سازمان گزارشگران بدون مرز (RSF)، وضع محدودیتها علیه مجریان زن در شبکههای تلویزیونی افغانستان توسط طالبان را نقض آشکار حقوق زنان و آزادی مطبوعات خوانده و کریستف دلویر، دبیرکل گزارشگران بدون مرز، چهارشنبه 4 جوزا (خرداد)، طی یک بیانیه، دستور طالبان مبنی بر پوشاندن صورت مجریان زن را آخرین تلاشها برای محدود کردن آزادی مطبوعات در این کشور خوانده است.
Advertisement
ذبیحالله مجاهد، سخنگوی طالبان یکشنبه یکم خرداد با تاکید بر این که حجاب طبق قوانین شریعت اجباری است، تصریح کرد از مجریان زن شاغل در افغانستان خواسته شده فقط دهان و بینی خود را بپوشانند. بر بنیاد اعلامیه، گزارشگران بدون مرز در کنار روزنامهنگاران شجاع افغانستان است و طالبان باید اجازه دهد که آنها بدون مداخله کار خود را پیش ببرند.
شبکه تلویزیونی «طلوع نیوز»، پنجشنبه 29 ثور (اردیبهشت)، در توییتی نوشت، طالبان از شبکههای تصویری «موبیگروپ» و دیگر رسانههای دیداری خواسته است، مجریان زن هنگام اجرای برنامههای تلویزیونی باید صورت خود را بپوشانند. headtopics.com
این رسانه افغانستانی افزود طالبان این دستور را حکم قطعی و غیرقابل بحث خوانده است. این اقدام طالبان با واکنشهای گسترده در داخل و خارج از کشور روبرو شده است.
خواستار لغو فوری این فرمان شده است.
کریستف دلویر، دبیرکل گزارشگران بدون مرز، چهارشنبه 4 جوزا (خرداد)، طی یک بیانیه، دستور طالبان مبنی بر پوشاندن صورت مجریان زن را آخرین تلاشها برای محدود کردن آزادی مطبوعات در این کشور خوانده است.
Advertisement
ذبیحالله مجاهد، سخنگوی طالبان یکشنبه یکم خرداد با تاکید بر این که حجاب طبق قوانین شریعت اجباری است، تصریح کرد از مجریان زن شاغل در افغانستان خواسته شده فقط دهان و بینی خود را بپوشانند.
بر بنیاد اعلامیه، گزارشگران بدون مرز در کنار روزنامهنگاران شجاع افغانستان است و طالبان باید اجازه دهد که آنها بدون مداخله کار خود را پیش ببرند.
شبکه تلویزیونی «طلوع نیوز»، پنجشنبه 29 ثور (اردیبهشت)، در توییتی نوشت، طالبان از شبکههای تصویری «موبیگروپ» و دیگر رسانههای دیداری خواسته است، مجریان زن هنگام اجرای برنامههای تلویزیونی باید صورت خود را بپوشانند.
این رسانه افغانستانی افزود طالبان این دستور را حکم قطعی و غیرقابل بحث خوانده است.
این اقدام طالبان با واکنشهای گسترده در داخل و خارج از کشور روبرو شده است.
گزارشگران بدون مرز همچنان افزود، پس از تسلط طالبان بر کشور وضعیت زنان روزنامهنگار بدتر شده است و آخرین نظر سنجی این سازمان نشان میدهد که از میان یک هزار و 190 زن شاغل در رسانهها، اکنون تنها 320 تن آنها باقی ماندهاند.