بسیاری از امضاکنندگان این بیانیه اکنون در روزنامههای «شرق»، «شهروند»، «ایران»، «اعتمادآنلاین»، خبرگزاریهای «ایرنا»، «ایلنا»، «اسکاننیوز»، «پانا» و «رکنا»...
بسیاری از امضاکنندگان این بیانیه اکنون در روزنامههای «شرق»، «شهروند»، «ایران»، «اعتمادآنلاین»، خبرگزاریهای «ایرنا»، «ایلنا»، «اسکاننیوز»، «پانا» و «رکنا» فعالیت میکنند. در این بیانیه که در تاریخ اول مرداد ماه ۱۳۹۹ منتشر شده، آمده است: «برخوردهای امنیتی اخیر با سه تن از افرادی که سالهاست مشغول کمک به مردم آسیبدیده جامعه هستند، موجب شگفتی است.»
در بخش دیگر این بیانیه آمده است: «جمعیت امام علی (ع) در رسانهها و میان خبرنگاران به عنوان یکی از نهادهای مدنی موثر در حوزه آسیبهای اجتماعی شناخته شده است. این جمعیت با عملکردی شفاف همواره حوزه تاثیرگذاری قابل توجهی، به خصوص در شرایط بحرانی دارد. در بسیاری از آسیبهای اجتماعی، اطلاعات و آمار دقیق و علمی این نهاد به عنوان مرجعی موثق، مورد توجه خبرنگاران، به ویژه خبرنگاران اجتماعی قرار میگیرد.
۷۲ روزنامهنگار در بیانیهای با اعتراض به برخوردهای امنیتی خواستار آزادی هر چه سریعتر دو عضو «جمعیت امام علی» شدهاند.
بسیاری از امضاکنندگان این بیانیه اکنون در روزنامههای «شرق»، «شهروند»، «ایران»، «اعتمادآنلاین»، خبرگزاریهای «ایرنا»، «ایلنا»، «اسکاننیوز»، «پانا» و «رکنا» فعالیت میکنند.
در این بیانیه که در تاریخ اول مرداد ماه ۱۳۹۹ منتشر شده، آمده است: «برخوردهای امنیتی اخیر با سه تن از افرادی که سالهاست مشغول کمک به مردم آسیبدیده جامعه هستند، موجب شگفتی است.»
در بخش دیگر این بیانیه آمده است: «جمعیت امام علی (ع) در رسانهها و میان خبرنگاران به عنوان یکی از نهادهای مدنی موثر در حوزه آسیبهای اجتماعی شناخته شده است. این جمعیت با عملکردی شفاف همواره حوزه تاثیرگذاری قابل توجهی، به خصوص در شرایط بحرانی دارد. در بسیاری از آسیبهای اجتماعی، اطلاعات و آمار دقیق و علمی این نهاد به عنوان مرجعی موثق، مورد توجه خبرنگاران، به ویژه خبرنگاران اجتماعی قرار میگیرد.»
هفتادودو روزنامهنگار با اظهار تعجب از بازداشت سه عضو یک نهاد خیریه نوشتهاند: «نگاه امنیتی به نهادی که همواره در حوزه اجتماعی و به دور از هر گونه گرایش سیاسی، سعی در بهبود کیفیت زندگی مردم آسیبدیده دارد، در شرایط امروز جامعه ما توجیهی ندارد.»
در بخش دیگر بیانیه نوشته شده است: «ما معتقدیم هر گونه برخورد امنیتی با نهادهای مدنی یک جامعه، دستاوردی جز عمیقتر شدن رنج و خشم مردم، افزایش دامنه آسیبهای اجتماعی و ضعیف شدن و به حاشیه راندن فعالیت مدنی ندارد. تاثیر نهادهای مدنی در کاهش آسیبها و ایجاد همبستگی در یک جامعه، امری نیست که بتوان از آن به راحتی عبور کرد.»
در انتهای بیانیه آمده است: «بازداشت فعالان اجتماعی نه تنها باقیمانده اعتماد در جامعه را از بین میبرد، بلکه میتواند زمینه را برای کمتر شدن تاثیر نهادهای مدنی در جامعه فراهم کند.»
«شارمین میمندینژاد»، موسس «جمعیت امداد دانشجویی مردمی امام علی»، «کتایون افرازه»، بازرس و «مرتضی کیمنش»، مسئول روابط عمومی آن در تاریخ اول تیر ماه ۱۳۹۹ به دلایل نامشخصی بازداشت شدند. از میان این سه نفر، کتایون افرازه روز ۳۰ تیر ماه ۱۳۹۹ با قرار وثیقه از زندان اوین آزاد شد.