۷۲ روزنامه‌نگار طی بیانیه‌ای خواستار آزادی اعضای جمعیت امام علی شدند

01/05/1399 04:58 ب.ظ

۷۲ روزنامه‌نگار در بیانیه‌ای با اعتراض به برخوردهای امنیتی خواستار آزادی دو عضو جمعیت_امام_علی شده‌اند. در این بیانیه آمده: «برخوردهای امنیتی اخیر با سه تن از افرادی که سالهاست مشغول کمک به مردم آسیب‌دیده هستند موجب شگفتی است» اخبار_ایران اطلاع_رسانی

بسیاری از امضاکنندگان این بیانیه اکنون در روزنامه‌های «شرق»، «شهروند»، «ایران»، «اعتمادآنلاین»، خبرگزاری‌های «ایرنا»، «ایلنا»، «اسکان‌نیوز»، «پانا» و «رکنا»...

بسیاری از امضاکنندگان این بیانیه اکنون در روزنامه‌های «شرق»، «شهروند»، «ایران»، «اعتمادآنلاین»، خبرگزاری‌های «ایرنا»، «ایلنا»، «اسکان‌نیوز»، «پانا» و «رکنا» فعالیت می‌کنند. در این بیانیه که در تاریخ اول‌ مرداد ماه ۱۳۹۹ منتشر شده، آمده است: «برخوردهای امنیتی اخیر با سه تن از افرادی که سال‌هاست مشغول کمک به مردم آسیب‌دیده جامعه هستند، موجب شگفتی است.»

در بخش دیگر این بیانیه آمده است: «جمعیت امام علی (ع) در رسانه‌ها و میان خبرنگاران به عنوان یکی از نهادهای مدنی موثر در حوزه آسیب‌های اجتماعی شناخته شده است. این جمعیت با عملکردی شفاف همواره حوزه تاثیرگذاری قابل توجهی، به خصوص در شرایط بحرانی دارد. در بسیاری از آسیب‌های اجتماعی، اطلاعات و آمار دقیق و علمی این نهاد به عنوان مرجعی موثق، مورد توجه خبرنگاران، به ویژه خبرنگاران اجتماعی قرار می‌گیرد.

ادامه مطلب:
iranwire »

درخواست ۷۲ خبرنگار برای آزادی دو عضو بازداشتی جمعیت امام علی۷۲ خبرنگار در ایران ضمن درخواست برای آزادی موسس و مسئول رسانه جمعیت امام علی اعلام کردند که هر گونه برخورد امنیتی با نهادهای مدنی «دستاوردی جز افزایش دامنه آسیبهای اجتماعی و ضعیف‌ شدن و به حاشیه راندن فعالیت مدنی ندارد»

درخواست ۷۲ خبرنگار برای آزادی دو عضو بازداشتی جمعیت امام علی۷۲ خبرنگار در ایران ضمن درخواست برای آزادی موسس و مسئول رسانه جمعیت امام علی اعلام کردند که هر گونه برخورد امنیتی با نهادهای مدنی «دستاوردی جز افزایش دامنه آسیبهای اجتماعی و ضعیف‌ شدن و به حاشیه راندن فعالیت مدنی ندارد»

یهودیان آلمان خواستار برخورد جدی با یهودی‌ستیزی در بحران کرونا شدند | DW | 21.07.2020شورای مرکزی یهودیان آلمان خواستار برخورد جدی قانون با داستان‌سرایی‌های ضدیهودی در آلمان شد. رئیس این شورا می‌گوید در بحران‌هایی مانند کرونا، تئوری‌های توطئه با هدف مقصر شناختن اقلیت‌هایی مانند یهودیان مطرح می‌شوند.

تظاهرات ضد ماسک در لندنمعترضان پوشاندن صورت را مخالف آزادی و حق پوشش خواندند.

بذرپاش و فروزنده گزینه‌های نهایی ریاست دیوان محاسبات شدند- اخبار سیاسی - اخبار تسنیم - Tasnimاعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، دو گزینه نهایی برای ریاست دیوان محاسبات را انتخاب کردند.

مجلس مشمولان جامانده سهام عدالت را مشخص کرد- اخبار سیاسی - اخبار تسنیم - Tasnimمجلس مشمولان جامانده سهام_عدالت را مشخص کرد سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ء این سهام باید به افرادی که در دوره قبل دعوت‌نامه دریافت کرده‌اند بعلاوه خانواده ایثارگران، شهدا و...که هر کدام سهام عدالت خود را دریافت نکرده‌اند، پرداخت شود

۷۲ روزنامه‌نگار در بیانیه‌ای با اعتراض به برخوردهای امنیتی خواستار آزادی هر چه سریع‌تر دو عضو «جمعیت امام علی» شده‌اند.

بسیاری از امضاکنندگان این بیانیه اکنون در روزنامه‌های «شرق»، «شهروند»، «ایران»، «اعتمادآنلاین»، خبرگزاری‌های «ایرنا»، «ایلنا»، «اسکان‌نیوز»، «پانا» و «رکنا» فعالیت می‌کنند.

در این بیانیه که در تاریخ اول‌ مرداد ماه ۱۳۹۹ منتشر شده، آمده است: «برخوردهای امنیتی اخیر با سه تن از افرادی که سال‌هاست مشغول کمک به مردم آسیب‌دیده جامعه هستند، موجب شگفتی است.»

در بخش دیگر این بیانیه آمده است: «جمعیت امام علی (ع) در رسانه‌ها و میان خبرنگاران به عنوان یکی از نهادهای مدنی موثر در حوزه آسیب‌های اجتماعی شناخته شده است. این جمعیت با عملکردی شفاف همواره حوزه تاثیرگذاری قابل توجهی، به خصوص در شرایط بحرانی دارد. در بسیاری از آسیب‌های اجتماعی، اطلاعات و آمار دقیق و علمی این نهاد به عنوان مرجعی موثق، مورد توجه خبرنگاران، به ویژه خبرنگاران اجتماعی قرار می‌گیرد.»

هفتادودو روزنامه‌نگار با اظهار تعجب از بازداشت سه عضو یک نهاد خیریه نوشته‌اند: «نگاه امنیتی به نهادی که همواره در حوزه اجتماعی و به دور از هر گونه گرایش سیاسی، سعی در بهبود کیفیت زندگی مردم آسیب‌دیده دارد، در شرایط امروز جامعه ما توجیهی ندارد.»

در بخش دیگر بیانیه نوشته شده است: «ما معتقدیم هر گونه برخورد امنیتی با نهادهای مدنی یک جامعه، دستاوردی جز عمیق‌تر شدن رنج و خشم مردم، افزایش دامنه آسیب‌های اجتماعی و ضعیف‌ شدن و به حاشیه راندن فعالیت مدنی ندارد. تاثیر نهادهای مدنی در کاهش آسیب‌ها و ایجاد همبستگی در یک جامعه، امری نیست که بتوان از آن به راحتی عبور کرد.»

در انتهای بیانیه آمده است: «بازداشت فعالان اجتماعی نه تنها باقی‌مانده اعتماد در جامعه را از بین می‌برد، بلکه می‌تواند زمینه را برای کمتر شدن تاثیر نهادهای مدنی در جامعه فراهم کند.»

«شارمین میمندی‌نژاد»، موسس «جمعیت امداد دانشجویی مردمی امام علی»، «کتایون افرازه»، بازرس و «مرتضی کی‌منش»، مسئول روابط عمومی آن در تاریخ اول تیر ماه ۱۳۹۹ به دلایل نامشخصی بازداشت شدند. از میان این سه نفر، کتایون افرازه روز ۳۰ تیر ماه ۱۳۹۹ با قرار وثیقه از زندان اوین آزاد شد.