خبرگزاری کار ایران

جلیلی در گفت‌وگو با نخبگان:

جمهوریت اقتصادی باید شکل بگیرد/ همانطور که با هلی‌کوپتر به نقاط دور صندوق رای میفرستیم، در موارد اقتصادی نیز باید آحاد مردم را به شکل واقعی مشارکت بدهیم

asdasd
کد خبر : ۱۰۸۵۷۰۷

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه باید جمهوریت اقتصادی باید شکل بگیرد، تاکید کرد: همانطور که با هلی‌کوپتر به نقاط دور صندوق رای میفرستیم، در موارد اقتصادی نیز باید آحاد مردم را به شکل واقعی مشارکت بدهیم.

به گزارش ایلنا، سعید جلیلی کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه‌ای تحت عنوان «گفت‌وگو با نخبگان» با بیان اینکه مطابق یک کار هشت‌ساله کارشناسی و میدانی جمع‌بندی ما این بود: اگر میخواهیم برنامه‌ای ارائه کنیم، باید حداکثری و مبتنی بر امکان تحقق باشد، گفت: ثبات جزیی از اقتصاد نیست بلکه لازمه پیشرفت همه بخش‌های اقتصادی است. مسئله نگران کننده این است که قاعده وجود نداشته باشد و نوسان تصمیم‌گیری به اقتصاد ضربه بزند. گره زدن اقتصاد کشور به مذاکرات و نتایج آن، تصمیمات متنافض و بخشنامه‌های متعدد در حوزه تولید، سیاست‌های پیش‌بینی ناپذیر و مخل روند عادی امور بویژه در تجارت خارجی از جمله معارضات ثبات اقتصادی در هشت سال گذشته بود. 

وی افزود: برجام ثبات به بازار ما نمی‌آورد. تعلیق برخی تحریم‌ها منوط به تمدید ۱۲۰ روزه و تصمیم گیری رئیس دولت آمریکا بود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه نگاه درآمد محور به خصوصی‌سازی اشتباه بزرگی بود؛ برخی از این صنایع نظیر هپکو و ماشین‌سازی تبریز جنبه ملی و راهبردی داشتند که روزی صنایع برتر خاورمیانه بودند، گفت: واگذاری‌ها باید بر اساس اهلیت، ارتقاء کارایی، مشارکت دادن واقعی مردم، استفاده از تجارب جهانی و به صورت شفاف صورت بگیرد. در سالهای اخیر بر روی پرونده عمده خصوصی‌سازی‌ها بررسی داشته و برنامه آماده کردیم. 

وی ادامه داد: قرار بود به واسطه پژوهشگاه فضایی، جنبه تجاری را پررنگ کنیم. میخواستیم پرتاب ماهواره مقصود تجاری ما را براورده کند اماعدم جدیت در شورایعالی فضایی نتوانست اهداف را برآورده کند. برنامه ما در زمینه فضایی، توسعه بازار محصولات و خدمات فناوری با استفاده از همکاری با کشورهای دوست و با تکیه بر ماهواره‌ها و ماهواره‌بر‌ها صورت خواهد گرفت. این برنامه متکی بر حمایت کامل از بخش ماهواره‌بر با هدف افزایش تعداد پرتاب‌های آزمایشی و پروژه ایجاد سکوی پرتاب ماهواره در چابهار خواهد بود. 

وی با بیان اینکه مردم می‌پرسند وعده و برنامه‌های مختلفی وجود دارد اما تضمین آن چیست؟، اظهار داشت: بسیاری از برنامه‌ها در دولت‌های مختلف مشترک بوده است و من علل‌عدم اجرای درست این برنامه‌ها را نام میبرم: تعارض منافع میان برنامه‌ها و افراد، غلبه کار نمایشی بر کار واقعی، عدم پیگیری مستمر فرامین اجرایی و مشکلات ساختار اداری کشور مانع از اجرای درست برنامه‌ها خواهد بود. بنابراین در کنار برنامه، حتما باید اراده، فهم درست از اولویت‌ها و بسیج دستگاه‌های اجرایی به واسطه نقش‌آفرینی و مدیریت رئیس جمهور شکل بگیرد. 

جمهوریت فقط سیاسی نیست، جمهوریت در اقتصاد هم هست. همانطور که با هلی کوپتر به نقاط دور صندوق رای میفرستیم، در موارد اقتصادی نیز باید آحاد مردم را مشارکت بدهیم.

انتهای پیام/
نرم افزار موبایل ایلنا
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز