گزارش صندوق بین‌المللی پول: نقدینگی در ایران «۵۱ درصد» رشد خواهد کرد

07/02/1401 10:51:00 ب.ظ

دولت با استقراض‌های لجام‌گسیخته از بانک مرکزی و اجبار آن به چاپ اسکناس بدون پشتوانه، همچنین دریافت وام‌های کلان برای جبران کسری بودجه، به رشد چشمگیر نقدینگی دامن زده است.

دولت با استقراض‌های لجام‌گسیخته از بانک مرکزی و اجبار آن به چاپ اسکناس بدون پشتوانه، همچنین دریافت وام‌های کلان برای جبران کسری بودجه، به رشد چشمگیر نقدینگی دامن زده است. نسخه چاپی صندوق بین‌المللی پول در تازه‌ترین گزارش فصلی خود درباره کشورهای خاورمیانه و آسیای مرکزی...

نسخه چاپی صندوق بین‌المللی پول در تازه‌ترین گزارش فصلی خود درباره کشورهای خاورمیانه و آسیای مرکزی پیش‌بینی کرده است که نقدینگی در ایران طی سال جاری خورشیدی ۵۱ درصد رشد کند. نقدینگی در کنار افت ارزش ریال مهمترین عامل تورم در ایران است.

دولت طی سال‌های گذشته با استقراض‌های لجام‌گسیخته از بانک مرکزی و اجبار آن به چاپ اسکناس بدون پشتوانه، همچنین دریافت وام‌های کلان از بانک‌ها و نهادهای مالی کشور برای جبران کسری بودجه، به رشد چشمگیر نقدینگی دامن زده است.

صندوق بین‌المللی پول می‌گوید از سال ۱۳۹۷ تا پارسال، رشد نقدینگی در کشور به ترتیب بیش از ۳۰ درصد، ۴۰ درصد و ۳۸ درصد بوده است اما در سال جاری این رقم بیش از ۵۱ درصد خواهد بود و در سال آینده دوباره رشدی ۴۰ درصدی خواهد داشت. headtopics.

ادامه مطلب:
RadioFarda‌|‌راديو فردا »

سیدجواد طباطبایی و اندیشه‌هایش؛ فیلسوف ایرانشهر را بیشتر بشناسیم

سیدجواد طباطبایی، اندیشمند سیاسی، در جامعه روشنفکری ایران با نام «فیلسوف ایرانشهر» شناخته می‌شود، برخی او را «مرشد محافظه‌کاری نوین ایران» می‌خوانند. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

کناره‌گیری از کمیسیون اقتصادی دولت به درخواست خودمان بود + ویدئومعاون اجرایی رئیس جمهور با انتشار یک ویدیو توضیحاتی درخصوص کناره‌گیری خود و معاون اقتصادی رئیس جمهور از کمیسیون اقتصادی دولت ارائه کرد.

رئیس‌جمهور: تصدی‌گری به‌ ویژه در بخش اقتصادی کار دولت نیستسیدابراهیم رئیسی گفت: نقش دولت هدایت، نظارت و حمایت است اما تصدی‌گری به‌ویژه در بخش اقتصادی کار دولت نیست. بنابراین باید خصوصی‌سازی را به شکل حقیقی انجام دهیم اما تا امروز در مقوله خصوصی‌سازی درست عمل نشده است.

اصولگرایان برای تعریف و انتقاد از دولت عقد اخوتی با هیچکس نبستند/ تیم اقتصادی دولت به دلیل ناهماهنگی مدام گل به خودی می‌زندکنعانی‌مقدم در گفت‌وگو با ایلنا: اصولگرایان برای تعریف و انتقاد از دولت عقد اخوتی با هیچکس نبستند/ تیم اقتصادی دولت به دلیل ناهماهنگی مدام گل به خودی می‌زند

محکومیت محمد امامی به حبس/ دو دانشجوی دانشگاه شریف به ۱۰ سال حبس محکوم شدندسخنگوی قوه قضاییه: *پرونده حمله به چند روحانی تا ۱۰ روز آینده به دادگاه ارسال می‌شود *دو دانشجوی دانشگاه شریف به ۱۰ سال حبس محکوم شدند *دادگاه اتهام افساد فی الارض را برای این دو دانشجو محرز ندانست *حکم قطعی نشده *محمد امامی به ۲۰ سال حبس محکوم شد مادر جنده ها این افساد فی الارض دیگه چه گوهیه از توکونتون در آوردین و از روز اول شورش ۵۷ صدها هزار ایرانی رو به این جرم دار زدید ، اگه کسی افساد فی الارض کنه اون خود این حکومت و آخوندا هستن ، تو اون دینتون با تمام مذاهب تخمیش و تو کله اون جهودای حاکم بر ایران که اربابتونن ریدم!

حمله روسیه به خطوط حمل و نقل تسلیحاتی غرب به اوکراینمنابع رسانه‌ای غربی، شامگاه دوشنبه 25 آوریل، از بمباران خطوط حمل و نقل تسلیحاتی آمریکا و غرب به اوکراین توسط روسیه خبر دادند.به گزارش سایت «پولیتیکو» در

آلمان برای اولین بار به اوکراین سلاح سنگین می‌دهد؛ سفر دبیرکل سازمان ملل به روسیهاهمیت این تصمیم دولت آلمان نه قابلیت‌های تاکتیکی تانک‌های «گپارد» بلکه پیامی است که برلین می‌فرستد و نشان می‌دهد که بزرگترین اقتصاد اروپا در مورد حمایت از اوکراین جدی است.