یک چهارم مردم دچار اختلالات روانی‌اند/ 60 درصد افسرده ها خانم هستند

07/05/1398 09:26 ق.ظ

قائم مقام معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد: *یک چهارم مردم دچار اختلالات روانی‌اند *60 درصد افسرده‌ها خانم هستند *متاسفانه کیفیت زندگی افراد افت کرده است *بیماریهای غیر واگیر به یک معضل تبدیل شده

قائم مقام معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: براساس آمارهای موجود حدود 25 درصد مردم به نوعی دچار اختلالات روانی هستند و بیش از 60 درصد افراد افسرده را خانم‌ها تشکیل می‌دهند. قائم مقام معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: بیش از 60 درصد افراد افسرده را خانم‌ها تشکیل می‌دهند، بدون شک اگر میزان افسردگی کمتر شود هزینه‌های بهداشت و درمان بسیار کاهش خواهد یافت.

فرهمند افزود: متاسفانه کیفیت زندگی افراد افت کرده و بیمار افسرده خانواده خود را نیز دچار افسردگی می‌کند؛ خودمراقبتی معنوی یکی از مهم‌ترین راه‌های پیشگیری افسردگی است.

وی گفت: بیماری‎های غیر واگیر به یک معضل تبدیل شده و در حال حاضر این موضوع در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفته است. پیش از این نیز و در زمستان 97 ، معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفته بود: در حال حاضر 24 درصد افراد بالای 15 سال در کشور دچار اختلالات روانی و رفتاری هستند.

به گزارش ایسنا، غلامحسین خدایی در دومین مجمع سلامت شهرستان کاشمر عنوان کرده بود: به رغم این که سلامت چهار بعد سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی می‌شود اما امروزه بسیاری از بیماری‌های جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی خارج از امکانات و اختیارات وزارت و شبکه بهداشت و درمان است. headtopics.com

خدایی عنوان کرد: اگر بیماری‌های مختلفی از جمله سرطان، چاقی، دیابت، فشارخون و نبود ارتباط صمیمی، امید و نشاط در جامعه است این‌ها از اختیارات وزارت بهداشت و شبکه بهداشت و درمان خارج است.

ادامه مطلب:
isna_farsi »

صفایی‌فراهانی: مردم به حرف‌هایی گوش می‌دهند که بدانند در زندگی‌شان موثر استمحسن صفایی‌فراهانی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، درباره مشارکت در انتخابات 98 گفت: این بار مردم باید خودشان تصمیم بگیرند. این بار دیگر وظیفه کسی نیست که بخواهد توصیه‌ای به مردم داشته باشد، چون مردم گوش نمی‌دهند. مردم زمانی به حرف کسی گوش می‌دهند که بدانند این حرف در زندگی و بهبود وضعیت آنها موثر بوده است. دوست عزیز، امروزه هیچ چیزی چاره‌ساز مشکلات مردم نیست اِلا روی آوردن به منجی بشریت. سید احمد_الحسن (ع) با ادله محکم و مستند بر تمام ادیان اتمام حجت کرده است. برای تحقیق 👇 ایران روایت_مرصاد

حسام عقبایی: 10 درصد خانه‌های کشور خالی هستند؛ حدود 2 میلیون و 400 هزار خانهحسام عقبایی، نایب‌رئیس اتحادیه املاک تهران، گفت: یکی از دلایل عقب‌ماندگی اقتصادی یا حتی اجتماعی و سایر حوزه‌های ما، نداشتن آمار دقیق و قابل استناد است. در بخش مهمی مثل مسکن باید آمارها به‌روز و به‌ ثانیه و دقیقه باشد، اما متاسفانه می‌بینیم که هنوز آمار مهمی مثل آمار خانه‌های خالی مربوط به سه سال پیش است.

۱۰ درصد خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد فاقد مسکن هستندمدیرکل دفتر تامین‌ مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته‌امداد درباره آمار مددجویان فاقد منزل مسکونی گفت: ۱۰ درصد از یک میلیون و ۵۰۰ هزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد، فاقد مسکن هستند.

بیش از ۹۹ درصد تبلیغات حوزه پزشکی و دارویی غیر قانونی و فاقد مجوزندگول تبلیغات پزشکی و دارویی را نخورید؛ ۹۹ درصدشان مجوز ندارند معاون کل وزارت بهداشت: تمام داروهایی که از طریق شبکه‌های ماهواره‌ای تبلیغ می‌شوند، تقلبی است و از شبکه‌های غیررسمی و قاچاق وارد شده‌اند.

بیش از 99 درصد تبلیغات در حوزه پزشکی و دارویی غیرقانونی یا فاقد مجوزند

۶۰ درصد دانشجویان پزشکی ایران بر اساس سهمیه وارد دانشگاه می‌شوند | DW | 27.07.2019یک مقام وزارت بهداشت ایران ضمن ابراز نگرانی از کیفیت آموزش رشته‌های پزشکی، به‌شدت از وضعیت پذیرش دانشجویان این رشته‌ها از طریق سهمیه انتقاد کرد. به گفته او، بیش از ۶۰ درصد این دانشجویان با سهمیه وارد دانشگاه‌ها می‌شوند. شاید هم صد در صد ! الان که سهمیه ندارش هم با پول مدرک میگیره . چیزی که زیاده دانشجوی بیکار و یه سری هم مد شده یه لیسانس پولی میگیرن جهت ادامه تحصیل با چندر غاز می‌رن اروپا مخصوصا آلمان بله سهمیه باید طوری باشدکه یه مقدارکمک کنه نه کلا دختربرادرزنم بازو پدرش وسهمیه پرستارشدودریکی ازبیمارستان های شیراز شروع به کارکرده باحقوق عالی وپوزعالی

کاظم فرهمند در حاشیه سفر خود به کاشمر و دیدار با مدیر شبکه بهداشت و درمان این شهر در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا عنوان کرد: در حال حاضر افسردگی در خانم‌ها و در برخی گروه‌های جمعیتی مانند افراد بازنشسته بیشتر است و براساس آمارهای موجود حدود 25 درصد مردم به نوعی دچار اختلالات روانی هستند؛ در واقع اضطراب، یک بیماری روانی محسوب می‌شود.

قائم مقام معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: بیش از 60 درصد افراد افسرده را خانم‌ها تشکیل می‌دهند، بدون شک اگر میزان افسردگی کمتر شود هزینه‌های بهداشت و درمان بسیار کاهش خواهد یافت.

فرهمند افزود: متاسفانه کیفیت زندگی افراد افت کرده و بیمار افسرده خانواده خود را نیز دچار افسردگی می‌کند؛ خودمراقبتی معنوی یکی از مهم‌ترین راه‌های پیشگیری افسردگی است.

وی گفت: بیماری‎های غیر واگیر به یک معضل تبدیل شده و در حال حاضر این موضوع در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفته است.

پیش از این نیز و در زمستان 97 ، معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفته بود: در حال حاضر 24 درصد افراد بالای 15 سال در کشور دچار اختلالات روانی و رفتاری هستند.

به گزارش ایسنا، غلامحسین خدایی در دومین مجمع سلامت شهرستان کاشمر عنوان کرده بود: به رغم این که سلامت چهار بعد سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی می‌شود اما امروزه بسیاری از بیماری‌های جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی خارج از امکانات و اختیارات وزارت و شبکه بهداشت و درمان است.

خدایی عنوان کرد: اگر بیماری‌های مختلفی از جمله سرطان، چاقی، دیابت، فشارخون و نبود ارتباط صمیمی، امید و نشاط در جامعه است این‌ها از اختیارات وزارت بهداشت و شبکه بهداشت و درمان خارج است.

وی بیان کرد: این بیماری‌ها و مشکلات یا به شیوه زندگی و نوع نگاه خود ما بر می‌گردد و یا سازمان‌های مختلف و حاکمیت در برخی مواقع موجب این بیماری‌ها شده‌اند که در همین راستا مجمع سلامت تشکیل شده تا تصمیمات لازم اتخاذ گردد.

معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، افزود: وقتی در جامعه نشاط و اعتماد نباشد، مردم را به حساب نیاوریم و به مردم امید ندهیم، سلامت مردم در ابعاد مختلف دچار تخریب می‌شود.

وی عنوان کرد: این بی‌تفاوتی‌ها نسبت به مردم موجب ‌شده که اکنون در کشور 24 درصد مردم بالای 15 سال دچار اختلالات روانی و رفتاری باشند؛ این که همیشه با نیت خیر اقدامی را انجام می‌دهیم و یا حرفی را می‌زنیم از نظر انسانیت قابل قبول نیست باید دید برای مردم چه اتفاقی می‌افتد و چه فوایدی دارد.