«توافق هسته‌ای ایران» از محورهای گفت‌وگوی روز پنجشنبه بایدن و پوتین

09/10/1400 05:14:00 ق.ظ

جو بایدن روز پنجشنبه با ولادیمیر پوتین گفت‌وگو خواهد کرد. یک مقام آمریکایی‌هم گفته است، احتمالا مذاکرات احیای توافق برجام از محورهای این گفت‌وگو خواهد بود.

جو بایدن روز پنجشنبه با ولادیمیر پوتین گفت‌وگو خواهد کرد. یک مقام آمریکایی‌هم گفته است، احتمالا مذاکرات احیای توافق برجام از محورهای این گفت‌وگو خواهد بود. نسخه چاپی کاخ سفید روز چهارشنبه هشتم دی ماه اعلام کرد که جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، روز پنجشنبه...

نسخه چاپی کاخ سفید روز چهارشنبه هشتم دی ماه اعلام کرد که جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، روز پنجشنبه با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه، گفت‌وگو خواهد کرد. در همین زمینه یک مقام آمریکایی گفته است، احتمالا مذاکرات احیای توافق هسته‌ای با ایران موسوم به برجام از محورهای این گفت‌وگو خواهد بود.

امیلی هورنای٬ سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در بیانیه‌ای گفته است، دو رهبر در مورد طیف وسیعی از موضوعات از جمله گفت‌وگوهای امنیتی آتی بین کشورها و وضعیت متشنج در اروپا رایزنی خواهند کرد. در همین زمینه، یک مقام ارشد آمریکایی به رویترز گفته است٬ جو بایدن در گفت‌وگوی خود با ولادیمیر پوتین احتمالا درباره مذاکرات احیای برجام در وین، پایتخت اتریش گفت‌وگو خواهد کرد.

این مقام ارشد آمریکایی گفته است، من معتقدم که جو بایدن و ولادیمیر پوتین احتمالاً فردا دوباره در مورد ایران گفت‌وگو خواهند کرد، زیرا ما در وین در حال انجام مذاکراتی هستیم و ایالات متحده، شرکای اروپایی ما به همراه روس‌ها از نزدیک در وین با هم هماهنگ شده‌اند و به طور کاملاً سازنده با هم در وین کار می‌کنند. headtopics.

ادامه مطلب:
RadioFarda‌|‌راديو فردا »

توسعه ناسیونالیستی و توسعه میهن‌دوستانه | حمزه نوذری

ناسیونالیسم بیش از هر ایدئولوژی دیگری قدرت ایجاد شور و هیجان در جامعه دارد و تاریخ نشان داده است که می‌تواند تبدیل به یک نیروی قوی شود. ناسیونالیسم با ایجاد غیریت‌سازی و یکدست‌سازی نیرو‌ها و همگن‌کردن آنها تقویت می‌شود که در این میان تکثرها و تنوع‌ها نادیده انگاشته یا طرد می‌شود. اما ناسیونالیسم همان میهن‌دوستی نیست. ویرولی در کتاب «برای عشق به میهن» بین این‌ دو تمایز قائل است. او در این کتاب مدعی است که می‌توان میهن‌دوست بود، اما به دامن ناسیونالیسم نیفتاد. می‌توان دغدغه میهن داشت و دل‌نگران وطن بود، اما ایدئولوژی ناسیونالیستی را نپذیرفت. میهن‌دوستی و ناسیونالیسم دو جهان متفاوت را ترسیم می‌کنند. در رویکرد ناسیونالیستی، هرچه مربوط به میهن است، با همه ضعف‌ها و کاستی‌هایش پذیرفته و چه‌بسا پرستیده می‌شود؛ درحالی‌که در وطن‌دوستی، برای عشق به وطن باید با ناکارآمدی و نادرستی‌های موجود در وطن مبارزه کرد؛ چون وطن‌ برای ما مهم است و نباید از ناعدالتی‌ها و ناآزادی‌های موجود در آن چشم‌پوشی کرد. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

به کمترین میزان بستری بیماران کرونایی در تهران رسیده‌ایم/ تا دو ماه آینده سویه غالب در کشور اومیکرون خواهد بودمعاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: در کودکان به طور کلی با افزایش بیماری‌های تنفسی و ویروسی در این فصل از سال مواجه هستیم و بخشی از آنها موسوم به آنفولانزا و بخشی دیگر از آن نیز منتسب به اومیکرون است.

مشاور تیم هسته‌ای ایران: مگر مکانیسم ماشه اجرا شود چه اتفاقی می‌افتد؟مشاور تیم هسته‌ای ایران می‌گوید جمهوری اسلامی عجله‌ای برای رسیدن به توافق هسته‌ای ندارد و انتظار دولت ابراهیم رئیسی از مذاکرات، بیش از دولت حسن روحانی است. شما کاسبان تحریمید، اگر تحریم نباشد اشفته بازاری نیست که از غنایم آن بهره مند شوید!!اگر ایرانی بودی و‌اینهمه مشکلات مردم را میدیدی از این غلط های زیادی نمیکردید!! اسمش روشه انوقت دیگه باید دنبال سوراخ موش باشی اونم میلیاردی البته از دست مردم بله شما که عجله ندارید چون مشکلی ندارید، این مردم ایران هستند که تاوان حماقت های پی در پی شما را پرداخت می کنند و تحریم‌های ایران آنها را روز به روز فقیرتر و بیچاره تر کرده است. روزی که مردم ایران از فقر و درماندگی قیام کنند بنیان را از جا کنده و باعث سرنگونی حکومت شما خواهند شد.

طرح آمریکا در صورت شکست مذاکرات هسته‌ای ویندر حالی که وین برای دومین روز متوالی، میزبان هشتمین دور مذاکرات هسته‌ای میان ایران و قدرت های جهانی است، واشینگتن و تهران در انتظار این هستند که ببینند آیا برنامه_اتمی_ایران مذاکرات_وین iaeagc العربیه_فارسی : احتمال ناچیز دستیابی به توافق به گزارش روزنامه اسرائیلی «هاآرتص»، مقامات بلندپایه آمریکایی در تبادل‌نظر با همتایان اسرائیلی خود تاکید داشتند که احتمال دستیابی به توافق در این دور از مذاکرات، پایین است. برنامه_اتمی_ایران تعیین ضرب الاجل تا ا نتهای ژانویه هم به نظرم خیلی خیلی زیاد است و یک ریسک خطرناک محسوب میشود.. برنامه_اتمی_ایران - یک راه حل دردسترس دیگرهم هست که هزینه کمتری برای جهان خواهدداشت : ۱- برسمیت شناختن مبارزه مردم ایران برای سرنگونی آخوندهای تروریست.. ۲- برسمیت شناختن مبارزه مردم سوریه برای سرنگونی بشار اسد جنایتکار ۳- تلفیقی ازاقدامات قانونی بین المللی ومحورهای ۱ و ۲..

ابراز رضایت ایران و روسیه از مذاکرات وین؛ اروپا: ضرب الاجل مصنوعی تعیین نمی‌کنیمایران و روسیه روز سه‌شنبه ۲۸ دسامبر از نتایج اولیه مذاکرات برای احیای توافق برجام در وین ابراز رضایت کردند. این در حالی است که سه کشور اروپایی باقی‌مانده در توافق هسته‌ای ایران از کند بودن مذاکرات خبر داده‌اند.

اسرائیل: ایران جهان را فریب می‌دهد و به تنهایی علیه آن اقدام خواهیم کردهمزمان با آغاز دور هشتم مذاکرات برای احیای توافق هسته‌ای سال 2015 ایران با غرب در وین، «یائیر لاپید» وزیر امور خارجه اسرائیل هشدار داد که اسرائیل آماده است از این خیمه شب بازی ها دست بردارید می دانیم که شما با جمهوری اسلامی همدست هستید برای دوشیدن پترلدولارهای عربها!!! این پترودلاردارا چقدمشنگن که گول بازیهای اینارومیخورن اسرائیل تنهاست

بنت: برای حصول توافق خوب با ایران، باید از موضع سرسختانه با این کشور برخورد کردنخست وزیر اسرائيل از قدرت‌های جهانی خواست تا با موضعی سرسختانه در قبال ایران در مذاکرات هسته‌ای وین برخورد کنند. دروغ