گروه‌های مقاومت فلسطین در غزه به حالت آماده‌باش درآمدند- اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم | Tasnim

26/01/1401 12:16:00 ب.ظ

آماده‌باش گروه‌های مقاومت فلسطین در غزه گروه‌های مقاومت فلسطین در نوار غزه برای پاسخگویی احتمالی به هرگونه جنایت اشغالگران اسرائیلی علیه مسجد_الاقصی به حالت آماده‌باش درآمدند

اخبار ایران و جهان را در خبرگزاری تسنیم بخوانید منابع وابسته به مقاومت فلسطین به المیادین اعلام کردند: مقاومت به دقت اوضاع و آنچه در مسجدالاقصی...

منابع وابسته به مقاومت فلسطین به المیادین اعلام کردند: مقاومت به دقت اوضاع و آنچه در مسجدالاقصی می‌گذرد را زیر نظر دارد و تماسها و رایزنی‌ها با میانجی‌گران به عمل آمده است. این منابع بیان کردند: تصمیم مقاومت فلسطین روشن و در دفاع از مسجدالاقصی و ممانعت از یهودی سازی یا تقسیم آن است.

منابع وابسته به مقاومت اعلام کردند: حماقت دشمن و منظومه امنیتی و سوءبرآوردش، سبب انفجار اوضاع خواهد شد. کمیته های مقاومت فلسطین اعلام کردند: ما حملات تروریستی و جنایتکارانه و فاشیستی، نظامیان دشمن صهیونیست علیه نمازگزاران و محافظان مسجدالاقصی را محکوم می‌کنیم. دشمن صهیونیست و سران جنایتکار آن مسئول کامل حمله و جنایات و اقدامات تروریستی و تحریک احساس نمازگزاران در مسجدالاقصی هستند. ما از امت اسلامی می‌خواهیم که در حمایت و همبستگی با مسجدالاقصی و قدس به پا خیزند.

از سوی دیگر حازم قاسم سخنگوی حماس گفت: آنچه امروز در مسجدالاقصی رخ داد و حمله نظامیان اشغالگر به آن، جنایتی صهیونیستی است و ملت ما آماده جانفشانی در راه مسجدالاقصی هستند.

ادامه مطلب:
خبرگزاری تسنیم 🇮🇷 »

وضعیت فعلی سیاست خارجی کشور برآمده از کدام سیاست اصولگراهاست؟

معاون عربی و آفریقایی وزارت خارجه دولت اصلاحات گفت: وضعیت فعلی ایران نمایانگر این موضوع است که ریشه مشکل یا مشکلات در جای دیگری نهفته است. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

سفیر فلسطین در آنکارا: حال‌وهوای ماه رمضان در ترکیه را دوست دارمسفیر فلسطین در آنکارا در وصف فضای ماه رمضان در ترکیه گفت حال و هوای روزهای ماه رمضان در این جا من را به یاد آداب و رسوم کشورم می‌اندازد. - خبرگزاری آناتولی

دختر مراد طاهباز در برابر ساختمان وزارت‌خارجه بریتانیا در لندن تحصن کردساشا دشموک، رئیس سازمان عفو بین‌الملل در بریتانیا که به همراه رکسان طاهباز در تحصن مقابل وزارت خارجه بریتانیا شرکت کرده بود به صدای آمریکا گفت که کار دولت بریتانیا نیمه تمام مانده است، نازنین و انوشه خانه هستند، اما مراد و مهران رئوف نه. بیشتر بخوانید:

افزایش شدید قیمت خودرو در ایران؛ پراید در مرز ۲۰۰ میلیون تومانقیمت خودرو در بازار ایران، به‌دلیل کاهش عرضه و جلوگیری از طرح واردات خودرو، به‌شدت افزایش یافته تا جایی که قیمت پراید به مرز دویست میلیون تومان رسیده است.

نماینده قانونی سفارت ایران در عراق در کاظمین مورد سوءقصد مهاجمان مسلح قرار گرفتامجد محمد حسین الموسوی وکیل و نماینده قانونی سفارت ایران در عراق امروز از یک ترور جان سالم به در برد. - خبرگزاری آناتولی

گوتیرش: در شرایط کنونی برقراری آتش‌بس در اوکراین ناممکن است‎‎آنتونیو گوتیرش، دبیرکل سازمان ملل متحد در تازه‌ترین موضع خود در قبال تحولات جنگ جاری در اوکراین و دورنمای توقف تهاجم روسیه به این کشور، تاکید کرد در شرایط

انفجار در عرشه 'مسکوا'؛ آسیب شدید مهم‌ترین رزمناو روسیه در دریای سیاه | DW | 14.04.2022ناو عظیم 'مسکوا' در پی انفجار در مخزن مهمات آن و آتش‌سوزی در عرشه، آسیب اساسی دیده است. اوکراین اعلام کرده که ناو را با موشک 'نپتون' هدف گرفته است. وزارت دفاع روسیه از شروع تحقیقات در این باره خبر داد. اوکراین اعلام کرده که ناو را با موشک نپتون هدف «قرار داده» است. اوکراین اعلام کرده که «ناو با» موشک نپتون هدف «گرفته شده» است. «اوکراین اعلام کرده با موشک نپتون ، ناو روسی مورد هدف قرار گرفته است»