۱۹ فوتی کرونا در ۲۴ ساعت گذشته/۱۹ استان بدون مرگ‌ومیر

31/01/1401 12:27 ب.ظ

۱۹ فوتی و ۱۶۰۷ ابتلای جدید کرونا در کشور *مبتلایان جدید: ۱۶۰۷ *جانباختگان جدید: ۱۹ نفر *مجموع مبتلایان: ۷۲۱۲۳۹۵ نفر *مجموع بهبودیافتگان: ۶۹۵۴۹۴۱ نفر *مجموع جان‌باختگان: ۱۴۰۸۹۶ نفر *مجموع واکسن تزریق شده: ۱۴۸۴۹۵۳۵۳

بنابر اعلام وزارت بهداشت، در ۲۴ ساعت گذشته ۱۶۰۷ بیمار کووید ۱۹ در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۱۹ نفر نیز به دلیل این بیماری جان خود را از دست دادند. مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۲۱۲ هزار و ۳۹۵ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۰ هزار و ۸۹۶ نفر رسید.

امروز پس از گذشت ۹۲ روز، مجددا تعداد مرگ و میر روزانه بیماران کووید۱۹ به کمتر از ۲۰ نفر رسید.

در شبانه روز گذشته ۲۷ استان کشور مرگ و میر ۰ و ۱ داشته اند که در ۱۹ استان، هیچ موردی از مرگ و میر بیماران کووید۱۹ ثبت نشده است. خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون و ۹۵۴ هزار و ۹۴۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

یک هزار و ۲۲۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون ۵۰ میلیون و ۶۰۱ هزار و ۶۰۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

ادامه مطلب:
isna_farsi »

شهردار مسکو: ۲۰۰ هزار نفر در پایتخت روسیه در خطر از دست دادن شغل خود هستندسرگئی سوبیانین دلیل این مسئله را توقف فعالیت شرکت‌های خارجی در روسیه به‌دلیل جنگ اوکراین عنوان کرد. Hello I am a translator I know twenty languages I like to read your page I am from Iran I speak Chinese, Japanese and South Korean well

سازمان ملل: ۲۰ میلیون نفر به‌دليل خشکسالی در شاخ آفریقا در معرض قحطی هستندمناطق شرقی قاره آفریقا در سال ۲۰۱۷ نیز دچار خشکسالی شد ولی اقدامات بشردوستانه نهادهای بین‌المللی از وقوع قحطی در سومالی پیشگیری کرد.

شمار قربانیان سیل در آفریقای جنوبی به بیش از ۴۰۰ نفر رسید | DW | 18.04.2022شمار کشته‌شدگان سیل آفریقای جنوبی که در پی بارندگی‌های شدید رخ داده به بیش از ۴۰۰ نفر افزایش یافته است. بسیاری هنوز مفقودند. یکی از بزر‌گ‌ترین بنادر تجاری آفریقا به‌شدت از سیل آسیب دیده است.

سال گذشته حدود ۱۰۰ هزار نفر در تهران به دلیل نزاع به پزشکی قانونی مراجعه کرده‌اندپزشکی قانونی استان تهران اعلام کرد در سال ۱۴۰۰، میزان مراجعات به این سازمان به دلیل نزاع، نسبت به سال قبل از آن، یک و نیم درصد افزایش یافت. خاک بر سر خامنه‌ای

سازمان ملل می‌گوید ۱۲ میلیون نفر در جنگ اوکراین آواره شده‌اندسازمان ملل متحد روز دوشنبه اعلام کرد که از آغاز تهاجم نظامی روسیه به اوکراین تاکنون یک چهارم مردم این کشور آواره شده‌اند.

شمار قربانیان کووید۱۹ در شانگهای چین به ۱۰ نفر افزایش یافتهفت نفری که در ۲۴ ساعت گذشته جان باختند، بین ۶۰ تا ۱۰۱ سال سن داشتند و دارای بیماری‌های زمینه‌ای دیگری نیز بودند. به درک برن همشون دنیا رو به گوه کشیدن با این ویروسشون هر وقت 100000000 شد خبر بذارین.

به گزارش ایسنا، از دیروز تا امروز ۳۱ فروردین ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، یک هزار و ۶۰۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۲۲۱ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۲۱۲ هزار و ۳۹۵ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۰ هزار و ۸۹۶ نفر رسید.

امروز پس از گذشت ۹۲ روز، مجددا تعداد مرگ و میر روزانه بیماران کووید۱۹ به کمتر از ۲۰ نفر رسید.

در شبانه روز گذشته ۲۷ استان کشور مرگ و میر ۰ و ۱ داشته اند که در ۱۹ استان، هیچ موردی از مرگ و میر بیماران کووید۱۹ ثبت نشده است.

خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون و ۹۵۴ هزار و ۹۴۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

یک هزار و ۲۲۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۰ میلیون و ۶۰۱ هزار و ۶۰۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۵۵ شهرستان در وضعیت قرمز، ۸۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۷۴ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۵ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.