یاسمین فهیمی؛ نامزد اصلی ریاست بزرگ‌ترین اتحادیه کارگری آلمان | DW | 26.01.2022

06/11/1400 06:11:00 ب.ظ

یاسمین فهیمی، زمانی دبیرکل حزب سوسیال موکرات آلمان بود. از او به عنوان نامزد اصلی ریاست اتحادیه کارگری آلمان یاد می‌شود. دوره فعالیت راینر هوفمان، رئیس کنونی این اتحادیه قرار است در ماه مه سال جاری به پایان برسد.

یاسمین فهیمی، زمانی دبیرکل حزب سوسیال موکرات آلمان بود. از او به عنوان نامزد اصلی ریاست اتحادیه کارگری آلمان یاد می‌شود. دوره فعالیت راینر هوفمان، رئیس کنونی این اتحادیه قرار است در ماه مه سال جاری به پایان برسد. اتحادیه کارگری آلمان (DGB) بزرگ‌ترین و قوی‌ترین اتحادیه کارگری این کشور به شمار می‌آید؛ اتحادیه‌ای...

اتحادیه کارگری آلمان (DGB) بزرگ‌ترین و قوی‌ترین اتحادیه کارگری این کشور به شمار می‌آید؛ اتحادیه‌ای که هدایت آن را راینر هوفمان برعهده داشت. هوفمان قرار است در ماه مه سال جاری به علت بازنشستگی هدایت این اتحادیه قدرتمند را به جانشین خود واگذار کند.

از یاسمین فهیمی به عنوان نامزد اصلی احراز این پست یاد می‌شود. فهیمی سیاستمدار عضو حزب سوسیال دموکرات است. به کانال اینستاگرام دویچه وله فارسی بپیوندید خبر نامزدی فهیمی برای مقام ریاست اتحادیه کارگری آلمان از سوی هیات مدیره این اتحادیه رسانه‌ای شده است. از سوی دیگر، الکه هاناک، معاون هوفمان نیز قرار است کاندید شود. روزنامه"زوددویچه" به نقل از هوفمان نوشته است این اتحادیه مایل است در دوره بعدی هدایت خود را برعهده یک زن بگذارد و رو به جوان‌گرایی بیاورد.

یاسمین فهیمی در سال ۲۰۱۴ به مقام دبیرکلی حزب سوسیال دموکرات انتخاب شد. او که ۵۴ سال سن دارد، از سال ۲۰۱۷ به عنوان نماینده حزب سوسیال دموکرات به پارلمان آلمان راه یافت.

ادامه مطلب:
DW فارسی »

سازگاری ملی از منظر سیاست‌گذاری عمومی و نظریه سیاستی | کیومرث اشتریان

جامعه سیاسی سرشار از معاملات و تعاملات انبوه و روزمره شهروندان در بخش عمومی است. به این معاملات، «سیاست‌های عمومی» می‌گوییم؛ چون شامل گستره‌ای وسیع‌تر از مناسبات فردی و غیررسمی می‌شود و با عاملیت قدرت عمومی، فعلیت اجرائی می‌یابد. بخش گسترده‌ای از این سیاست‌های عمومی مبتنی بر نظریه‌های خُرد است که در ادبیات سیاست‌گذاری عمومی «نظریه طرح» (Program Theory) یا نظریه سیاستی نامیده می‌شود. این نظریه‌ها با نظریه‌های بالاتر از خود همچون نظریه عقلانی یا نظریه نهادی و دیگر نظریه‌های عام علوم اجتماعی پیوند دارند. نکته مهم آن است که نظریه‌های سیاستی می‌توانند هم‌زمان به دو یا چند نظریه عام اتصال یا ارجاع داده شوند و این به آن معناست که این نظریه‌ها در نسبت با نظریه‌های کلان، خنثی هستند و می‌توانند عاری از ایدئولوژی خاصی باشند. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.