یک امام جمعه اهل سنت به بیش از ۶ سال زندان محکوم شد

11/07/1399 02:37:00 ب.ظ

دادگاه ویژه روحانیت مشهد، «مولوی فضل‌الرحمن کوهی»، امام‌ جمعه اهل_سنت یکی از مناطق سیستان_و_بلوچستان را به شش سال و ۴ماه زندان محکوم کرد. او پس از اعتراض به سرکوب معترضان آبان به دادگاه ویژه روحانیت احضار و سپس بازداشت شد. اخبار_ایران اقلیتهای_مذهبی

به گزارش کمپین فعالین بلوچ ، این امام جمعه اهل سنت در تماس تلفنی با یکی از بستگان خود از صدور حکم...

به گزارش کمپین فعالین بلوچ ، این امام جمعه اهل سنت در تماس تلفنی با یکی از بستگان خود از صدور حکم زندان برای خود خبر داده است. به نوشته کمپین فعالین بلوچ، دادگاه مولوی کوهی غیر‌علنی‌ و ‌فاقد شفافیت بوده و دفاعیات وکیلی‌ که برای وی تعیین شده مورد توجه‌ قرار‌ نگرفته‌ و اتهامات ذکر شده در‌ پرونده نیز اعلام نشده اند.

مولوی فضل الرحمن کوهی در هفتم آذر ۱۳۹۸ و مدتی پس از سخنانش درباره سرکوب معترضان آبان به دادگاه ویژه روحانیت مشهد احضار و سپس بازداشت شد. بازداشت فضل‌الرحمن کوهی در مشهد با اعتراضاتی در شهرهای مختلف سیستان و بلوچستان به‌ویژه راسک و سرباز همراه شد و در برخی از این تجمع‌ها ماموران امنیتی اقدام به تیراندازی و همچنین شلیک گاز اشک‌آور کردند.

ادامه مطلب:
ایران وایر »

تحولات ایران؛ سازمان ملل: سرکوب معترضان ایرانی می‌تواند مصداق جنایت علیه بشریت باشد

آخرین اخبار و گزارش‌ها از رویدادهای ایران در روز دوشنبه ۲۰مارس (۲۹ اسفند) را می‌توانید در این صفحه دنبال کنید. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

قتل یک کارمند سفارت آمریکا در اوکراین؛ پلیس در جستجوی مظنون استبه گفته پلیس اوکراین یک زن کارمند سفارت ایالات متحده در پی حمله و ضرب و شتم از سوی یک مرد در کی یف، پایتخت، جان باخته است.

کرونا و توهم توطئه در ایران؛ نگاه آیت‌الله خامنه‌ای و حکومت به یک ویروس

اعتراضات آبان؛ محکومیت یک شهروند سنندجی به دو سال حبسج. اسلامی دنبال است تا ریشه جوانان به درد بخور را بخشکاند وگرنه کسی به فکر جوان علاف و معتاد چرا نیست؟

اعمال محدودیت‌های کرونایی به مدت یک هفته در قم / تعطیلی رستوران‌ها و اماکن ورزشی سرپوشیدهاستاندار قم گفت: محدودیت‌های کرونایی استان به مدت یک هفته در مرحله اول اجرا می‌شود و چنانچه وضعیت قرمز کرونایی ادامه داشته باشد برای هفته بعد نیز تمدید خواهد شد.

بیرق یک گردان ارتش ارمنستان به دست ارتش آذربایجان افتادوزارت دفاع جمهوری آذربایجان اعلام کرد که ارتش این کشور موفق به تصاحب بیرق یکی از گردان‌های ارتش ارمنستان در منطقه آغ‌دره شده است. - خبرگزاری آناتولی بیرق نه‌دی؟

شکستن دیوار صوتی و ترس پاریسی‌ها از یک انفجار مهیبدیوار صوتی در آسمان پاریس شکست. بسیاری از رسانه‌های فرانسوی از جمله خبرگزاری فرانسه خبر از یک «انفجارمهیب» دادند و پس از چند دقیقه خبرها اصلاح شد.