«با آغاز پیک سوم کرونا روزانه ۶۰ نفر در تهران فوت می‌کند» | DW | 19.09.2020

29/06/1399 05:25:00 ب.ظ

شمار کل مبتلایان به کرونا در ایران به ۴۱۹هزار و فوتی‌ها به ۲۴هزار و ۱۱۸ نفر رسیده است. یک عضو شورای شهر تهران از موج سوم کرونا و فوت روزانه ۶۰ نفر در پایتخت خبر داد. تهران بیش از یک سوم فوتی‌های کرونا در ایران را دارد.

شمار کل مبتلایان به کرونا در ایران به ۴۱۹هزار و فوتی‌ها به ۲۴هزار و ۱۱۸ نفر رسیده است. یک عضو شورای شهر تهران از موج سوم کرونا و فوت روزانه ۶۰ نفر در پایتخت خبر داد. تهران بیش از یک سوم فوتی‌های کرونا در ایران را دارد. جانز هاپکینز در گزارش خود همچنین آورده است که جمهوری اسلامی ایران به لحاظ بیمارانی که بر اثر کرونا...

جانز هاپکینز در گزارش خود همچنین آورده است که جمهوری اسلامی ایران به لحاظ بیمارانی که بر اثر کرونا فوت کرده‌اند در فهرست ۱۰ کشور اول جهان قرار دارد. استان‌های ایران نیز در"وضعت قرمز و هشدار" قرار گرفته‌اند.

طبق گفته مقامات ایرانی پایتخت تهران روزانه با ۶۰ فوتی بیشترین رقم قربانیان را دارد. دویچه وله فارسی را در اینستاگرام دنبال کنید زهرا صدراعظم نوری، عضو شورای شهر تهران روز شنبه ۲۹ شهریور (۱۹ سپتامبر) گفت: «بر اساس آمارهایی که سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرده است وارد پیک سوم کرونا شده‌ایم.»

عضو شورای شهر تهران علت افزیش ابتلا به کووید-۱۹ و بالا بودن شمار فوتی‌ها در تهران را افزایش آمار سفر تهرانی‌ها، جدی نگرفتن تذکرهای ستاد ملی مقابله با کرونا و عدم رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی و استفاده نکردن از ماسک دانسته است. headtopics.

ادامه مطلب:
DW فارسی »

دریغ زمانه ما دیگر کامو ندارد| سعید محبی

کتاب خاطره‌انگیز «بیگانه» آلبر کامو را اولین بار در دوران دانشجویی خواندم (دهه 1350) و سخت تحت تأثیر قرار گرفتم. هرگاه نام کامو را می‌شنیدم یا در جایی می‌دیدم، دلم می‌خواست دوباره «بیگانه» را بخوانم. در سال 1401 این قصد عملی شد و دوباره آن را خواندم. بسی بیش از آنچه 50 سال قبل تحت تأثیر قرار گرفته بودم، در من اثر کرد. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

کرونا در اروپا؛ رکورد جدید در فرانسه و «موج دوم» در بریتانیانخست‌وزیر بریتانیا روز جمعه گفت که موج دوم شیوع بیماری همه‌گیر «کووید ۱۹» در این کشور «غیرقابل اجتناب» است.

موج سوم کرونا در کشور و خطر افزایش مرگ‌ و میرهاعضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا: *وزارت بهداشت اعلام کرده که همه استان‌ها وضعیت قرمز دارند *وضعیت، وضعیت خوبی نیست *حتما خطر افزایش مرگ و میرهای ناشی از کرونا وجود دارد *اگر کرونا و آنفلوانزا همزمان اپیدمی شوند، ممکن است وضعیت بدتر شود

تشدید کرونا در موج سوم / هر علامت تنفسی، مطمئنا کروناسترییس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری با اشاره به پیک سوم کرونا و با بیان اینکه این روزها چیزی به اسم سرماخوردگی نداریم و هر علامت تنفسی مطمئنا کروناست، گفت: متاسفانه موج سوم کروناشروع شده، حداقل تا چهار ماه آینده باید برای جلوگیری از فاجعه‌ جدید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کرده و حواس خود را سرگرم اخبار واکسن و دارو نکنیم. _JackofClubs_ خود من یکیش! کاملا علایم سرماخوردگی داشتم یک هفته دکترم نرفتم فقط جایی نرفتم چون شک داشتم.اخر هفته اول بویاییم رفت و فهمیدم کرونا بود.جدی بگیرید اینم بگم من بیچاره هیچ جا نرفتم مای یکبار خونه ی مادر همسر الباقی خانواده خودم از عید تا الان ۱بار دیدم.

شماره مبتلایان به کرونا در جهان از ۳۰ میلیون نفر گذشت - BBC News فارسیبراساس آمار دانشگاه جان‌هاپکینز، شمار افراد شناسایی شده مبتلا به کووید ۱۹ در جهان از ۳۰ میلیون نفر عبور کرده و تاکنون بیش از ۹۴۰ هزار نفر نیز پس از ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده‌اند. آمریکا، هند و برزیل کشورهایی هستند که به لحاظ آماری بالاترین تعداد مبتلایان و جان‌باختگان را دارند، این در حالیست که مجددا موج تازه‌ای از شیوع کرونا در اروپا آغاز شده است. بیشتر کشورهای نیم کره شمالی زمین همزمان با فرا رسیدن فصل زمستان خود را برای موج دوم شیوع کووید ۱۹ آماده می‌کنند.

شمار مبتلایان به کرونا در جهان از ۳۰ میلیون نفر گذشت - BBC News فارسیبراساس آمار دانشگاه جان‌هاپکینز، شمار افراد شناسایی شده مبتلا به کووید ۱۹ در جهان از ۳۰ میلیون نفر عبور کرده و تاکنون بیش از ۹۴۰ هزار نفر نیز پس از ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده‌اند. آمریکا، هند و برزیل کشورهایی هستند که به لحاظ آماری بالاترین تعداد مبتلایان و جان‌باختگان را دارند، این در حالیست که مجددا موج تازه‌ای از شیوع کرونا در اروپا آغاز شده است. بیشتر کشورهای نیم کره شمالی زمین همزمان با فرا رسیدن فصل زمستان خود را برای موج دوم شیوع کووید ۱۹ آماده می‌کنند.

سازمان جهانی بهداشت: حدود 41 هزار نفر از کادر درمان در آفریقا به کرونا مبتلا شده‌اندمدیر منطقه‌ای سازمان بهداشت جهانی در آفریقا اعلام کرد که تاکنون حدود 41 هزار از کادر درمانی در این قاره به کرونا مبتلا شده‌اند. - خبرگزاری آناتولی