کنشگران زیست محیطی گاو وال‌استریت را خون‌آلود کردند

16/07/1398 05:45 ب.ظ

کنشگران زیست محیطی گاو وال‌استریت را خون‌آلود کردند ویدئو را ببینید🔽

معترضان جنبش «شورش علیه انقراض» در نیویورک بر روی گاو وال استریت نماد رشد بازار بورس رفتند و با ریختن رنگ قرمز بر آن، بطور نمادین زخمی بودن آنرا پیش چشم رهگذاران به نمایش گذاشتند. جمعی از این معترضان خود را شبیه قربانیان آغشته به خون درآورند و روی سنگفرش خیابان دراز کشیدند.

اعضا و هواداران جنبش «شورش علیه انقراض» در دو هفته آینده قرار است در بیش از ۶۰ کشور جهان از دهلی نو گرفته تا نیویورگ تظاهرات مسالمت آمیز برای فریاد زدن وضعیت اضطراری اقلیم برگزار کند.

ادامه مطلب:
euronews_pe »

به جای اینهمه توضیح عکسشو میذاشتی راحت تر نبود؟ نترس ترویج خشونت نمیشه.👇

اتفاقات عراق تاثیر ویژه‌ای بر روی راهپیمایی اربعین حسینی نخواهد داشتسخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با بیان اینکه تحولات و اتفاقات رخ داده در عراق یک مسئله داخلی است، گفت: این اتفاقات تاثیر ویژه‌ای بر روی راهپیمایی اربعین حسینی نخواهد داشت و این راهپیمایی با حضور عاشقان امام حسین (ع) و اهل بیت از ایران و دیگر نقاط جهان با شکوه و با عظمت برگزار خواهد شد.

موسوی: اتفاقات اخیر در عراق تاثیری بر راهپیمایی اربعین نخواهد داشتسخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با بیان اینکه تحولات و اتفاقات رخ داده در عراق یک مسئله داخلی است، گفت: این اتفاقات تاثیر ویژه‌ای بر روی راهپیمایی اربعین حسینی نخواهد داشت و این راهپیمایی با حضور عاشقان امام حسین (ع) و اهل بیت از ایران و دیگر نقاط جهان با شکوه و با عظمت برگزار خواهد شد. خواهیم دید...! وقتی دارند پرچم جمهوری اسلامی (نه پرچم ایران) رو آتش میزنند، به سفارت ج.ا. حمله میکنند، میگویند تیراندازان به سمت مردم فارسی حرف میزنند و... دعوت از مردم برای سفر امن به کشوری که در همین چند روز گذشته بیشتر از ۱۳۰ نفر در جریان اعتراضاتش کشته شدند!

افزایش فشار بر ترامپ در سایه اظهارات 'افشاگر دوم' در پرونده اوکراین | DW | 07.10.2019ورود 'افشاگر دوم' به پرونده اوکراین ابعاد جدیدی‌ بخشیده است. این مامور سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا مدعی است که اطلاعاتی 'دست اول' دارد. ترامپ اظهارات افشاگر نخست را'دست دو' و خطا خوانده و رد کرده بود. واقعا کلاه ساز خوبیست. هر سری بیاورید برایش یک کلاه مناسب دارد.😂

فتوای علمای اهل سنت ایران بر غیرشرعی بودن ختنه دخترانتهران – ایرنا –جامعه شناس و پژوهشگر حوزه کودکان گفت: هیات اهل فتوای اهل سنت جنوب ایران در پاسخ به درخواست ما درباره نظر شرع اهل سنت درباره ختنه زنان، فتوایی با محتوای غیرشرعی بودن این عمل صادر و متن آن در اختیار ما قرار گرفت.

واکنش رهبر ایران به اعتراضات عراق: دشمنان سعی بر تفرقه دارند«ایران و عراق دو ملتی هستند که تن‌ها و دل‌ها و جان‌هایشان به وسیله ایمان بِالله و محبّت به اهل‌ بیت و حسین‌ بن‌ علی متصل به یک دیگرند؛ روزبه‌روز هم این اتصال زیاد خواهد شد. دشمنان سعی بر تفرقه دارند امّا نتوانسته‌اند و توطئه‌ آنان اثری نخواهد کرد.» عای خامنه ای رو خوب اومدی😂 رهبر مزدوران و احمقان بازم دژمن دژمن کرد، خاک بر سر😪🤮 این کلمه دشمن رو داری فرامرزی میکتی ها استاد

سازمان راهداری بر نحوه نرخ‌گذاری در پایانه‌های مرزی نظارت کامل داشته باشدرییس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با بیان اینکه مسئولیت پایانه‌های مسافربری در مرزهای منتهی به عراق برعهده سازمان راهداری است، گفت: امیدواریم نظارت کاملی بر نحوه نرخ‌گذاری و تخصیص مسافر وجود داشته باشد، چراکه سال گذشته اخبار خوبی در این زمینه به ما نرسیده و مردم شکایت داشتند.