استانوایر - سخنگوی قوه قضاییه جمهوری اسلامی میگوید حسن رعیت، در بخشی از پرونده خود مجموعاً به ۳۵ سال حبس محکوم شد.او گفت که حسن رعیت به عنوان مجرم اصلی پرونده به یک فقره حبس ۲۵ سال، ۳ فقره حبس سه سال و یک فقره حبس یکسال محکوم شده است.او در تصاویر متعدد دیگری در کنار «بابک زنجانی» دیده شده است. بابک زنجانی نیز به دلیل فساد مالی از سال ۱۳۹۴ در زندان است.
او گفت که حسن رعیت به عنوان مجرم اصلی پرونده به یک فقره حبس ۲۵ سال، ۳ فقره حبس سه سال و یک فقره حبس یکسال محکوم شده است. او در تصاویر متعدد دیگری در کنار «بابک زنجانی» دیده شده است. بابک زنجانی نیز به دلیل فساد مالی از سال ۱۳۹۴ در زندان است.
مردادماه سال ۱۳۹۸، خبرگزاری قوه قضاییه با انتشار تصاویری از باغ شخصی حسن میرکاظمی، خبر بازداشت او را منتشر کرد. نام این چهره نزدیک به بابک زنجانی به عنوان مالک یا سهامدار شرکتهای «دنیای فلز»، «پارسیان فلز البرز»، «ذوب و فولاد ازنا» و «لوح فشرده پارس» نیز ثبت شده است.
استانوایر - سخنگوی قوه قضاییه جمهوری اسلامی میگوید حسن رعیت، در بخشی از پرونده خود مجموعاً به ۳۵ سال حبس محکوم شد.
ذبیحالله خداییان روز چهارشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۰، در خصوص پرونده «حسن میرکاظمی» معروف به رعیت،که «بخشی از این پرونده پیشتر در دادگاه رسیدگی و منجر به صدور حکم شده بود» و «بخشی از آن مفتوح بود که اخیرا منجر به صدور حکم بدوی شد».
او گفت که حسن رعیت به عنوان مجرم اصلی پرونده به یک فقره حبس ۲۵ سال، ۳ فقره حبس سه سال و یک فقره حبس یکسال محکوم شده است.
بسیاری از مردم در ایران حسن رعیت را با تصویری از او در جریان سرکوب اعتراضات در جریان انتخابات پرمناقشه ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۸ میشناسند؛ تصویری که او را سوار بر موتور و مسلح نشان میدهد.
او در تصاویر متعدد دیگری در کنار «بابک زنجانی» دیده شده است. بابک زنجانی نیز به دلیل فساد مالی از سال ۱۳۹۴ در زندان است.
حسن رعیت همچنین با برخی از مداحان و مقامهای نظامی و قضایی جمهوری اسلامی روابط بسیار نزدیکی داشته است.
مردادماه سال ۱۳۹۸، خبرگزاری قوه قضاییه با انتشار تصاویری از باغ شخصی حسن میرکاظمی، خبر بازداشت او را منتشر کرد. نام این چهره نزدیک به بابک زنجانی به عنوان مالک یا سهامدار شرکتهای «دنیای فلز»، «پارسیان فلز البرز»، «ذوب و فولاد ازنا» و «لوح فشرده پارس» نیز ثبت شده است.
به گفته سخنگوی قوه قضاییه در پرونده حسن رعیت، ۲۰ نفر محکومیت یافتند که اتهامات آنها مشارکت در اخلال عمده در نظام پولی و ارزی کشور و پولشویی، کلاهبرداری، جعل، استفاده از سند مجعول و اعمال نفوذ برخلاف حق و مقررات است.
همچنین برخی متهمان به اتهام ناظر بر معاونت در جرایم عنوان شده، محکوم شدند.
در این پرونده یک نفر به ۱۶ سال حبس، دو نفر به ۱۰ سال حبس، یک نفر به ۹ سال حبس، شش نفر به ۷ سال حبس و بقیه نیز به شش سال و پنج سال حبس محکوم شدهاند.
سخنگوی قوه قضاییه در خصوص مصادیق اتهامی این افراد توضیح داد: « این افراد با اقدامات خود، در نظام ارزی کشور اخلال ایجاد کرده بودند و وامهای کلانی را از برخی بانکها گرفته بودند. در یک مورد ۶۰ میلیون یورو از یکی از بانکها وام گرفته بودند تا کالا وارد نمایند؛ اما با جعل مدارک، وانمود کردند که کالا وارد شده حال آنکه کالایی وارد نشده بود».
این حکم در دادگاه بدوی صادر شده است و در مراجع دیوان عالی کشور قابل فرجام خواهی است.
سخنگوی قوه قضاییه به دلیل قطعی نبودن حکم از آوردن نام سایر متهمان خودداری کرد.
📩اگر به اطلاعات تکمیلی درباره این خبر دسترسی دارید، لطفاً با این ایمیل با ما تماس بگیرید: