معاون وزیر حمل و نقل و فناوری اطلاعات ترکیه بر راه اندازی سیستم کابلی مخابراتی برای اتصال کشورهای راه ابریشم به اروپا تاکید کرد.عمر فاروق سایان، معاون حمل و نقل و فناوزی ارتباطات امروز سه شنبه در اولین جلسه همکاری ایران و ترکیه در حوزه فناوری اطلاعات با ستار هاشمی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران گفت: شرکت مخابرات ایران در لیست شرکت هایی قرار دارد که با آن همکاری می کنیم.
وی همچنین با اشاره به اینکه ترکیه از سال 2018 با طرحی با عنوان ” بدون کاغذ” فعالیتهای خود را در دولت الکترونیک گسترش داده افرود: ارتباطات در حوزه زیر ساخت بین دو کشور بسیار مهم است. همچنین در حوزه تجارت الکترونیک زمینه های زیادی برای همکاری وجود دارد.
ستار هاشمی نیز در این جلسه گفت: ترکیه یکی از اقتصادهای مهم منطقه است. همچنین با سرمایه گذاری از فناوری اطلاعات بهره برده است. وی گفت: امیدواریم با تلاشهای مقامات دو کشور شاهد گسترده شدن چنین فعالیتها باشیم، افزود: بعد از چین و امارات، ترکیه مهم ترین شریک تجاری ایران است. توقع می رود در تجارت الکترونیک نیز دو کشور همکاری خود را افزایش دهند.
نیروهای وفادار به خلیفه حفتر یک کشتی ترکیه را توقیف کردند«ارتش ملی لیبی» در حالی از توقیف این کشتی خبر داده که تنش ها در دریای مدیترانه بر سر توافق ترکیه با دولت لیبی در مورد حریم دریایی در دریای مدیترانه افزایش یافته است. اجلشون رسیده حتماً
معاون وزیر حمل و نقل و فناوری اطلاعات ترکیه بر راه اندازی سیستم کابلی مخابراتی برای اتصال کشورهای راه ابریشم به اروپا تاکید کرد.عمر فاروق سایان، معاون حمل و نقل و فناوزی ارتباطات امروز سه شنبه در اولین جلسه همکاری ایران و ترکیه در حوزه فناوری اطلاعات با ستار هاشمی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران گفت: شرکت مخابرات ایران در لیست شرکت هایی قرار دارد که با آن همکاری می کنیم. می توانیم یک سیستم نرم افزاری را به وسیله ایران و پاکستان داشته باشیم و کشورهایی که در مسیر جاده ابریشم هستند را به صورت کابلی به یکدیگر ارتباط دهیم و راهی برای برقراری ارتباطات با اروپا باشد.
وی همچنین با اشاره به اینکه ترکیه از سال 2018 با طرحی با عنوان ” بدون کاغذ” فعالیتهای خود را در دولت الکترونیک گسترش داده افرود: ارتباطات در حوزه زیر ساخت بین دو کشور بسیار مهم است. همچنین در حوزه تجارت الکترونیک زمینه های زیادی برای همکاری وجود دارد.
ستار هاشمی نیز در این جلسه گفت: ترکیه یکی از اقتصادهای مهم منطقه است. همچنین با سرمایه گذاری از فناوری اطلاعات بهره برده است.
وی گفت: امیدواریم با تلاشهای مقامات دو کشور شاهد گسترده شدن چنین فعالیتها باشیم، افزود: بعد از چین و امارات، ترکیه مهم ترین شریک تجاری ایران است. توقع می رود در تجارت الکترونیک نیز دو کشور همکاری خود را افزایش دهند.
گفتنی است اولین جلسه کمیته همکاری های ایران و ترکیه در حوزه فناوری اطلاعات امروز با حضور مدیران ارشد اپراتورهای ترکیهای در تهران برگزار شد. جلسه بعدی این کمیته در آنکارا برگزار خواهد شد.