گزارش «جنایت‌ جنگی افغانستان»؛ استرالیا ۱۳ سرباز ارتش را اخراج می‌کند

07/09/1399 02:05 ب.ظ

گزارش «جنایت‌ جنگی افغانستان»؛ استرالیا ۱۳ سرباز ارتش را اخراج می‌کند جزئیات بیشتر🔽

فرمانده نیروی زمینی ارتش استرالیا روز جمعه ۲۷ نوامبر (۷ نوامبر) گفت که این کشور به ۱۳ سرباز نیروی ویژه خود اطلاع داده است که در رابطه با گزارش قتل غیرقانونی در افغانستان اخراج می‌شوند.نشان می‌دهد که ۳۹ زندانی و غیرنظامی غیرمسلح افغان به دست ۱۹ سرباز استرالیایی کشته شده‌اند.

در گزارش اشاره‌ای به هویت این سربازان نشده است با این حال ۱۹ سرباز فعلی و سابق احتمالا با تعقیب قضایی روبرو می‌شود. ریک بور، فرمانده نیروهای زمینی ارتش استرالیا گفت که برای ۱۳ سرباز فعلی اخطارهایی صادر شده است که در نهایت می‌تواند به اخراج آن‌ها از ارتش منجر می‌شود.

استرالیا برای رسیدگی به اتهامات جرایم جنگی در افغانستان، دادستان ویژه تعیین کرد بور هویت هیچ کدام از این ۱۳ سرباز را افشا نکرد اما گفت که آن‌ها جزو ۱۹ سرباز فعلی و سابق نیستند که ممکن است با اتهام‌های کیفری روبرو شوند. وی افزود:« ۱۳ سربازی که اخراج می‌شوند، دو هفته فرصت دارند تا به پیام اخطار پاسخ دهند.»

در حال حاضر برای ۱۳ نفر در رابطه با تحقیق در مورد افغانستان اخطار اقدام اداری صادر شده استوی به خبرنگاران در کانبرا گفت: «در حال حاضر برای ۱۳ نفر در رابطه با تحقیق در مورد افغانستان اخطار اقدام اداری صادر شده است.» headtopics.com

ارشدترین مقام نظامی استرالیا هفته گذشته پس از انتشار گزارش، از افغانستان عذرخواهی کرد.

ادامه مطلب:
euronews_pe »

بازتاب جنایت جنگی سربازان استرالیایی در جامعه افغانستانجنایات جنگی سربازان استرالیایی در افغانستان، به خشم ریشه دار مردم این کشور علیه سربازان خارجی دامن زده و با واکنش‌های گسترده مواجه شده است. - خبرگزاری آناتولی

درخواست وزارت دفاع هلند برای تحقیق درباره «جنایت جنگی» نظامیانش در افغانستانوزارت دفاع هلند از دادستان های این کشور خواست درباره گزارش یک کهنه سرباز مبنی برشلیک به غیرنظامیان در سال ۲۰۰۷ تحقیق کند.

پیام اخوان؛ از دادگاه جنایت جنگی یوگسلاوی و پرونده نسل‌کشی در میانمار تا عدالت در ایرانبرای اخلاقیات نیاز نیست به کسشعرهای مذهبی پناه برد . بهایی مسلمان مسیحی و ... همه در یک چیز مشترکند اول خدا بعد انسان . جالبه نسل_کشی هم بازتاب طولانی داره هم عواقب بین المللی ولی نسل_کَنی ایرانی ها به دست دولتمردان فاسد وفرصت طلب نه تنها عواقب نداره درصورت ماستمالی مناسب رسانه ایی بلکه آفر تجاری و پیشنهادات قراردادی بهمراه داره! فقط بازی با کلماته!

پیام اخوان؛ از دادگاه جنایت جنگی یوگسلاوی و پرونده نسل‌کشی در میانمار تا عدالت در ایراناره همینمون مونده بشینیم بعد 40 سال حقیقتو به خامنه ای و جنتی بگیم رویی دارنا

دیوان کیفری بین‌المللی تحقیقات در مورد وقوع جنایت‌ جنگی در سرزمین‌های فلسطینی را آغاز کرددیوان کیفری بین‌المللی به بررسی ادعاهای فلسطینی‌ها در مورد رخداد جنایات جنگی توسط اسرائیل در جریان جنگ ۲۰۱۴ علیه شبه نظامیان فلسطینی در نوار غزه و همچنین طی فعالیت شهرک‌سازی این کشور در کرانه باختری و شرق بیت‌المقدس خواهد پرداخت. چرا جنایات در سوریه بررسی نمی شود.

فرمانده نیروی زمینی ارتش استرالیا روز جمعه ۲۷ نوامبر (۷ نوامبر) گفت که این کشور به ۱۳ سرباز نیروی ویژه خود اطلاع داده است که در رابطه با گزارش قتل غیرقانونی در افغانستان اخراج می‌شوند.نشان می‌دهد که ۳۹ زندانی و غیرنظامی غیرمسلح افغان به دست ۱۹ سرباز استرالیایی کشته شده‌اند.

در گزارش اشاره‌ای به هویت این سربازان نشده است با این حال ۱۹ سرباز فعلی و سابق احتمالا با تعقیب قضایی روبرو می‌شود.

ریک بور، فرمانده نیروهای زمینی ارتش استرالیا گفت که برای ۱۳ سرباز فعلی اخطارهایی صادر شده است که در نهایت می‌تواند به اخراج آن‌ها از ارتش منجر می‌شود.

استرالیا برای رسیدگی به اتهامات جرایم جنگی در افغانستان، دادستان ویژه تعیین کرد

بور هویت هیچ کدام از این ۱۳ سرباز را افشا نکرد اما گفت که آن‌ها جزو ۱۹ سرباز فعلی و سابق نیستند که ممکن است با اتهام‌های کیفری روبرو شوند. وی افزود:« ۱۳ سربازی که اخراج می‌شوند، دو هفته فرصت دارند تا به پیام اخطار پاسخ دهند.»

در حال حاضر برای ۱۳ نفر در رابطه با تحقیق در مورد افغانستان اخطار اقدام اداری صادر شده استوی به خبرنگاران در کانبرا گفت: «در حال حاضر برای ۱۳ نفر در رابطه با تحقیق در مورد افغانستان اخطار اقدام اداری صادر شده است.»

ارشدترین مقام نظامی استرالیا هفته گذشته پس از انتشار گزارش، از افغانستان عذرخواهی کرد.

در گزارشی که هفته گذشته منتشر شد، به رفتار نیروهای ویژه استرالیا در افغانستان بین سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۶ اشاره شده است که در برخی موارد نیروهای ویژه اقدام به کشتن زندانیان و غیرنظامیان غیرمسلح کرده‌اند.

در این تحقیق بیش از ۲۰ هزار سند و ۲۵ هزار تصویر مورد بررسی قرار گرفت و با ۴۲۳ شاهد نیز مصاحبه شد.