در دادگاه فدرال امریکا در شهر واشنگتن دیسی، توانست مجوز توقیف ۹۹ مورد از این دامنهها را دریافت کند.
مایکروسافت با بهره بردن از همین حکم دادگاه، بعدها ۲۵ دامنه دیگر را نیز توقیف کرد تا مجموع دامنههای از دسترس خارج شده هکرهای حکومتی به عدد ۱۵۵ برسد.، هکرهای وابسته به جمهوری اسلامی از برخی از این دامنهها در خلال انتخابات میاندورهای امریکا در سال ۲۰۱۸ استفاده کردهاند. در امریکا بر اساس «قانون اختیارات اقتصادی در شرایط اضطراری بینالمللی» ، این امکان وجود دارد که در شرایط ویژه و یا به دلایل انساندوستانه، شخص، سازمان و یا حتی حکومت ایران با اخذ مجوز از «دفتر کنترل داراییهای خارجی»، اقدام به کنار زدن موقت تحریمها کرده و نیازمندیهای اعلام شده به وزارت خزانهداری ایالات متحده را از بازار جهانی تهیه کند.
دادگستری ایالات متحده با استناد به همین قانون، موضوع عدم اخذ مجوز «دفتر کنترل داراییهای خارجی» را برای فعالیت این دامنهها از سوی جمهوری اسلامی مطرح و دستور توقیف این دامنهها را صادر کرد.که کارمندان و افراد مرتبط با هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات در امریکا مورد حمله هکرهای وابسته به دولتهای خارجی قرار گرفتهاند.
مایکروسافت یکی از عوامل این حملات را گروه هکری ایرانی موسوم به فسفوروس اعلام کرده و گفته بود: «اگرچه اکثر حملات هکری پیش از به ثمر نشستن، شناسایی و دفع شدهاند اما مهاجمان، مجموعهای از افراد، از کارمندان گرفته تا افراد مرتبط با هر دو حزب جمهوریخواه و دمکرات در امریکا را هدف حملات خود قرار دادهاند. این خود به معنای تلاش گروههای خارجی برای تاثیرگذاری بر روند و نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در امریکا است.
radiojibi شما باز خوبه گفتید ولی باز هم تحریف کردید، کشورهای غربی و خاورمیانه نه اسرائیل و آمریکا
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
منبع: ilnanews - 🏆 10. / 53 ادامه مطلب »
منبع: AlArabiya_Fa - 🏆 12. / 51 ادامه مطلب »
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »
منبع: VOA Farsi صدای آمریکا - 🏆 17. / 51 ادامه مطلب »
منبع: iranwire - 🏆 4. / 63 ادامه مطلب »