«۴۰ درصد» از موارد ابتلا به کرونا در ایران اُمیکرون است

27/10/1400 11:23:00 ق.ظ

در پی اعلام خبر جان باختن دست کم ۳ نفر در ایران بر اثر ابتلا به امیکرون، یک عضو ستاد مقابله با کرونا می‌گوید که سیگنال‌هایی از موج ششم در کشور دریافت شده است.

در پی اعلام خبر جان باختن دست کم ۳ نفر در ایران بر اثر ابتلا به امیکرون، یک عضو ستاد مقابله با کرونا می‌گوید که سیگنال‌هایی از موج ششم در کشور دریافت شده است. نسخه چاپی در پی اعلام خبر جان باختن دست کم ۳ نفر در ایران بر اثر ابتلا به امیکرون، یک عضو ستاد مقابله با کرونا می‌گوید که سیگنال‌هایی از موج ششم در کشور به دلیل شیوع این سویه از ویروس کرونا دریافت شده است.

محمد هاشمی، سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت ایران شامگاه شنبه، ۲۵ دی درباره آخرین وضعیت امیکرون در کشور از شناسایی هزار و ۱۶۲ نفر مبتلا به این سویه و جان باختن دست‌کم ۳ نفر بر اثر ابتلا به آن خبر داد. این آمار در حالی اعلام می‌شود که مسئولان وزارت بهداشت ایران بارها اعلام کرده‌اند که با توجه به سرایت‌پذیری بالای سویه اُمیکرون و نبود امکانات لازم از جمله کیت‌های مخصوص تشخیص امیکرون و آزمایشگاه‌های ویژه در بسیاری از مراکز درمانی، آمار واقعی مبتلایان به این سویه بسیار بیش از موارد شناسایی‌شده است.

در پی این اظهارات مسعود یونسیان، دبیر کمیته اپیدمیولوژی ستاد مقابله با کرونا روز دوشنبه، ۲۷ دی اعلام کرده است که در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از موارد کرونایی در کشور، از نوع سویه اُمیکرون است. آقای یونسیان در ادامه افزوده است که «درصد ابتلا به اُمیکرون و تعداد موارد بیماری در کشور افزایش یافته و به نظر می‌رسد که سیگنالی برای موج ششم دریافت کرده‌ایم». headtopics.com

ادامه مطلب:
RadioFarda‌|‌راديو فردا »
Loading news...
Failed to load news.

نسل‌های جدید به آشنایی بیشتر با امام بزرگوار نیازمندند/امام را نمی‌شود تحریف کرد

رهبر انقلاب تاکید کردند: همه ما نیازمندیم با ابعاد شخصیت چندبعدی و باعظمت حضرت امام خمینی بیشتر آشنا شویم. ادامه مطلب >>

درگذشت سه نفر در ایران بر اثر ابتلا به اومیکرون | DW | 15.01.2022طبق آمار رسمی وزارت بهداشت ایران، ۱۸ فوتی و ۱۴۲۱ مورد ابتلای جدید به کرونا در ۲۵ دی ثبت شده است. شمار مرگ و میر در میان مبتلایان به سویه اومیکرون کرونا نیز به سه نفر رسیده است.

ثبت نخستین مورد ابتلا با منشاء داخلی به سویه اومیکرون کرونا در پکنثبت نخستین مورد ابتلا با منشاء داخلی به سویه اومیکرون کرونا در پکن مقامات محلی پکن، پایتخت چین اعلام کردند که اولین مورد ابتلا با منشاء داخلی به سویه اومیکرون ویروس کرونا در این شهر مشاهده شده است.

حجم تجاری بیش از 29 میلیارد دلاری پیمانکاران ترکیه در خارج از کشورپیمانکاران ترکیه در سال 2021 حدود 29.3 میلیارد دلار پروژه‌های جدید در خارج از کشور انجام دادند. - خبرگزاری آناتولی

معاون وزیر کشور: میل به ایجاد تغییرات اساسی در کشور در حال افزایش استرئیس سازمان امور اجتماعی کشور گفت بررسی‌های سازمان او نشان می‌دهد که در ایران شاخص میل به اعتراض و شاخص‌ها میل به مهاجرت افزایش یافته است. این هم نمیگفت، کاملا مشخص بود.

فوران آتشفشان در اقیانوس آرام؛ آژیر هشدار سونامی در هاوایی به صدا درآمد🔺فوران آتشفشان در اقیانوس آرام؛ آژیر هشدار سونامی در هاوایی به صدا درآمد ▪️فوران آتشفشان در نزدیکی «تونگا» در اقیانوس آرام موجب ایجاد امواج سونامی در سواحل این مجمع‌الجزایر شد. هشدار سونامی برای هاوایی و سواحل غربی آمریکا نیز صادر شد ⬇️بیشتر بخوانید:

یک منبع ایرانی از «سرعت گرفتن پیشرفت‌» در مذاکرات هسته‌ای وین خبر داددر این گزارش آمده است که برای حل مشکلات و «تبدیل اصول توافق شده به کلمات و درج آن در سند»، طرفین باید «با ابتکارات و اختیارات بیشتری برای عبور از این مرحله در مذاکرات حاضر شوند».