«عباس واحدیان شاهرودی» یکی دیگر از امضاء کنندگان بیانیه استعفای خامنه ای بازداشت شد

28/05/1398 11:32:00 ق.ظ

♦️«عباس واحدیان شاهرودی» یکی دیگر از امضاء کنندگان بیانیه استعفای خامنه ای بازداشت شد

در ادامه بازداشت برخی امضاء کنندگان بیانیه درخواست استعفای رهبر جمهوری اسلامی، این‌بار گزارش‌ها حاکی از بازداشت «عباس واحدیان شاهرودی» یکی دیگر از این امضاء کنندگان است. \r\n کانال رسمی تلگرام ۱۴ تن از مرداد ۲۷, ۱۳۹۸ فساد در ایران | متهم فساد ارزی در ایران می‌گوید با دستور روحانی و علی شمخانی اقدام...

مرداد ۲۷, ۱۳۹۸ فساد در ایران | متهم فساد ارزی در ایران می‌گوید با دستور روحانی و علی شمخانی اقدام کرده است احمد عراقچی که پرونده او تحت بررسی قرار دارد، برادرزاده عباس عراقچی معاون وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران است.

«احمد عراقچی» معاون ارزی سابق بانک مرکزی ایران که با اتهام اخلال در نظام ارزی کشور روبرو است، دستور حسن روحانی و علی شمخانی را دلیل دخالت بانک مرکزی در بازار ایران عنوان کرد. آقای عراقچی که با وثیقه از زندان خارج شده است، در گفت و گویی که خبرگزاری فارس یکشنبه ۲۷ مرداد منتشر کرد، گفت که در پاییز سال ۱۳۹۶ با افزایش التهاب در بازار ارز و ایجاد مشکلاتی در بازار ارز فردایی که موجب بالا رفتن قیمت ها شد، علی شمخانی، دبیر شورای امنیت ملی، در نامه‌ای خواستار دخالت بانک مرکزی در بازار ارز شد.

به گفته او حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران نیز این نامه را با دستوری برای دخالت در بازار ارز، به بانک مرکزی فرستاد تا بانک مرکزی درباره نحوه دخالت برنامه ریزی کند. منظور از دخالت بانک مرکزی در بازار ارز، فروش ارز توسط دولت و تلاش برای کنترل قیمت است.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

روایت نجات زنان اچ آی وی مثبت با یک خط مشاوره

منصوریان: خط هات لاین یا خط تلفنی اورژانس اجتماعی زمانی در تهران برقرار می شود که وقتی فردی قصد آزار به خود یا خودکشی داشت، هیچ مرجعی برای دریافت مشاوره فوری ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

اطلاعیه قوه قضاییه درباره بازداشت یکی از مدیران سابق دستگاه قضاییاطلاعیه قوه قضاییه درباره بازداشت یکی از مدیران سابق دستگاه قضایی «اخبار رسمی و قابل اعتماد در مورد روند قضایی این پرونده و سایر پرونده‌های مهم از طریق سخنگوی دستگاه قضایی اعلام خواهد شد»

یکی دیگر از امضاکنندگان نامه درخواست استعفای آیت‌الله خامنه‌ای 'بازداشت شد'به گزارش فعالان حقوق بشر، عباس واحدیان شاهرودی، یکی دیگر از ۱۴ نفری که چندی پیش با نوشتن نامه‌ای خواهان استعفای آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران شده بودند، در مشهد بازداشت شد. بنا بر گزارش‌ها ماموران امنیتی او را در خانه‌اش با 'با رفتاری خشونت‌آمیز' بازداشت کرده‌اند.

هفته هنر و فرهنگ با صدای بیضایی از دور، نوای دف از نزدیکهفته‌ای که در فرهنگ و هنر گذشت، شادی دف زنان و آواز کردی و فارسی و عربیشان، مردم را در میدان بزرگ سنندج به شادی کشاند، اما رقص کارگران پتروشیمی ماهشهر، اعتراض امام جمعه را در پی آورد.

هند می‌گوید که فعلا به سیاست «خودداری از آغاز استفاده از تسلیحات هسته‌ای» پایبند می‌ماند🔺هند می‌گوید که فعلا به سیاست «خودداری از آغاز استفاده از تسلیحات هسته‌ای» پایبند می‌ماند ⚡️هند می گوید همچنان به سیاست خودداری از آغاز استفاده از تسلیحات هسته‌ای، پایبند است؛ اما آینده این سیاست به شرایط بستگی خواهد داشت.

انتقاد از استقبال رئیس جمهور آلمان از سفیر جدید ایران | DW | 17.08.2019مراسم تقدیم استوارنامه سفیر جدید ایران در آلمان مورد انتقاد قرار گرفته. برخی از سیاستمداران آلمانی از استقبال 'باشکوه' از سفیر ایران خرده گرفته‌اند. دفتر ریاست جمهوری می‌گوید که مراسم عادی و طبق مقررات دیپلماتیک بوده است

پشیمانی از ازدواج از پیامدهای کودک همسری استتهران- ایرنا- عضو انجمن علمی روانپزشکان گفت: مشکل عمده ای که برای زوج هایی که زیر ۱۸ سال ازدواج می کنند این است که بعد از گذشتن مدتی از زندگی مشترک، پشیمان می شوند. طرفین در این مواقع متوجه می شوند آن فردی که به همسری برگزیده، شخصی نیست که در نظر داشته است.