«کمکم کن، در زندان چین هستم»؛ یادداشت دوخته شده در یک جفت دمپایی صادراتی

29/08/1399 09:55 ب.ظ

یک شهروند روس اهل سن پترزبورگ که یک جفت دمپایی روفرشی مارک نورث فیث سفارش داده بود، پیش از امتحان خرید خود، متوجه یادداشتی شد که احتمالا یک اویغور در داخل این دمپایی روفرشی دوخته بود.

یک شهروند روس اهل سن پترزبورگ که یک جفت دمپایی روفرشی مارک نورث فیث سفارش داده بود، پیش از امتحان خرید خود، متوجه یادداشتی شد که احتمالا یک اویغور در داخل این دمپایی روفرشی دوخته بود. یادداشتی که شهروند روس در یک جفت دمپایی روفرشی مارک «نورث فیث» پیداکرد، تبدیل به یکی از سیاسی ترین خبرهای روزهای اخیرشد.

ماجرا از این قرار بود: ارسلان گیبادولین، اهل سن پترزبورگ روسیه یک جفت دمپایی روفرشی بصورت آنلاین سفارش داده بود و به محض دریافت، سعی کرد با شور و اشتیاق آنرا امتحان کند. اما یادداشتی عجیب در داخل آن توجه اش را جلب کرد. یادداشتی که به کفش دوخته شده بود. متن یادداشت به انگلیسی او را شوکه و تمام ذوق و شوق امتحان کردن این جفت را از سرش پراند. در این یادداشت نوشته شده بود: «کمکم کن، من در زندان چین هستم. یک اویغور.» هنوز رسانه های معتبر روسیه اعتبار این یادداشت را تایید نکرده اند.

اما این سومین بار است که در سال جاری میلادی یک شهروند اویغور، اقلیت مسلمان چین، سعی دارد که از طریق محصولات صادراتی چینی پیام تبعیض و شکنجه و استثمار مسلمانان چینی را به گوش جهانیان برساند. گزارش ۱۸۰ نهاد حقوق بشری، که در ماه ژوییه گذشته منتشرشد، نشان می دهد که تقریبا در کل تولیدات صنعت مد «کارگران اویغور » در بسیاری از مناطق چین به بیگاری گرفته می شوند.

ادامه مطلب:
euronews_pe »

همون جا بمون خداتو شکر کن که کشورت را مثل افغانستان نابود نکردی زندان خوبه برای بعضی های که تروریست و داعشی اند. ای کاش دولت کمونیست کشورم یکم غیرت داشت جلوی تروریست‌های به اصطلاح مسلمان را می‌گرفت تا من آواره ی کوه و دشت نمی‌شدم ای کاش جای من الان در زندانی در کشور خودم بود سوال من ازمسئولین ایران اینست که چرا درمقابل ظلمی که سالهاست کفارچینی برمسلمانان اویغور چین روا می دارند،حرفی نمی زنید درحالی که حضرت محمد(ص)فرمودند:كسى كه شب را صبح كند و نسبت به سرنوشت مسلمانان بى تفاوت باشدو اهتمام به خرج ندهد، مسلمان نیست.

فعلا گوزیدن ایوانکا تو دوران مدرسه مهمتره ما یادداشت رو کجا بزاریم و صادر کنیم؟ دیگه چیزی نمونده برای صادرات هرچی بود بردن و خوردن الان مثلا میخواین بگین اروپا حامی چین نیست؟ کمکم کنید در زندان جمهوری اسلامی اخوندی هستم، هر روز ما را با گلوله های اروپایی میکشند، کمک کنید ما را گرسنه هستیم، ثروت ما را میدزدند در بانک های المان سرمایه کذاری میکنند، کمک کنید ما را در خلیج فارس چینی ها ما را قتل عام میکنند، اروپا کمر به قتل عام و غارت کشورمان را دارد، کمک

ای خدا نگذره از این چینیا،بدختمون کردن

توفان توییتری در دفاع از محمد نوری‌زاد که جانش در زندان در خطر است

بیانیه گروهی از زندانیان سیاسی زندان اوین: ویروس کرونا در زندان «سونامی مرگ» پدید خواهد آوردبیانیه گروهی از زندانیان سیاسی زندان اوین: ویروس_کرونا در زندان «سونامی مرگ» پدید خواهد آورد این زندانیان سیاسی نوشته‌اند: «با نگاهی به شرایط زندان‌ها و چگونگی زیست زندانیان در ایران، به روشنی می توان به میزان مرگ آوری ویروس کرونا در چنین مکانی پی برد.»

اعتراض فعالان صنفی به فشار حداکثری 'زندان در زندان' علیه اسماعیل عبدی

رپر اسپانیایی در اعتراض به حکم زندان در دانشگاه بست نشستپابلو هازل، خواننده رپ اسپانیایی، که به اتهام توهین به پادشاه پیشین اسپانیا و حمایت از گروه های تروریستی به ۹ ماه زندان محکوم شده است، در اعتراض به حکم زندان و دفاع از آزادی بیان در دانشگاهی در منطقه کاتالونیا بست نشست. ای واای توی اروپا هنرمندان هیچ آزادی ندارن و حق بیان اعتقاداتشون رو ندارن! میخندی؟! . . . . . فکرشو بکن توی ایران این بنده خدا رو میگرفتن!

وکیل سمانه نوروزی‌مرادی: جان او در زندان رشت در خطر است

Aa

یادداشتی که شهروند روس در یک جفت دمپایی روفرشی مارک «نورث فیث» پیداکرد، تبدیل به یکی از سیاسی ترین خبرهای روزهای اخیرشد.

ماجرا از این قرار بود: ارسلان گیبادولین، اهل سن پترزبورگ روسیه یک جفت دمپایی روفرشی بصورت آنلاین سفارش داده بود و به محض دریافت، سعی کرد با شور و اشتیاق آنرا امتحان کند. اما یادداشتی عجیب در داخل آن توجه اش را جلب کرد. یادداشتی که به کفش دوخته شده بود. متن یادداشت به انگلیسی او را شوکه و تمام ذوق و شوق امتحان کردن این جفت را از سرش پراند. در این یادداشت نوشته شده بود: «کمکم کن، من در زندان چین هستم. یک اویغور.» هنوز رسانه های معتبر روسیه اعتبار این یادداشت را تایید نکرده اند.

اما این سومین بار است که در سال جاری میلادی یک شهروند اویغور، اقلیت مسلمان چین، سعی دارد که از طریق محصولات صادراتی چینی پیام تبعیض و شکنجه و استثمار مسلمانان چینی را به گوش جهانیان برساند.

گزارش ۱۸۰ نهاد حقوق بشری، که در ماه ژوییه گذشته منتشرشد، نشان می دهد که تقریبا در کل تولیدات صنعت مد «کارگران اویغور » در بسیاری از مناطق چین به بیگاری گرفته می شوند.

یکی از مهم ترین این مارکهای مد، لباس های زارا هستند و برخی از فعالان حقوق بشر در شهر پاریس دو ماه پیش اتیکت هایی روی لباس های این مارک اسپانیایی در فروشگاه های زارا در پایتخت فرانسه چسباندند که نسبت به استثمار کارگران اویغور هشدار می دادند.

به گفته سازمان های حقوق بشری بیش از ۸۲ مارک تجاری برجسته در کارخانه های تولیدی خود در چین از کار بی مزد کارگران اویغور بهره می برند. همچنین به گفته این گزارش بیش از ۸۰ هزار اویغور که همگی از استان سین کیانگ می آیند، در کارخانه های چین در سراسر این کشور پهناور مشغول بکارند.

کارشناسان سازمان ملل و گروه های مدافع حقوق بشر می گویند مقامات چینی حداقل یک میلیون اویغور و دیگر مسلمانان ترک تبار را در اردوگاه های که به اردوگاه های کار اجباری مشهور شده اند، بازداشت کرده و تحت نظر دارند.

پکن می گوید که این اردوگاه ها «داوطلبانه بوده و هدف آنها مقابله با افراط گرایی مذهبی و فقر» است. نمایندگان اویغورها در اروپا می گویند پکن برای توجیه اقدامات خود و تشبیه مراکز به اردوگاه های کار اجباری، تهدیدات خود را بیش از حد افزایش داده است.

هم‌رسانی این مطلب: