»، نماینده لامرد، در نشست علنی روز یکشنبه ۱۸خرداد۱۳۹۹:مجلس جهادی باید به سرعت فکری به حال اجرای قانون همسانسازی کند تا صدها هزار بازنشسته که هشتشان گرو نُهشان است، از این وضعیت رهایی یابند.خطاب به رئیسجمهور؛ علیرغم گذشت چندین هفته از افتتاح امآرآی در بیمارستان لامرد، اما هنوز این مرکز امکان خدماتدهی مطلوب را ندارد. ضروری است دستور اکید دهید وزرای مربوطه مشکلات را به سرعت در این پروژهها برطرف کنند تا امکان بهرهگیری استفاده عملی برای مردم فراهم شود.
مجلس جهادی باید به سرعت فکری به حال اجرای قانون همسانسازی کند تا صدها هزار بازنشسته که هشتشان گرو نُهشان است، از این وضعیت رهایی یابند. خطاب به رئیسجمهور؛ علیرغم گذشت چندین هفته از افتتاح امآرآی در بیمارستان لامرد، اما هنوز این مرکز امکان خدماتدهی مطلوب را ندارد. ضروری است دستور اکید دهید وزرای مربوطه مشکلات را به سرعت در این پروژهها برطرف کنند تا امکان بهرهگیری استفاده عملی برای مردم فراهم شود.
اختصاص عوارض آلایندگی منطقه ویژه انرژی پارس به شهرستانهای لامرد و مهر از حقوق مسلم مردم و طبق مُر قانون است، اما متاسفانه چندین سال است که مردم قول و وعده میشنوند و علیرغم تبلیغات فراوان تا کنون اتفاق نیفتاده است. از سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور قاطعانه خواستارم هر چه سریعتر نسبت به رفع موانع و واریز حق آلایندگی به شهرداریها و دهیاریهای لامرد و مهر اقدام کنند.
پروژههای مهم و اشتغالزای شهر صنعتی مرکز شهرستان مُهر نیازمند حمایتهای جدی مسئولین امر از بانکهای مربوطه در خصوص منابع مالی هستند، تقاضای اقدامات عملی و راهگشا دارم.
»، نماینده لامرد، در نشست علنی روز یکشنبه ۱۸خرداد۱۳۹۹:
قیمت زمین و ملک آنقدر سر به فلک کشیده است که جوانان ما هیچ امیدی به خانهدار شدن ندارند و مجلس یازدهم باید به سرعت برای مهار این گرانی سرسامآور طرح کلی اصلاح نظام مالیاتی از جمله مالیات بر منازل خالی از سکنه و مالیات بر عایدی سرمایه را به تصویب رساند.
مجلس انقلابی باید با تصویب طرح دوفوریتی فکری به حال میلیونها نفری کند که از سهام عدالت جا ماندهاند و اکنون احساس تبعیض دارند.
مجلس جهادی باید به سرعت فکری به حال اجرای قانون همسانسازی کند تا صدها هزار بازنشسته که هشتشان گرو نُهشان است، از این وضعیت رهایی یابند.
مجلس یازدهم باید برای اشتغال و ازدواج جوانان نه فقط در حرف، بلکه در عمل با برنامهریزی گام اساسی و جدی بردارد.
ضروری است مجلس تحول را از خود آغاز کرده و طرح شفافیت آرا و طرح اصلاح قانون انتخابات و طرح خودنظارتی نمایندگان مجلس را به اجرا درآورد.
خطاب به رئیسجمهور؛ علیرغم گذشت چندین هفته از افتتاح امآرآی در بیمارستان لامرد، اما هنوز این مرکز امکان خدماتدهی مطلوب را ندارد. ضروری است دستور اکید دهید وزرای مربوطه مشکلات را به سرعت در این پروژهها برطرف کنند تا امکان بهرهگیری استفاده عملی برای مردم فراهم شود.
خطاب به مسئولان امنیتی و قضایی استان؛ با توجه به حرف و حدیثهای فراوان درباره فعالیت این شبکه فساد در پروژههای ورزشی حوزه انتخابیهام، از دستگاههای اطلاعاتی، نظارتی و قضایی میخواهم این مهم را به دقت بررسی و دست آنها را از ریشه قطع کنند.
به وزارت صنعت و ایمیدرو به دلیل جذب افراد خارج از ضابطه در منطقه ویژه اقتصادی لامرد تذکر جدی میدهم. جوانان انتظار دارند ملاک استخدام بر مبنای شایستگی افراد باشد، نه پارتیبازی و توجه به سوابق سیاسی آنها. همچنین از سایر صنایع منطقه از جمله طرح اتانزدایی و منطقه عملیاتی پارسیان انتظار دارم و از آنها میخواهم که از جذب افراد غیربومی جدا خودداری کنند.
اختصاص عوارض آلایندگی منطقه ویژه انرژی پارس به شهرستانهای لامرد و مهر از حقوق مسلم مردم و طبق مُر قانون است، اما متاسفانه چندین سال است که مردم قول و وعده میشنوند و علیرغم تبلیغات فراوان تا کنون اتفاق نیفتاده است. از سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور قاطعانه خواستارم هر چه سریعتر نسبت به رفع موانع و واریز حق آلایندگی به شهرداریها و دهیاریهای لامرد و مهر اقدام کنند.
خطاب به استاندار فارس؛ بابت تسویه و همراهی در تصویب طرح شهر جدید تابناک که از چندین سال قبل مانده بود، تقدیر میکنم و از وزیر راه و شهرسازی انتظار دارم پیرو مذاکرات قبلی هر چه سریعتر موضوع را به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری کشور برساند تا پروژه آغاز شود. همچنین در خصوص آزادراه حیاتی لامرد-پارسیان این شریان اقتصادی کشور که مدت مدیدی متوقف شده بود، با توجه به اهمیت راهبردی این کریدور ارتباطی، باید هر چه سریعتر عملیات اجرایی پروژه با انتخاب پیمانکار توانمند از سر گرفته شود.
از وزیر نیرو انتظار دارم احداث نیروگاه ۹۳۰ مگاواتی لامرد را که متاسفانه طی سالهای اخیر ملغی شده است، مجدداً به جریان اندازد و احیا کند. این پروژه میتواند علاوه بر تامین نیاز برق صنایع مهم منطقه ویژه اقتصادی لامرد، بخشی از نیاز شبکه را نیز تامین کند. همچنین انتظار دارم با نظارت وزیر نیرو طرح احداث آبشیرینکن و انتقال آب از دریا با جدیت دنبال شود.
پروژههای مهم و اشتغالزای شهر صنعتی مرکز شهرستان مُهر نیازمند حمایتهای جدی مسئولین امر از بانکهای مربوطه در خصوص منابع مالی هستند، تقاضای اقدامات عملی و راهگشا دارم. در خصوص انتقال نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی «پالایشگاه پارسیان» و با توجه به نیاز مبرم به شهرستان مهر به برق و نیز تامین برق صنایع موجود، همچنین با توجه به هزینههای انتقال تجهیزات این صنعت، از وزیر نفت تقاضا دارم این موضوع را مورد دقت نظر قرار دهند.
حقآبه «سد ملاصدرا» به کشاورزان شهرستان اقلید داده نشده است
نطق «مسلم صالحی»، نماینده اقلید، در جلسه علنی روز یکشنبه ۲۹تیر۱۳۹۹:
شهرستان اقلید به عنوان یکی از قطبهای حوزه کشاورزی و دامداری در سطح کشور و استان مطرح است، اما متاسفانه با داشتن این ظرفیت بالا در بحث کشاورزی، با مشکلات و معضلات گوناگونی روبهرو است؛ از جمله حق آبه سد ملاصدرا که در زمان ساخت این سد قرار بود به کشاورزانی که پشت سد اراضی داشتند، اختصاص پیدا کند، اما نمیدانم که «شورای عالی آب» بر اساس کدام مصوبه این حق را حذف کرده است.
خطاب به وزیر نیرو؛ قرار بود چهار پست برق در شهرستان اقلید و سرحد چهاردانگه برای رفع کاهش ولتاژ ایجاد شود. اما تنها همان یک پستی که در سال گذشته کلنگزنی کردید امسال افتتاح میشود، ما به سه پست برق دیگر برای تامین نیاز کشاورزان جهت برقی کردن چاهها نیاز داریم.
دریاچه کافتر استان فارس سالیان سال است که خشک شده است. همانگونه که برای دریاچه ارومیه دلسوزی کردید، برای دریاچههم دل بسوزانید، چرا که هم جلوی تبعات زیستمحیطی را میگیرد و هم سفره مردم را با برداشت از نعمات خدادی بیشتر میکند.
خطاب به وزیر راه و شهرسازی؛ ۱۸ کیلومتر ورودی شهرستان اقلید سالیان سال است که باید چهاربانده شود، چرا که آمار کشتهشدهها رو به افزایش بوده، زیرسازیها انجام شده و تنها در انتظار آسفالت است. لطفا در این خصوص بررسی و مساعدت کنید. همچنین زیرساخت فاز دوم اتوبان طریقالرضا ساخته شده است و باید به پایان برسد. همچنین جادههای مختلف اطراف شهرستان و همچنین مسیر آزادراه شیراز-اصفهان نیازمند بازسازی و رسیدگی است که از رئیس کمیسیون عمران و وزیر شهرسازی درخواست توجه بیشتر به این موارد را دارم.
خطاب به وزیر آموزش و پرورش؛ احداث ساختمان آموزشهای ضمن خدمت آموزش و پرورش شهرستان اقلید از سال ۱۳۸۴ آغاز شده و ۱۶ سال به طول انجامیده و امروز تنها ۱۰ درصد آن باقی مانده که نیازمند ۲ میلیارد تومان اعتبار است. آیا در کشور دومیلیارد تومان برای تکمیل این ساختمان وجود ندارد؟ همچنین تبدیل وضعیت نیروهای خدماتی تعیین شود و تکلیف نیروهای حقالتدریسی و نهضتیها و سربازمعلمها باید در اولویت رسیدگی قرار بگیرند.
خطاب به وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی؛ ساخت ۴ تفرجگاه شهرستان اقلید که از دولت نهم و دهم مصوب شدهاند نیازمند اعتبار بوده، اما هیچ اقدامی برای آن صورت نگرفته است.
حوزه بهداشت و درمان شهرستان اقلید نیز نیازمند رسیدگی است. تکمیل درمانگاه و بیمارستانهای «سیدالشهدا» نیازمند اعتبار است. از طرفی هم کمبود پزشک متخصص یکی از مشکلات این شهرستان بوده و مدتها است که جان بیماران به دلیل نبود پزشک متخصص از دست میرود.
وظیفه نظارتی و تقنینی مجلس در شرایط اقتصادی کنونی سنگینتر شده است
نطق «رحیم زارع»، نماینده آباده، در نشست علنی روز یکشنبه ۱۲مرداد۱۳۹۹:
آسیبهای اقتصادی کشورمان عبارتند از وابستگی بودجه دولت به نفت، کسری بودجه مزمن و تامین مالی متکی بر خامفروشی، آیندهفروشی، فرار گسترده مالیاتی، نظام بانکی ضد تولید، طرحهای نیمهتمام عمرانی که تقریبا ۷۰۰ هزار میلیارد تومان است و بعضا فاقد توجیه، نظام ناکارآمد توزیع یارانهها، نظام بازنشستگی وابسته به بودجه عمومی، قاچاق و استفاده غیربهینه از انرژی، فقدان راهبرد حمایت موثر از تولید، بهرهوری پایین نیروی کار، سهم کم نیروی کار در ارزش افزوده و بیکاری گسترده جوانان به ویژه جوانان تحصیلکرده؛ یعنی نداشتن مدل اقتصادی به اقتضای وضعیت کنونی کشور.
وظیفه نظارتی و تقنینی مجلس در این شرایط سنگینتر شده است. با وجود دهها سال تجربه حمایتهای دولتی از تولید و سرمایهگذاری، به نظر میرسد اثربخشی این حمایتها تا حد مطلوب فاصله زیادی داشته است. با توجه به سال جهش تولید به فرموده مقام معظم رهبری، مجلس محترم باید راهبردها و مواردی را در حوزه نظارت و تقنین در دستور کار قرار دهد؛ همانند نظارت بر تدوین راهبرد توسعه صنعتی، افزایش انگیزه تولید از طریق هزینهدار کردن فعالیتهای نامولد رقیب تولید، شفافیت رقابت و تسهیل ورود به کسبوکارها به ویژه در حوزه صدور مجوزها، توسعه و ارتقای تامین مالی تولید، ثبات و پیشبینیپذیری بازار ارز در جهت حفظ رقابتپذیری تولید داخل، کنترل قاچاق و مدیریت واردات و توسعه صادرات.
بهکارگیری ظرفیتهای قانون حداکثر استفاده توان تولیدی و خدماتی در تامین نیازهای کشور و بهرهگیری از ظرفیتها و فرصتهای بخشهای اقتصادی که مهمترین وظیفه ما است که مثلث راهبرد توسعه صنعتی کشور، راهبرد تجارت خارجی و مدل اقتصادی یا توسعه راهبردی اقتصادی کشور را در حوزه قانونگذاری و نظارت به یکدیگر متصل کنیم.
اصلاح ساختار بودجه از فرآیند بهم پیوسته تئوریپردازی، مدلسازی و تصمیمسازی تشکیل شده است. تقریبا دو سال از فرمان مقام معظم رهبری در این باره میگذرد، اما هنوز مجموعه دولت و مجلس درگیر تئوریپردازی، آن هم برخی تئوریهای وارداتی هستند که خبری از تبدیل تئوری به عمل نیست. تئوریپردازی فقط آزمون فرضیات است و تئوریهای وارداتی و ساختگی منتج به فقر و فلاکت است.
درباره بهبود معیشت مردم و وضعیت یارانهها نیز باید تاکید کرد که نزدیک به هزار هزار میلیارد تومان وضعیت یارانههای پنهان و آشکار است که هیچ اصلاحی نشده. اما اگر بازار سرمایه به بازار سرمایه ثانویه پیش برود، هر چند که نقدشوندگی در بورس افزایش مییابد، اما خرید مکرر سهام موجود باعث افزایش قیمت تمامشده میشود و این افزایش قیمتها قطعا با وضعیت اقتصادی بنگاههای تولیدی منطبق نیست، اما اثربخشی بورس، یعنی هدایت نقدینگی به سمت بازار اولیه است که میتواند برای اقتصاد، تولید ملی، ایجاد اشتغال و افزایش تولید ناخالص داخلی موثر باشد.
متاسفانه طی دو سال اخیر با اعمال نفوذ برخی از افراد که به دور از عدالت است در تقسیمبندی سازمان سنجش برای کنکور مناطق ۲ به منطقه ۳ تبدیل شدهاند و شهرستانهای برخوردار با شهرستانهای محروم یکی شدهاند؛ این یعنی بیعدالتی و تضییع حقوق داوطلبان مناطق ۳ و محروم.
رفع مشکلات مستلزم بازگشت به گفتمان انقلاب اسلامی و تحقق رونق و جهش تولید است
نطق «محمدجواد عسکری»، نماینده داراب و زریندشت، در نشست علنی روز یکشنبه ۲۶مرداد۱۳۹۹:
در شرایط کنونی کشور بیش از هر زمان دیگری نیازمند تدوین مدلی از سیاستگذاری و برنامهریزی بر پایه اولویتبندی مسائل ملی، منطقهای و محلی هستیم که بتواند به اقتضای شرایط موجود از جمله تحریمهای ظالمانه نظام سلطه و جنگ زیستی و مقابله با ویروس کرونا به تحقق بیشتر عدالت و رفع محرومیت از مناطق مختلف کشور کمک کند.
تعیین نیازهای مناطق و تصمیمگیری درباره چگونگی حل مشکلات باید با مشارکت صاحبنظران محلی و بهرهبرداران هر بخش صورت گیرد، زیرا موفقیت سیاستها منوط به مشارکت مردمی است که سیاستها معطوف به ایشان است، از این رو مشارکت مردم محلی در تمامی مراحل، از تعیین نیازها تا اتخاذ سیاستها، اجرا و حتی ارزیابی آنها ضروری است.
دولت باید با کمک مجلس نگاه ویژه و از سر ادای دین و تکلیف به مناطق محروم و کمتر توسعهیافته کشور، از جمله رفع محرومیت از حوزه انتخابیه یعنی شهرستانهای داراب و زریندشت داشته باشد.
در شرایط فعلی فشارهای اقتصادی متعدد بر اقشار جامعه سنگینی میکند و افزایش لجامگسیخته قیمتها، دریافتیهای ناکافی و سایر هزینههای روزمره از جمله هزینههای درمانی چهره راحت زندگی را از جمعیت کثیری از مردم شرافتمند سلب کرده است و انصاف نیست که اقدامی درخور و به دور از شعارزدگی برای حل مشکلات مردم توسط مجلس اتخاذ نشود.
علاج حل مشکلات اقتصادی در بازگشت به گفتمان انقلاب اسلامی و آرمانمحوری آن، از جمله تحقق عدالت اجتماعی، اقتصاد مقاومتی، رونق و جهش تولید است.
امروز تولید، اعم از تولید محصولات زراعی، باغی و دامی زمینگیر شده است و از دولت تقاضا داریم چارهاندیشی کند.
چهگونگی ورود و مدیریت فرآیند تعلیم و تربیت در زمان شیوع ویروس کرونا از مباحث جدی و حیاتی پیش روی نظام آموزش و پرورش است و با توجه به وضعیت شیوع ویروس کرونا در کشور و دنیا و از آنجا که اهتمام دارد امکان حضور رسمی دانشآموزان در مدارس وجود نداشته باشد، لازم است وزارت آموزش و پرورش اهتمام و نظارت لازم را بر پیشبینی فرآیندهای آموزشی متناسب با وضعیت به عمل آورد و در ساماندهی میزان شهریههای دریافتی توسط مدارس غیردولتی، متناسب با خدمات ارائهشده، برای جلوگیری از وارد شدن فشار اقتصادی به والدین دانشآموزان برنامهریزی کند و همچنین توجه به مسائل معیشتی و منزلتی معلمان فرهیخته و متعهد در جای خود لازم و نیازمند نگاه مجلس و دولت است.
اشتغال جوانان و دانشآموختگان دانشگاهها به عنوان یکی از مهمترین دغدغه امروزی جامعه محسوب میشود و مطالبه جدی مردم از مجلس یازدهم ساماندهی بحث بیکاری و اشتغال است.
از دولتمردان انتظار میرود که در برابر مشکلات اجتماعی و اقتصادی به رسالت و کارکرد نهاد عمومی دولت که همان پاسخگویی است پایبند باشد و در این شرایط دولت کارهای بازار را در جهت اهداف ملی به گونهای تنظیم کند که حلاوت و شیرینی خدمتگذاری به کام مردم ریخته شود.
سیاست شفافیت برای همه، باید جایگزین افشاگری علیه رقیب شود
نطق «روحالله نجابت»، نماینده شیراز، در جلسه علنی صبح روز یکشنبه ۲۳شهریور۱۳۹۹:
در شرایطی که از یک سو نظام سلطه در تلاش است با عمق بخشیدن به فشارها در جنگ تمامعیار اقتصادی از هر طریق امت اسلامی را از اعتلای اسلام، مقاومت و ایستادگی پای آرمانهای رفیع انقلاب اسلامی منصرف سازد و از سوی دیگر عادیسازی حضور رژیم نامشروع صهیونیستی از طریق برخی کشورهای عربی که خیانت به اسلام و مردم مظلوم فلسطین بوده است، دنبال میشود، شاهد آن هستیم که ملت مسلمان ایران همچنان پرقدرت در صحنه ایستاده و تمام و کمال هر چه در توان دارد در مسیر حق گذاشته است.
اکنون در نظام جمهوری اسلامی، عدالت آن جایگاهی را که باید داشته باشد، ندارد؛ این به دلیل ضعف هم در مقام فهم و تفسیر، هم در مقام عمل و تلاش برای دستیابی به آن است.نخست هیچ فرد و جماعتی حق ندارند عدالت را صرفا خواسته جماعتی خاص جلوه دهند؛
دوم اگر عدالتخواهی ذیل عدالت تاریخی و عدالت اجتماعی نباشد به عقیده ما این عدالت، عدالت کور است.
نجابت با بیان این سوال که «تضعیف حاکمیت دینی چه نسبتی با عدالتخواهی حقیقی دارد؟» گفت: «حرف و عمل همه باید در جهت تقویت نظام اسلامی باشد و نه تضعیف آن. که اگر چنین شود، گناه نابخشودنی است.»
آن نوع عدالتخواهی محبوب خواهد بود که بر مبنای ارزشهای انقلاب و برمبنای نظر ائمه اطهار (ع) و ولیفقیه باشد. بقیه رفتارها به نام عدالتخواهی، هر چه باشد عدالتخواهی حقیقی و مطلوب نیست و مسلما به بیراهه رفتن است.
چه میشود که متاثر از تبلیغات پیچیده و چندبعدی دشمن این همه اقدامات برای ایجاد عدالت در نظام جمهوری اسلامی در طی سالهای پس از انقلاب به هیچ انگاشته میشود؟
وگرنه در همین روز گذشته قوه قضاییه با متخلفان و مجرمان در راستای اقامه عدل و داد برخورد میکند که جا دارد از آنها قدردانی کنیم.
اگر بخواهیم به سوی عدالت ناب و حقیقی حرکت کنیم، چاره ای نداریم جز این که فرصتهای برابر اقتصادی را برای آحاد مردم فراهم کنیم.
سیاست شفافیت برای همه باید جایگزین افشاگری علیه رقیب شود. ما معتقد هستیم در کشور باید عدالت باشد و ثروت ملی میان همه مردم تقسیم شود؛ به همین دلیل در نظام اسلامی عدالت مبنای همه تصمیمگیریهای اجرایی است.
همه مسئولان نظام و نمایندگان مجلس باید با جد و جهد در این راستا حرکت کنند، اگر چنین است که هست، چرا وضع اقتصاد چنین است؟ چرا برخی برای مردم محروم جز رنج و سختی چیزی ندارد؟ نوسانات ارز چرا به ضرر مردم و توده مردم تمام میشود؟
همکاران؛ موضوع تامین کالاهای اساسی را خود شما به فوریت رای دادید و به کمیسیون بودجه رفت، اما با گذشت مدت قانونی هنوز در دستور صحن مجلس قرار نگرفته است. چه دستاوردی در این بیش از سه ماه داریم که برای مردم ارائه دهیم؟ بر این مبنا و با این منطق، چه عدالتی بالاتر از آن که فرصتهای اقتصادی مثلا در حوزه اشتغال برای همه جوانان مهیا شود؟ چرا مطالبه عدالت به صورت فرصت برابر اشتغال تحقق پیدا نمیکند؟
مقام معظم رهبری هم در دیدار هیئت دولت در سال ۱۳۹۲ فرمودند که مجلس باید کمک کند و قوای سهگانه کارگروه مشترک در زمینه مبارزه با موانع جهش تولید تشکیل دهند و یکی از موارد آن مبارزه با قاچاق کالا است. ما چه کردیم؟ در خصوص سامانههای اقتصادی، سامانههای کنترل قاچاق ارز موظفیم. این مهم هم تاکید مقام معظم رهبری بوده و هم تکلیف قانونی است که از سال ۱۳۹۲ بر زمین مانده است.
دریاچه بختگان به علت خشکسالیها و بیتدبیری مسئولین به شورهزاری تبدیل شده است
«فرهاد طهماسبی»، نماینده نیریز، در جلسه علنی صبح روز سه شنبه ۲۵شهریور۱۳۹۹:
حوزه انتخابیه اینجانب با مشکلات عدیدهای دست و پنجه نرم میکند. مشکلات و کمبودهایی که در سالیان گذشته بر روی هم انباشته شدهاند و دردا که پارهای از سختیها و مشکلات به خاطر بیتدبیریها پدید آمدهاند.
خطاب به رئیسجمهور و تیم اقتصادی دولت؛ هر روز از حوزه انتخابیه بنده فریاد مردم از گرانی و تورم بلند است و صدای شکستن عزت و غرور نانآوران خانوادهها در مقابل اهل خانواده شنیده میشود. مردم در مقابل گرانی و تورم داغ عزیزانشان را هم به فراموشی سپردهاند. این کمبودها و نارساییها آنچنان امروز رخ مینمایند که ناامیدی از وضع موجود، فرار سرمایهها و مغزها، تعطیلی بسیاری از بنگاههای اقتصادی، کشاورزی و دامپروری را برای حوزه انتخابیه بنده پدید آوردهاند.
خطاب به وزیر نیرو؛ دریاچه بختگان که چند شهرستان از برکات آن بهرهمند بودند، در روزگاری نه چندان دور استراحتگاه و زیستگاه زمستانه فلامینگوها و دُرناهای زیبایی بود که از مبدا روسیه و سیبری در مهاجرت بودند. تالابی که رطوبت آن به مدد کوههای اطراف باعث تقویت پوشش گیاهی و ثمردهی درختان و باروری زمینهای اطراف میشد، اینک چند سالی است که به سبب خشکسالیهای پی در پی و بیمبالاتی مسئولین و عدم تخصیص مناسب و به موقع حقآبه به شورهزاری تبدیل شده است.را فریاد زدهایم و باز هم فریاد میزنیم، اما نجات این دریاچه، طبق الگوی نجات دریاچه ارومیه نیازمند عزم و ارادهای ملی است و این کار ممکن نیست مگر با مطالعات محلی، جذب اعتبارات بینالمللی و طرحهای تحقیقاتی با محوریت دانشگاهها، به ویژه دانشگاه شیراز، و همچنین وجود برنامههای منسجم و نظارت و مسئولیتپذیری مسئولان در این زمینه.در شهرستان نیریز که بزرگترین سد منطقه شرق فارس با ظرفیت ۸۰ میلیون مترمکعب آب است، میتوانست به نیازهای مردم شهرستان پاسخ دهد و شادمانی و رضایتمندی آنان را فراهم آورد، اما افسوس که هیچ اقدامی در ۱۰ سال اخیر برای احداث تصفیهخانه و خط انتقال آب شرب صورت نگرفته است و میلیونها لیتر آب در سال تبخیر می شود و هیچ حاصلی جز تشنگی، بیآبی و دلزدگی و همچنین تعطیلی کشاورزی و کوچ مردم به دنبال نداشته است.
خطاب به رئیسجمهور و وزیر صنعت، معدن و تجارت؛ در سال ۱۳۹۷ پشت درهای بسته بدون حضور نمایندگان قانونی مردم و مسئولان شهرستان نیریز چندین پهنه معدنی واقع دررا به چند شرکت غیربومی، بدون رعایت قوانین محیط زیستی و رعایت مصالح مردم بومی منطقه، واگذار کردند و نارضایتی و رنجش فراوانی را پدید آوردهاند؛ خواستار ورود نهادهای نظارتی و اجرایی خصوصا شخص وزیر به موضوع این واگذاریها و لغو پروانه اکتشاف در این پهنه ملی هستیم .
خطاب به وزیر جهاد کشاورزی؛ شهرستان استهبان به عنواننیازمند توجه و مساعدت ویژه جهت صادرات انجیر است و امیدوار است که به جایگاه واقعی خود در این زمینه دست یابد. دسترنج مردم به دست سودجویان و واسطهها به تاراج میرود. هر چه سریعتر مشکلات عدیده کشاورزان و باغداران این شهرستان پیگیری و مرتفع شود.گردنه لای رز
، همان گردنه قاتل سربازان عزیزمان، چندین سال معطل تخصیص بودجه برای اتمام است و روزی نیست که جان عدهای در این گردنه گرفته نشود.نطق «علیرضا پاکفطرت»، نماینده شیراز، در جلسه علنی صبح روز یکشنبه ۶مهر۱۳۹۹:
مجلس انقلابی باید انقلابی بودن را از خود شروع کند و متاسفانه در حال حاضر سیاستهای اقتصاد مقاومتی را دنبال نمیکنیم.
اگر آییننامه اصلاح نشود و اداره جلسات تغییر نکند، این مجلس نیز راندمان مفید نخواهد داشت.
برنامه ششم توسعه که برای سال های ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ بوده و شامل ۱۲۴ ماده و ۱۲۸ تبصره است، اجرا نمیشود، در حالی که اگر دولت تنها یک ماده آن (ماده ۴۶) را درباره رونق تولید و سیاستهای اقتصاد مقاومتی اجرا میکرد، شرایط متفاوت بود.
خطاب به رئیسجمهور؛ اقتصاد به چه سمتی میرود که عملکرد دولت مردم را سردرگم کرده است؟ لذا معتقدیم این رفتار با اقتصاد عادی نیست و به دولت اعتماد نداریم، چرا که به نظر نمیرسد اقتصاد ایران تا این حد ناتوان باشد که ارزش پول ملی را از دست بدهد. پس شاید عمدی در کار باشد که حداقل شواهد اینگونه نشان میدهد.
رئیسجمهور در فروردین سال گذشته به معاون اول دستور داد تا مردم دلار ۴۲۰۰ تومانی دریافت کنند که همین تصمیم بلای عظیمی سر اقتصاد کشور آورد. همچنین مردم به یاد دارند رئیسجمهور در سال ۱۳۹۷ اعلام کرد هرکس به هر تعداد سکه میخواهد با قیمت معین بخرد که همین تصمیم خزانه کشور را خالی کرد، در صورتی که «روحانی» میدانست قدرتهای استکباری برای این کشور دسیسه کردهاند.
در ۸ سال دفاع مقدس همه استانها با کمک هم با راهاندازی تیپها و لشکرها توانستند از کشور دفاع کنند. پس اکنون نیز باید به استانها اجازه نفس کشیدن بدهید تا ۶ ماه بعد نتیجه آن را ببینید.
نظام بودجهریزی باید عادلانه اصلاح شود. ضمن این که معتقدیم یکی از پیششرطهای شکوفایی اقتصادی و خروج از بحران، ثبات پولی و مالی است که باید بستر مناسب برای اجرای سیاستهای نظام پولی و مالی فراهم شود.
طبق آمار شاخص سهولت کسبوکار در سال ۲۰۲۰، بین ۱۹۰ کشور در جایگاه ۱۱۷ قرار داریم، این به معنای بیتوجهی در همه حوزهها است که رئیسجمهور را ملزم به پاسخگویی به مجلس و مردم میکند.