بافت شهرها بویژه پوشش آسفالت و بتن، باعث شده تا چرخۀ طبیعی آب متوقف شود و فضای سبز کمی باقی مانده تا از مسیر آن، آبها بتوانند جذب خاک شده و دوباره به منابع زیرزمینی برگردند. دکتر ایلهان میگوید: «متوسط اتلاف عمومی آب در سراسر ترکیه، به دلیل زیرساختهای قدیمی و ناکارآمد تاسیسات آب ۴۳ درصد است.
» او تاکید میکند که دلیل وجود چنین مشکلی نیز نبود بودجه نیست؛ زیرا بودجه کافی وجود دارد اما اراده سیاسی لازم برای حل این مشکل دیده نمیشود.
«به عنوان مثال دولت در ماه گذشته مدیران امور دینی را وادار کرد تا مراسم دعا برای باران را در همه شهرهای ترکیه برگزار کنند. اما این کار واقعا بیفایده است. خدا مسئول تغییرات آب و هوایی نیست بلکه انسانها هستند که چنین وضعیتی را بوجود آوردهاند و ما باید مسئولیتمان را در این باره بپذیریم.»کارشناس مدیریت آب
این کارشناس مدیریت آب میافزاید: «به عنوان مثال دولت در ماه گذشته مدیران امور دینی را وادار کرد تا مراسم دعا برای باران را در همه شهرهای ترکیه برگزار کنند. اما این کار واقعا بیفایده است. خدا مسئول تغییرات آب و هوایی نیست بلکه انسانها هستند که چنین وضعیتی را بوجود آوردهاند و ما باید مسئولیتمان را در این باره بپذیریم.» headtopics.com
اخبار جعلی پخش نکنید لطفا ، من خودم دیروز دعا کردم امروز بارون اومد .
اینقدر دعا کنید تا دعا دونتون جر بخوره،،، خبری از باران نیست لاشیا😤😤😤😤
کاوه مدنی: اینکه برخی میگویند وارد دوره ترسالی شدیم درست نیست
دکتر ایلهان میگوید: «متوسط اتلاف عمومی آب در سراسر ترکیه، به دلیل زیرساختهای قدیمی و ناکارآمد تاسیسات آب ۴۳ درصد است.» او تاکید میکند که دلیل وجود چنین مشکلی نیز نبود بودجه نیست؛ زیرا بودجه کافی وجود دارد اما اراده سیاسی لازم برای حل این مشکل دیده نمیشود.
«به عنوان مثال دولت در ماه گذشته مدیران امور دینی را وادار کرد تا مراسم دعا برای باران را در همه شهرهای ترکیه برگزار کنند. اما این کار واقعا بیفایده است. خدا مسئول تغییرات آب و هوایی نیست بلکه انسانها هستند که چنین وضعیتی را بوجود آوردهاند و ما باید مسئولیتمان را در این باره بپذیریم.»کارشناس مدیریت آب
این کارشناس مدیریت آب میافزاید: «به عنوان مثال دولت در ماه گذشته مدیران امور دینی را وادار کرد تا مراسم دعا برای باران را در همه شهرهای ترکیه برگزار کنند. اما این کار واقعا بیفایده است. خدا مسئول تغییرات آب و هوایی نیست بلکه انسانها هستند که چنین وضعیتی را بوجود آوردهاند و ما باید مسئولیتمان را در این باره بپذیریم.»
او در ادامه میگوید: «من مخالف دعا برای باران نیستم؛ این آیینی ۱۰ هزار ساله است. اما باید برای مقابله با تغییرات آب و هوایی که باعث ایجاد چنین خشکسالیهایی شده، توافقنامه پاریس را تصویب کنیم. اما دولت تمایلی به این کار ندارد.»AP
اگرچه ترکیه در سال ۲۰۱۶ میلادی از امضا کنندگان این توافقنامه در سازمان ملل بود اما هنوز گامی در راه تصویب آن در پارلمان این کشور برداشته نشده است.
دکتر ایلهان میگوید: «باید درک کنیم که منابع محدودی داریم که به دلیل تغییرات آب و هوا و افزایش جمعیت که اکنون به بیش از ۸۴ میلیون نفر رسیده، رو به کاهش هستند. پایدارترین استراتژی در حال حاضر این است که به جای افزایش تأمین آب از راه ایجاد سدها و سیستمهای انتقال آب جدید، روی کاهش تقاضای آب تمرکز کنیم.»
او در پایان پیشنهاد میدهد: «دولت مرکزی باید مقامات محلی را موظف کند تا به کمک ابزارهای قانونی و مشوقهای اقتصادی، اتلاف ۴۳ درصدی آب را کاهش دهند. همزمان مقامات محلی نیز میتوانند به کمک فناوریهای بازیابی آبها، استفاده مجدد از آب باران را برای ساخت و سازهای جدید شهری و آبیاریها اجباری کنند.»