«۴۰ درصد تهرانی‌ها بیش از حد مجاز آب مصرف می‌کنند»

27/06/1399 10:11:00 ق.ظ

۴۰ درصد از تهرانی‌ها بیش از حد مجاز آب مصرف می‌کنند و ۵۰ درصد کل مصرف آب استان به این تعداد تعلق دارد. محمدرضا بختیاری، مدیرعامل آب‌وفاضلاب استان تهران گفته که «حدود پنج درصد از این جمع ۴۰ درصدی نیز چهار تا پنج برابر الگو، آب مصرف می‌کنند.» اخبار_ایران

محمدرضا بختیاری ، مدیرعامل آب‌وفاضلاب استان تهران گفته که «حدود پنج درصد از این جمع ۴۰ درصدی نیز...

محمدرضا بختیاری ، مدیرعامل آب‌وفاضلاب استان تهران گفته که «حدود پنج درصد از این جمع ۴۰ درصدی نیز چهار تا پنج برابر الگو، آب مصرف می‌کنند.» بختیاری افزود که استان تهران یک میلیون و ۸۰۰ مشترک فعال آب دارد و میانگین مصرف روزانه آنها سه میلیون مترمکعب است.

به گفته وی سرانه مصرف آب مشترکان تهرانی طی تابستان امسال در زمان اوج مصرف به بیش از ۳۰۰ لیتر در شبانه‌روز رسید که این سرانه دو برابر استانداردهای جهانی است. در ۲۵ شهریور تهرانی‌ها سه میلیون و ۴۳۱ هزار و ۶۵۶ مترمکعب آب مصرف کردند که این آمار نسبت به مدت مشابه روز سال گذشته افزایش ۷.۸ درصدی داشت.

این مقام مسئول افزود: «مشترکانی که مصرف بیش از حد داشته باشند، آب‌بهای آنان با​ ۱۶ درصد جریمه پرمصرفی و به صورت پکانی محاسبه می‌شود.

ادامه مطلب:
ایران وایر »

همدلی سربازان ترکیه با کودکان زلزله‌زده

وزارت دفاع ملی ترکیه تصاویر بازی و همدلی سربازان کشور با کودکان در مناطق زلزله‌زده را به اشتراک گذاشت. - خبرگزاری آناتولی ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

نتایج پژوهش درباره اقلیت‌های جنسی ایران: بیش از ۶۰ درصد قربانی خشونت خانواده هستند - BBC News فارسیموسسه شش رنگ در خارج از ایران که به مسائل جامعه ال‌جی‌بی‌تی می‌پردازد، با انتشار نتیجه تحقیقات خود در گزارشی با نام 'زخم‌های پنهان'، می‌گوید حدود ۳۰ درصد شرکت‌کنندگان در این تحقیق مورد خشونت جنسی و بیش از ۷۷ درصد آنان مورد خشونت جسمی قرار گرفته‌اند.

پیش‌بینی OECD از انقباض اقتصاد جهانی به 4.5 درصد کاهش یافت

قیمت تایر ۲ برابر نرخ مصوب است/ ۱۳۰ هزار تن مازاد عرضه داریم/ تولید تایر سواری ۲۸ درصد افزایش یافتسخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان تایر گفت: سال گذشته ما 260 هزار تن تولید داخلی و نزدیک به 200 هزار تن واردات داشتیم یعنی نزدیک به 460 هزار تن، در حالی که کل مصرف ما در سال 330 هزار تن بیشتر نمی‌شود یعنی ما سالانه 130 هزار تن تایر مازاد عرضه داشته‌ایم در حالی که آن را در بازار اصلا حس نکردیم و همواره دچار کمبود بودیم.

خبر مهم برای بازار سرمایه/تصویب تخصیص 1 درصد منابع صندوق توسعه ملی برای حمایت از بورس- اخبار اقتصاد ایران - اخبار اقتصادی تسنیم - Tasnimتخصیص منابع صندوق توسعه ملی برای حمایت از بورس بر اساس جزییات آخرین جلسه اعضای هیات عامل صندوق توسعه ملی، موضوع سپرده‌گذاری یک درصد از منابع صندوق برای حمایت از بازار سرمایه مورد تاکید قرار گرفت

۹۰ درصد متقاضیان مسکن ملی آورده را واریز نکردند/ بدحساب‌ها حذف می‌شوند/ اجرای یکسان دستورالعمل وام ودیعه در همه بانک‌هامدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با بیان اینکه ۲ هزار نفر از ۲۰ هزار متقاضی تایید شده مسکن ملی آورده اولیه را واریز کرده‌اند، گفت:‌ مردم از افتتاح حساب تا ۱۵ روز فرصت واریز وجه ۴۰ میلیون تومانی را دارند وگرنه حذف می‌شوند. ریدن به دین اسلام ناب محمدی

نتایج پژوهش درباره اقلیت‌های جنسی ایران: بیش از ۶۰ درصد قربانی خشونت خانواده هستند - BBC News فارسیموسسه شش رنگ در خارج از ایران که به مسائل جامعه ال‌جی‌بی‌تی می‌پردازد، با انتشار نتیجه تحقیقات خود در گزارشی با نام 'زخم‌های پنهان'، می‌گوید حدود ۳۰ درصد شرکت‌کنندگان در این تحقیق مورد خشونت جنسی و بیش از ۷۷ درصد آنان مورد خشونت جسمی قرار گرفته‌اند.