گفتگوی روسای جمهور ایران و فرانسه درباره برجام

09/06/1398 08:46:00 ب.ظ

رئیس جمهور ایران در گفتگوی تلفنی با همتای فرانسوی خود اعلام کرد اگر اروپا نتواند وعده‌های خود را عملیاتی کند، کشورش گام سوم در کاهش تعهدات برجامی را به اجرا خواهد رساند. - خبرگزاری آناتولی

رئیس جمهور ایران در گفتگوی تلفنی با همتای فرانسوی خود اعلام کرد اگر اروپا نتواند وعده‌های خود را عملیاتی کند، کشورش گام سوم در کاهش تعهدات برجامی را به اجرا خواهد رساند. - خبرگزاری آناتولی Omid Shamizi | Istanbul استانبول/خبرگزاری آناتولی حسن روحانی و امانوئل مکرون روسای جمهور ایران و فرانسه شامگاه امروز شنبه طی گفتگوی تلفنی درباره مسائلی مانند برجام، روابط دوجانبه تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به تبادل‌نظر پرداختند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ایران، روحانی"رفع کامل تحریم‌ها علیه ایران" را زمینه‌ساز مذاکرات بعدی دانست و تاکید کرد: «اگر اروپا نتواند تعهدات خود را عملیاتی کند، ایران گام سوم در کاهش تعهدات برجامی را به اجرا خواهد رساند. البته این اقدام هم مانند دیگر مراحل اقدامی قابل بازگشت خواهد بود.

متأسفانه پس از این اقدام یکجانبه ایالات متحده آمریکا، کشورهای اروپایی نیز اقدامی عملی در مسیر اجرای تعهدات خود نداشتند. ایران خواهان حفظ برجام است. اجرای کامل تعهدات طرفین در برجام و تأمین امنیت کشتیرانی آزاد در همه آبراه‌ها از جمله خلیج فارس و تنگه هرمز، دو هدف اصلی ایران در مذاکرات کنونی است». headtopics.com

رئیس جمهوری فرانسه نیز در این گفتگوی تلفنی، اظهار داشت: «کارشناسان ایران و فرانسه به نتایج خوبی در مسیر حل مشکلات پیش رو رسیده و در هفته جاری نیز نشستی میان کارشناسان اقتصادی ایران و فرانسه در پاریس برگزار می‌شود.

ادامه مطلب:
خبرگزاری آناتولی »
Loading news...
Failed to load news.

لیگ ملت‌های والیبال| برتری ایران مقابل چین در روزی که کار سختی نداشتیم- اخبار والیبال|بسکتبال|هندبال - اخبار ورزشی تسنیم | Tasnim

آخرین اخبار روز ایران و جهان ؛ خلاصه خبرهای امروز ایران را در خبرگزاری تسنیم بخوانید ادامه مطلب >>

طوفان «دوریان» در مسیر فلوریدا؛ رئیس جمهور آمریکا در فلوریدا اعلام وضعیت اضطراری کرد🔺طوفان «دوریان» در مسیر فلوریدا؛ رئیس جمهور آمریکا در فلوریدا اعلام وضعیت اضطراری کرد ⚡️طوفان دوریان که به عنوان یک طوفان «بسیار خطرناک» درجه چهار شناخته شده، در مسیر فلوریدا واقع شده و رئیس جمهوری آمریکا اعلام «وضعیت اضطراری» در این ایالت کرده است.

گفتگوی آپارات - 'آن مرد با ماک آمد...'گفتگوی آپارات با فرید اسماعیل‌پور پژوهش‌گر فیلم و مستندساز و امین آزاد کارگردان درباره فیلم 'آن مرد با ماک آمد...' را اینجا ببینید.

نماینده مجلس: روحانی به حیثیت خود لطمه نزند/برخی دانه درشت‌ها در اطراف رئیس جمهور هستند- اخبار اجتماعی - اخبار تسنیم - Tasnimنماینده مجلس: روحانی به حیثیت خود لطمه نزند/برخی دانه درشت‌ها در اطراف رئیس جمهور هستند ابطحی گفت‌ : علت طرح اظهاراتی همچون پرداختن قوه‌قضائیه به پرونده دانه درشت‌ها از سوی رئیس جمهور، از این روست که متاسفانه برخی دانه درشت‌ها در اطراف او هستند

تا زمانی که اصلاحات وجود داشته باشد، نظام دوام دارد/ موانع و مشکلاتی که دولت بر سر راه دارد توسط رئیس جمهور به مردم گفته شود

نتانیاهو به ماکرون:‌ اکنون بدترین زمان ممکن برای گفت‌وگو با ایران استرئیس جمهور فرانسه اخیرا گفته بود که بیش از هر زمان دیگری شرایط برای گفتگو و دیدار روسای جمهوری آمریکا و ایران مهیاست.

متن کامل گزارش آژانس درباره تعهدات هسته‌ای ایران ذیل برجام- اخبار بین الملل - اخبار تسنیم - Tasnim«متن کامل گزارش آژانس درباره تعهدات هسته‌ای ایران ذیل برجام» آژانس بین‌المللی انرژی اتمی جدیدترین گزارش دوره‌ای خود درباره اجرای تعهدات هسته‌ای ایران ذیل برجام را منتشر کرد