«کووید طولانی» چیست و آیا ابتلای عمدی به کرونا ایده خوبی است؟

20/11/1400 05:53:00 ب.ظ

«کووید طولانی» چیست و آیا ابتلای عمدی به کرونا ایده خوبی است؟ جزئیات بیشتر🔽

«اومیکرون آنقدرها هم بد نیست... واکسن زدن آنقدرها هم محافظت نمی‌کند...» این‌ها جملاتی است که این روزها از گوشه و کنار شنیده می‌شود. چنین سخنانی چقدر مبنای علمی دارند؟ آیا ممکن است آلودگی به اومیکرون باعث ابتلا به «کووید طولانی‌» شود؟ نظر کارشناسان درباره «ابتلای عمدی» به کرونا چیست. چرا «ابتلای عمدی» به کووید۱۹ ایدۀ خوبی نیست؟ همزمان با تسریع شیوع سویه اومیکرون در جوامع و تاکید مقامات بهداشت بر رعایت توصیه‌های بهداشتی در کنار واکسیناسیون عمومی، تکرار برخی جملات از جمله اینکه «اومیکرون آنقدرها هم بد نیست...

واکسن زدن آنقدرها هم محافظت نمی‌کند... درنهایت همه ما مبتلا می‌شویم» در جامعه رو به افزایش است.

ترویج این جملات حتی باعث شده این باور در میان گروهی از مردم بوجود آید که شاید با یک بار ابتلا به کووید۱۹ (حتی بصورت عامدانه) بتوان برای همیشه از نگرانی‌های بهداشتی ناشی از آن رهایی یافت. اما ایدۀ ابتلای داوطلبانه به این بیماری، از سوی پزشکان بطور جدی رد شده است که در ادامه ۵ دلیل برای اثبات خطرناک بودن این کار ارائه می‌شود:

اول اینکه اگر مصونیت ایجاد شده توسط واکسن نتواند از شما در مقابل کووید۱۹ محافظت کند، مصونیت ایجاد شده در پی ابتلا و عفونت نیز نمی‌تواند این کار را بکند. ایدۀ ابتلای داوطلبانه برای خلاص شدن از شر این بیماری، عمدتا از سوی کسانی مطرح می‌شود که شناخت درستی از این بیماری ندارند. زیرا ممکن است یک فرد برای چندین بار به کرونا مبتلا شود و باز هم بدنش به سطح ایمنی لازم برای مقابله با آن نرسد. headtopics.com

ادامه مطلب:
euronews فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

سیلاب مهیب در فاروج خراسان‌شمالی/ حضور استاندار در منطقه سیل‌زده/ روایتی از لحظه وقوع سیل + فیلم- اخبار خراسان شمالی - اخبار استانها تسنیم | Tasnim | خبرگزاری تسنیم | Tasnim

اخبار ایران و جهان را در خبرگزاری تسنیم بخوانید ادامه مطلب >>

آیا «هورمون عشق»، مقصر اعتیاد به سکس است؟ | DW | 09.02.2022تازه‌های پزشکی هفته: آیا «هورمون عشق»، مقصر اعتیاد به سکس است؟ پاپ‌اسمیر؛ امیدی برای تشخیص سرطان پستان و تخمدان. پنج رژیم غذایی برای سلامت قلب. هر شب یک ساعت بیشتر بخوابید تا لاغرتر شوید.

واکنش دولت ایران به دادگاه مردمی آبان: «به بریتانیا اعتراض کردیم»سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت خارجه ایران در واکنش به برگزاری دادگاه بین‌المللی مردمی آبان در لندن آن را «نمایشی» خواند و تاکید کرد که ایران «اعتراضات جدی»

سویه فرعی اومیکرون به نام BA.2 به سویه غالب کرونا در جهان تبدیل می‌شودیک مقام ارشد سازمان جهانی بهداشت می‌گوید سویه فرعی اومیکرون که Omicron BA.2 نام دارد به زودی به سویه غالب کرونا در جهان تبدیل خواهد شد و مقام نخست آلوده‌کننده‌ترین سویه ویروس کرونا را به خود اختصاص خواهد داد.

تزریق نقدی ارز به اقتصاد افغانستان؛ دومین محموله دلار آمریکا به کابل رسیدمطابق بیانیه بانک مرکزی افغانستان، این پول از طریق فرودگاه بین‌المللی کابل به افغانستان رسیده و به بانک بین‌المللی افغانستان که بزرگ‌ترین بانک این کشور به شمار می‌ورد، تحویل داده شده است.

هشدار 33 سناتور جمهوری‌خواه به بایدن: بازگشت به «برجام» باید با توافق سنا صورت گیرد33 سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی در نامه‌ای به جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا هشدار دادند، چنانچه دولت او اجازه ندهد که توافق جدید با ایران توسط کنگره آمریکا

۲ واکسن جدیدِ ایرانیِ کرونا در انتظار ورود به کارآزمایی بالینی/ دیگر نیازی به واردات نداریمعضو کمیته ملی واکسن کرونا با اشاره به آخرین اخبار پیرامون تولید واکسن‌های ایرانی کرونا، گفت: زیرساخت تولید واکسن و هر آنچه که نیاز داریم در کشور به وجود آمده است و ما به تکنولوژی ساخت انواع واکسن‌ها دست یافتیم؛ بنابراین می‌توان گفت از همین امسال هم نیازی به واردات واکسن وجود ندارد.