«مبلغانِ چندهمسری» هیچ آگاهی نسبت به جامعه ندارند/ تعدد زوجات، ازدواج‌های پایدار را به خطر می‌اندازد/ نباید زنان را در شرایط اضطراب و ناامنی روحی قرار دهیم

21/08/1398 12:17:00 ب.ظ

معاون فرهنگی تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران در گفت‌وگو با ایلنا: «مبلغانِ چندهمسری» هیچ آگاهی نسبت به جامعه ندارند/ تعدد زوجات، ازدواج‌های پایدار را به خطر می‌اندازد/ نباید زنان را در شرایط اضطراب و ناامنی روحی قرار دهیم

معاون فرهنگی تبلیغی حوزه‌های علمیه خواهران گفت: چندهمسری زمینه فروپاشی خانواده‌های پایدار که در شرایط تک‌همسری زندگی می‌کنند را فراهم می‌کند. وی با بیان اینکه عدالت شامل عدالت اقتصادی، عدالت جنسی، عدالت روانی و ... می‌شود، ادامه داد: باید به این موضوع توجه کرد که آیات قرآن و مباحث فقهی مکمل یکدیگر هستند، بنابراین اگر موضوعی مطرح می‌شود، باید به صورت سیستمی و منظومه‌ای به آن نگاه کرد.

نگاه منظومه‌ای به مباحث فقهی و مباحث اخلاقی قرآن پاسخگوی نیاز بشری است. باید بدانیم برخی آیات قرآن برخی دیگر را تفسیر می‌کنند.

چنانچه در خانواده‌ای قوام خانواده و رعایت شرایط برای مرد فراهم نباشد عملا از چندهمسری نهی می‌شود. بسیاری از موضوعات در اسلام مجاز است، اما همه آنها در هر شرایطی انجام نمی‌شود. بنابراین در برخی شرایط بعضی از قوانین محدودیت‌هایی را دارد.

وی با بیان اینکه ازدواج در شرایط عادی در اسلام مباح است، ادامه داد: ازدواج عمل مباحی است که با توجه به اینکه سنت پیامبر بوده مستحب موکد است، یعنی بر آن تاکید شده است. او با اشاره به دلایلی که از سوی مبلغان چندهمسری مطرح می‌شود، گفت: یکی از موضوعاتی که مطرح می‌شود، مسئله فراوانی جمعیت زنان نسبت به مردان است، خوب است بدانید ما حتی در شرایط جنگ تحمیلی و دفاع مقدس مسئله کمبود مردان را در مقابل زاد و ولد زنان نداشتیم. اگر همین الان به آمار رسمی کشور مراجعه کنیم، متوجه خواهیم شد که فراوانی زنان بیش از مردان نیست. headtopics.com

ادامه مطلب:
خبرگزاری كار ایران (ایلنا) ILNA »
Loading news...
Failed to load news.

جشن پیروزی اردوغان در آذربایجان

پیروزی رجب طیب اردوغان در انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در آذربایجان با شور و شوق جشن گرفته شد. - Anadolu Ajansı ادامه مطلب >>

پدرهمسرم بی‌اجازه به بهانه بردن لباس مدارک مهمی را برده است، چه‌طور آن‌ها را پس بگیرم؟Hichi dahanet servise

توفند در آسیا جان ۱۳ نفر را گرفت و دو میلیون نفر را راهی پناهگاه کردیک توفند استوایی در نواحی ساحلی بنگلادش و هند ویرانی به بار آورده و باعث مرگ حداقل ۱۳ نفر شده است. دو میلیون نفر هم با ترک خانه هایشان شب را در پناهگاه ها گذرانده اند. توفند یعنی طوفان ؟

ظریف خطاب به اروپا: فقط یک تعهد را نشان دهید که به آن عمل کرده‌ایدمحمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران سه‌شنبه 12 نوامبر در صفحه توییترش با انتقاد از درخواست اتحادیه

«۴ بیمارِ مبتلا به ای‌بی در یک خانواده» درد و رنج یکدیگر را به نظاره نشسته‌اند/ نبود پانسمان میپلکس مرگ فرزندم را رقم زد«مرتضی آریافر» پدر یکی از کودکان ای‌بی که چندی پیش فوت کرده است، می‌گوید: از سال ۹۷ دسترسی ما به پانسمان میپلکس محدود شد. اگرچه فرزندم بیماری پیشرفته‌ای داشت، ولی می‌توانم بگویم که نبود این پانسمان‌ مرگ او را جلو انداخت.»

حساب جاری ترکیه در ماه سپتامبر مازاد 2 میلیارد و 477 میلیون دلاری را ثبت کردحساب جاری ترکیه در ماه سپتامبر مازاد 2 میلیارد و 477 میلیون دلاری را ثبت کرد

جبرئیل حسن‌اف مدال‌هایش را به آستان قدس رضوی اهدا کرد- اخبار ورزشی - اخبار تسنیم - Tasnimدارنده پنج مدال کشتی آزاد جهان و المپیک که در لیگ برتر آزاد برای تیم «تا ثبت جهانی توس» کشتی می‌گیرد، پس از اهدای مدال‌هایش به آستان قدس رضوی، ایران را ترک کرد.