«برخی آمبولانس‌ها در تهران سلبریتی جابجا می‌کنند»

29/05/1398 09:38:00 ق.ظ

آمبولانس‌‌های خصوصی تبدیل به ابزار مسافران خاص مانند هنرپیشه‌ها ومعلمان خصوصیِ کنکور برای پشت سر گذاشتن ترافیکِ تهران از طریق خطوط ویژه شده‌اند مجتبی لهراسبی،رییس اداره آمبولانس خصوصی کشور گفت«این پدیده تا حدی وجود دارد وبه ماهم گزارش شده است» اخبار_ایران

مجتبی لهراسبی ، رییس اداره آمبولانس خصوصی کشور گفته که «این پدیده تا حدی وجود دارد و به ما هم گزارش شده، اما وضعیت به آن شدت مطرح شده، نیست.

» لهراسبی اضافه کرده «ما هم در نظارت‌هایمان بر آمبولانس‌های خصوصی این پدیده را مدنظر قرار داده بودیم و دستورالعمل‌هایی را برای پیشگیری از بروز این تخلف داشتیم.»

وی افزوده «این موضوع تا حد بالایی کنترل شده و وضعیت رضایتمند است. هرچند که نمی‌توان گفت به طور ۱۰۰ درصد دیگر چنین پدیده‌ای را نخواهیم دید.» به گفته این مقام مسئول «تخلفات ذکر شده، مربوط به آمبولانس‌هایی بوده که در مراکز مجاز آمبولانس‌های خصوصی نبودند، اما متاسفانه کارشان به نام این مراکز تمام می‌شود.»

وی اضافه کرده «آمبولانس‌هایی که افرادی جز بیماران را جابجا کنند، متخلف هستند و پلیس موظف به توقیف آنهاست.» طبق بند پنجم ماده سه آیین‌نامه آمبولانس‌های خصوصی، خروج آمبولانس از مراکز خدمات آمبولانس خصوصی و تردد در سطح شهر باید بر اساس ماموریت حمل بیمار و با داشتن برگه ماموریت با زمان مشخص باشد. headtopics.com

این در حالی است که گویا پولِ قشری خاص به مذاق بخشی از گردانندگان آمبولانس‌های خصوصی خوش آمده و آمبولانس‌های خصوصی خوردرو شخصی برخی از سلبریتی‌ها، معلمین خصوصی و ... شده‌اند.

ادامه مطلب:
ایران وایر »
Loading news...
Failed to load news.

گروسی: پرونده سایت‌های اعلام نشده ایران باز است؛ دوربین‌ها نصب شدند اما فعلا به آنها دسترسی نداریم

رافائل گروسی، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌گوید آژانس فعلا سوالی در خصوص سه مرکز اعلام نشده در ایران که در آنجا غنی‌سازی اورانیوم مشاهده شده ندارد و این نهاد در حال بررسی توضیحاتی است که ایران ارائه کرده است. ادامه مطلب >>

برخی نامزدان انتخابات افغانستان: تلویزیون ملی در اختیار تیم حاکم استبرخی نامزدان انتخابات ریاست جمهوری افغانستان یکشنبه 18 اوت تلویزیون ملی این کشور را به جانبداری از

برخی شرکت‌های دارویی آمریکایی و اروپایی صراحتا از تحویل دارو به ایران خودداری می‌کنند/ چندین برابر ارزش ارز بابت انتقال آن برای تهیه دارو هزینه می‌کنیممعاون کل وزارت بهداشت در گفت‌وگو با ایلنا: برخی شرکت‌های دارویی آمریکایی و اروپایی صراحتا از تحویل دارو به ایران خودداری می‌کنند/ چندین برابر ارزش ارز بابت انتقال آن برای تهیه دارو هزینه می‌کنیم

انتقاد از ارائه برخی آمارهای مهاجرت نخبگان/بازگشت بیش از ۱۳۰ دانشجوی ایرانی از ۱۰۰ دانشگاه برترمعاون علمی و فناوری رییس‌جمهور با انتقاد از ارائه برخی آمارهای مهاجرت نخبگان و فرار مغزها از کشور، گفت: ما تلاش داریم تا پایه اقتصاد کشور را بر نیروهای انسانی قرار دهیم، در همین راستا در چهار ماهه اول امسال بیش از ۱۳۰ نفر از دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در ۱۰۰ دانشگاه برتر دنیا به کشور بازگشتند و بر اساس برآوردها تا پایان سال بیش از هزار نفر از این افراد به کشور بازخواهند گشت.

دوچرخه های «بیدود» در تهران برای زنان ممنوع شده است؟برخی کاربران در شبکه های اجتماعی از محدودیت استفاده از دوچرخه‌های اپلیکیشن بیدود در تهران برای زنان خبر می دهند.\r\n بنابر گزارش‌ها برخی کاربران در شبکه‌های اجتماعی، افرادی که قصد استفاده از دوچرخه‌های

شهردار تهران: فیلم سگ‌کُشی مربوط به سال ۹۶ استشهردار تهران در واکنش به انتشار فیلم مربوط به کشتن سگ‌ها در مراکز جمع‌آوری: تصاویر منتشر شده مربوط به سال ۹۶ است. دستور پیگیری این موضوع را صادر کردم و در این باره تذکر جدی دادم؛ همچنین پیمانکاری که نسبت به عملکرد آن اعتراض شده بود خلع ید شد. شماری از مدافعان حقوق حیوانات روز دوشنبه در اعتراض به کشتن سگ‌ها به شیوه‌های نامناسب در مراکز نگهداری حیوانات مقابل ساختمان شهرداری تهران تجمع کردند. میلانی، عضو شورای شهر تهران: با مقصران این فاجعه برخورد سازمانی و قضایی می‌شود.

واکنش شدید دولت قانونی یمن به انتصاب سفیر حوثی‌ها در تهرانشورشیان شیعی حوثی در یمن از انتصاب «سفیر» خود در تهران خبر دادند. این تصمیم حوثی‌های یمن فورا از سوی دولت قانونی یمن به ریاست جمهوری عبد ربه منصور هادی که از سوی جامعه بین‌المللی به عنوان تنها دولت رسمی این کشور شناخته می‌شود، محکوم شد.