کیوان صمیمی، روزنامه‌نگار ۷۳ ساله به زندان مرکزی کرج تبعید شد

29/10/1400 09:07 ب.ظ

یکی از نزدیکان کیوان_صمیمی روزنامه‌نگار ۷۳ ساله و زندانی، در گفت‌‌وگو با«خبرنگاری جرم نیست»خبر داد او لحظاتی پیش از اوین به زندان مرکزی کرج تبعید شده است.دلیل این تبعید،تنبیه کیوان صمیمی به‌خاطر اعتراض به کشته‌شدن بكتاش_آبتين بوده است خبرنگاری_جرم_نیست

به «خبرنگاری جرم نیست» خبر داد این روزنامه‌نگار زندانیساله برای «تنبیه»، با دستور «ماموران امنیتی» به زندان مرکزی کرج در استان البرز تبعید شده است.کیوان صمیمی در راه انتقال از زندان «اوین» تهران به کرج، از طریق یک رهگذر این خبر را به خانواده‌اش داده و گفته است وضعیت عمومی‌ او مناسب است.

کیوان صمیمی در راه انتقال از زندان «اوین» تهران به کرج، از طریق یک رهگذر این خبر را به خانواده‌اش داده و گفته است وضعیت عمومی‌ او مناسب است. گفته می‌شود دلیل این تبعید؛ تنبیه کیوان صمیمی به خاطر اعتراض به کشته شدن «بکتاش آبتین»، شاعر و فیلم‌ساز زندانی بوده است.

این روزنامه‌نگار در حال حاضر در کلانتری مرکزی کرج و در مرحله انتقال به زندان قرار دارد. این فرد نزدیک به کیوان صمیمی هفته گذشته هم به «خبرنگاری جرم نیست»دسترسی او به تلفن را در زندان اوین منع کرده‌ و به دیگر زندانیان گفته‌اند اجازه ندارند به این روزنامه‌نگار کارت تلفن بدهند. هم‌چنین برای تنبیه می‌خواهند او را به کرج تبعید کنند.

این فرد افزود بود: «ما نگران جان او هستیم چون در صورتی که مانند بسیاری از زندانیان دیگر به ویروس کرونا مبتلا شود، با توجه به سن و بیماری‌های زمینه‌ای که دارد، وضعیتش بسیار خطرناک خواهد شد.

ادامه مطلب:
iranwire »

سفر آنتونی بلینکن به اوکراین و آلمان با هدف تشویق روسیه به دیپلماسی و تنش‌زدایی🔺سفر آنتونی بلینکن به اوکراین و آلمان با هدف تشویق روسیه به دیپلماسی و تنش‌زدایی دیدار با اعضای کواد متشکل از هند، ژاپن، و استرالیا از دیگر برنامه‌های آقای بلینکن در آلمان است. ⬇️ بیشتر بخوانید:

محاکمه ۴ مخالف اردوغان در سوئيس به اتهام تهدید به قتل رئيس جمهوری ترکیهاین چهار نفر چهار سال پیش در تظاهراتی مقابل پارلمان سوئیس که علیه رجب طیب اردوغان سازماندهی شده بود شرکت داشتند.

حملات هوایی ائتلاف عربستان به حوثی‌ها پس از حمله به امارات؛ دست‌کم ۲۰ نفر کشته شدندخبرگزاری رویترز این مطلب را از قول این رسانه‌ها و همچنین شهروندان ساکن مناطق تحت کنترل حوثی‌ها خبر داد و نوشت که این یکی از مرگبارترین حملات ائتلاف عربستان از سال ۲۰۱۹ است.

دفاع از سیاست 'نگاه به شرق' در آستانه سفر رئیسی به روسیه | DW | 18.01.2022در آستانه سفر ابراهیم رئیسی به مسکو مشاور رهبر جمهوری اسلامی این سفر را بخش مهمی از عملیاتی کردن 'نگاه به شرق' خواند. همزمان، انتقاد از کسانی که این سیاست را مغایر شعار 'نه شرقی نه غربی' می‌دانند ادامه دارد. این نگاه به شرق نیست فروش به شرقه. شوروی نمیخواد از چین عقب بیفته

مهدی محمودیان به دلیل اجبار به پوشیدن لباس زندان در دادگاه حاضر نشدجلسه نخست دادگاه نیز روز پنجم آبان‌ در همین شعبه برگزار شده بود که آن زمان هم آقای محمودیان به علت خودداری از پوشیدن لباس زندان، در نشست دادگاه حاضر نشد.

پرداخت وام «۵۰۰ هزار» تا «۱۵۰ میلیون» تومانی به فرهنگیان برای «واریز به حساب عتبات عالیات»ارائه چنین تسهیلاتی برای فعالیت‌های خارج از آموزش‌وپرورش در حالی است که معلمان و مربیان این وزارتخانه در سال‌های اخیر بارها برای بهبود وضعیت معیشتی خود دست به اعتراض‌ زده‌اند. ایــــــــــــــــــــــن مهم نیست که وام میدن مهم اینه کدام کوسکش بیوطن بی هویت کیر عرب خوار این وام را قبول میکنه؟؟؟ عاقبت دلارهای های بلوکه شده ای که آزاد شدند. راه جدید رژیم برای انتقال قانونی پول های ایران به خارج از کشور. خیلی راحت پول ها را بدست اعضای حشدالشعبی و حزب الله میرساند و ادعا می کند که این پول ها کمک های مالی معلمان ایران در بازسازی اماکن متبرکه است. ای تو روحت بایدن. این رژیم ج.ا. از روز اول مشخص که برایش ایران و ایرانیان مهم نیستند که هیچ. اینها ما ایرانیان را برده خودشان که مدعی اسلام محمدی هستند می‌دانند. مثل آن موقع که اسلام به ایران حمله کرد. آیا وقت آن نرسیده که نشان دهیم که ایرانی برده اسلام نیست؟؟

به «خبرنگاری جرم نیست» خبر داد این روزنامه‌نگار زندانیساله برای «تنبیه»، با دستور «ماموران امنیتی» به زندان مرکزی کرج در استان البرز تبعید شده است.

کیوان صمیمی در راه انتقال از زندان «اوین» تهران به کرج، از طریق یک رهگذر این خبر را به خانواده‌اش داده و گفته است وضعیت عمومی‌ او مناسب است.

گفته می‌شود دلیل این تبعید؛ تنبیه کیوان صمیمی به خاطر اعتراض به کشته شدن «بکتاش آبتین»، شاعر و فیلم‌ساز زندانی بوده است.

این روزنامه‌نگار در حال حاضر در کلانتری مرکزی کرج و در مرحله انتقال به زندان قرار دارد.

این فرد نزدیک به کیوان صمیمی هفته گذشته هم به «خبرنگاری جرم نیست»دسترسی او به تلفن را در زندان اوین منع کرده‌ و به دیگر زندانیان گفته‌اند اجازه ندارند به این روزنامه‌نگار کارت تلفن بدهند. هم‌چنین برای تنبیه می‌خواهند او را به کرج تبعید کنند.

این فرد افزود بود: «ما نگران جان او هستیم چون در صورتی که مانند بسیاری از زندانیان دیگر به ویروس کرونا مبتلا شود، با توجه به سن و بیماری‌های زمینه‌ای که دارد، وضعیتش بسیار خطرناک خواهد شد. قوه قضاییه و وزارت اطلاعات مسوول مستقیم جان کیوان صمیمی هستند اما به جای این که برای محافظت از جانش او را آزاد کنند، شنیده‌ایم که قصد دارند به عنوان تنبیه، او را به زندان رجایی‌شهر کرج انتقال دهند. می‌دانیم که در رجایی‌شهر قانون تفکیک جرایم رعایت نمی‌شود و وضعیت به مراتب بدتر از زندان اوین است. این کار ماموران امنیتی درست نیست. نمی‌دانم آن‌ها انتقام چه چیزی را می‌خواهند از این پیرمرد بگیرند!»به دلیل اعتراض به نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری، به مدت شش سال زندانی بود، در اردیبهشت، به دنبال شرکت در تجمع اعتراضی «روز جهانی کارگر» در برابر ساختمان مجلس شورای اسلامی، ابتدا بازداشت و چند ماه بعد به اتهام «اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت کشور»، به تحمل سه سال زندان محکوم شد. این حکم در دادگاه تجدیدنظر هم عینا مورد تایید قرار گرفت تا او ازدوران محکومیت مجددش را در زندان اوین آغاز کند.

این روزنامه‌نگار که در طول مدت بازداشت خود نیز به صورت هفتگی مطالبی را درباره وضعیت وخیم زندان‌های ایران و اتفاقات سیاسی کشور در کانال تلگرامی خود منعکس می‌کند، هفته گذشته در واکنش به کشته شدن «بکتاش آبتین»، شاعر و فیلم‌ساز زندانی نوشته بود: «هرچه فریاد داریم، بر سر آمران امنیتی بزنیم که ظلم کردند به ما و جنایت کردند علیه بکتاش آبتین. فرد میان‌سالی که بیماری زمینه‌ای دارد و یک‌بار هم به کرونا مبتلا شده اما باز همبه زندان. این ظلم و تصمیم خطرناک و غیرقانونی، شبه‌عمد است و یا حتی عمد؟»

حالا به نظر می‌رسد همان سناریویی که توسط مقامات امنیتی و قضایی ایران برای بکتاش آبتین اجرا شد تا مقدمات قتل او را فراهم کنند، به شکل خطرناکی برای کیوان صمیمی هم در حال اجرا است.