کمیسیون ایالات متحده در امور آزادی مذهبی بین‌المللی: دولت پرزیدنت بایدن از شهروندان ایرانی بازداشت‌شده‌ حمایت کند

08/11/1399 10:58 ب.ظ

صدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است.

صدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است. گیل منچن، ‌رئیس کمیسیون ایالات متحده در امور آزادی مذهبی بین‌المللی، روز چهارشنبه ۸ بهمن ماه،‌ در واکنش به بدرفتاری‌های مقامات جمهوری اسلامی با گلرخ ابراهیمی ایرایی و انتقال ناگهانی این فعال مدنی از زندان اوین به زندان آمل، از دولت پرزیدنت جو بایدن...

گیل منچن، ‌رئیس کمیسیون ایالات متحده در امور آزادی مذهبی بین‌المللی، روز چهارشنبه ۸ بهمن ماه،‌ در واکنش به بدرفتاری‌های مقامات جمهوری اسلامی با گلرخ ابراهیمی ایرایی و انتقال ناگهانی این فعال مدنی از زندان اوین به زندان آمل، از دولت پرزیدنت جو بایدن خواست از شهروندان ایرانی که به دلیل استفاده صلح آمیز از آزادی مذهب و عقاید خود بازداشت شده‌اند، حمایت کنند.

خانم منچن همچنین از دولت پرزیدنت بایدن خواست که در ماه‌های آینده، در برخورد با رهبران ایران، بدرفتاری شدیدی را که با گلرخ ابراهیمی ایرایی صورت گرفته است، مطرح کنند. گری باور، یکی دیگر از اعضای این کمیسیون، نیز با اشاره به بدرفتاری مقامات ایران با شهروندانی که به طور مسالمت آمیز آزادی دین و عقیده خود را اعلام می‌کنند از دولت بایدن خواست که تحریم‌ها و ممنوعیت‌های ویزایی را برای مقامات عالی رتبه ایرانی که مسئول این بدرفتاری ظالمانه هستند، ادامه دهد.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

دولت موافق اخذ مالیات از اینفلوئنسرها است/ آغاز اخذ مالیات از خانه‌های خالی از مرداد ۱۴۰۰رییس سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه اخد مالیات از اینفلوئنسرها ایده خوبی است و موافق اجرای آن با رعایت انصاف هستیم، گفت: اخذ مالیات از خانه‌های خالی از مردادماه سال 1400 شروع می‌شود. هرگز مالیات اجرایی نمیشه میدونی چرا؟چونکه مسئولین بیشتر از همه باید مالیات بدن

غنی: جامعه جهانی 40 سال است که مردم افغانستان را از صلح محروم کرده استمحمد اشرف غنی رئیس‌جمهوری افغانستان شنبه 27 فوریه اعلام کرد، جامعه جهانی چهار دهه است که مردم این جامعه جهانی یا گروه امریکا اسرائیلی اروپایی؟؟؟؟ جهان و در راس ان انگلیس و امریکا ۴۲ سال هست که کشور ما رو تاراج کردن بوسیله اخوند. خون ملت رو توی شیشه کردند. ما ۲ هیچ جلوتریم. جامعه جهانی یا عنسلام محمد

واعظی:‌ از حرف‌هایم برداشت نادرست شده است/نگفتم دولت ارز را گران کرده استرئیس دفتر رییس جمهور گفت: در گفت‌وگوی صمیمانه‌ دیشب با فعالان بخش خصوصی استان اصفهان،‌ بخشی از عرایضم به دلیل برداشت یا انعکاس ناقص، متاسفانه دچار تحلیل نادرست در فضای رسانه‌ای شده است. حرف درست زدی چرا میزنی زیرس

بلینکن: مسیر دیپلماسی با ایران باز است/ خروج آمریکا از برجام تاسف ‌بار استبلینکن: *مسیر دیپلماسی با ایران باز است *خروج آمریکا از برجام تاسف ‌بار است *باید روی توافقی کار کنیم که طولانی مدت‌تر و مستحکم‌تر از توافق اصلی است *قدم اول بازگشت ایران به پایبندی خواهد بود *ایران هنوز از پایبندی فاصله زیادی دارد عه تو هم که همون حرف پرزیدنت کله زرد رو میزنی؟ گفته بودن سگ زرد برادر شغاله ایران در توافق هسته ای حضور دارد،اگر امریکا در صدد بازگشت به این توافق است،باید به ابتدا به تعهدات خود (لغو تحریم های غیر قانونی ترامپی)عمل کند ایران در باره سیستم دفاع موشکی خود مذاکره ای نخواهد کرد،اما در مورد اقدامات بی ثبات کننده امریکا در منطقه آماده مذاکره است! خاک بر سرش

وزیر تجارت ترکیه: صادرات کشور از دوره پیش از شروع کرونا نیز بیشتر شده استوزیر تجارت ترکیه: صادرات کشور از دوره پیش از شروع کرونا نیز بیشتر شده است

انتقاد از اطلاق واژه 'موش آزمایشگاهی'/ قرار است شرکت‌های خصوصی از کجا واکسن بیاورند؟!انتقاد از کاربرد واژه 'موش آزمایشگاهی' معاون وزیر بهداشت درباره تحقیقات در حوزه کووید گفت: اطلاق عنوان «موش آزمایشگاهی» به افرادی که در کارآزمایی بالینی واکسن‌های کرونا شرکت می‌کنند، زیر سوال بردن تمام کارآزمایی‌های بالینی در حیطه علوم پزشکی است

کمیسیون ایالات متحده در امور آزادی مذهبی بین‌المللی بدرفتاری مقامات ایران با گلراخ ابراهیمی ایرایی،‌ فعال مدنی زندانی، را در پی انتقال او به زندان آمل محکوم کرد.

گیل منچن، ‌رئیس کمیسیون ایالات متحده در امور آزادی مذهبی بین‌المللی، روز چهارشنبه ۸ بهمن ماه،‌ در واکنش به بدرفتاری‌های مقامات جمهوری اسلامی با گلرخ ابراهیمی ایرایی و انتقال ناگهانی این فعال مدنی از زندان اوین به زندان آمل، از دولت پرزیدنت جو بایدن خواست از شهروندان ایرانی که به دلیل استفاده صلح آمیز از آزادی مذهب و عقاید خود بازداشت شده‌اند، حمایت کنند.

خانم منچن همچنین از دولت پرزیدنت بایدن خواست که در ماه‌های آینده، در برخورد با رهبران ایران، بدرفتاری شدیدی را که با گلرخ ابراهیمی ایرایی صورت گرفته است، مطرح کنند.

گری باور، یکی دیگر از اعضای این کمیسیون، نیز با اشاره به بدرفتاری مقامات ایران با شهروندانی که به طور مسالمت آمیز آزادی دین و عقیده خود را اعلام می‌کنند از دولت بایدن خواست که تحریم‌ها و ممنوعیت‌های ویزایی را برای مقامات عالی رتبه ایرانی که مسئول این بدرفتاری ظالمانه هستند، ادامه دهد.

به گزارش برخی از خبرگزاری‌های حقوق بشری، گلرخ ایرایی روز یکشنبه ۵ بهمن‌ماه، پس از دست‌کم یک ماه و نیم بازجویی در بازداشتگاه اطلاعات سپاه در زندان اوین و انتقال مجدد به زندان قرچک ورامین، بلافاصله به زندان آمل تبعید شده است.

بر اساس اطلاعات موجود، این فعال مدنی زندانی، ۲۳ آذر ماه همراه با ضرب و شتم ماموران ویژه زندان به بازداشتگاه اطلاعات سپاه موسوم به بند ۲ الف زندان اوین منتقل و از حق تماس و ملاقات با خانواده خود محروم ماند.

اواخر تیر ماه سال ۱۳۹۸ بود که گلرخ ابراهیمی ایرایی در پرونده‌ای مشترک با آتنا دائمی،‌ دیگر فعال مدنی زندانی،‌ توسط قاضی ایمان افشاری ریاست شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به اتهام «اهانت به بنیانگذار جمهوری اسلامی و رهبری» و «تبلیغ علیه نظام» به سه‌ سال و هفت ماه زندان محکوم شد. او در تاریخ ۱۸ آبان ماه همان سال در منزل مسکونی‌اش در تهران بازداشت شد و به زندان قرچک ورامین انتقال یافت.

گلرخ ابراهیمی ایرایی و آتنا دائمی در حکمی جدید مجموعا به بیش از ۷ سال زندان محکوم شدند

گلرخ ابراهیمی ایرایی و آتنا دائمی دو فعال مدنی، در حکم جدیدی که از سوی دادگاه انقلاب تهران برای آنها صادر شده هر کدام به سه سال و هفت ماه زندان و دو سال محرومیت از فعالیت در احزاب و گروه‌ها محکوم شدند.

پیشتر صدای آمریکا در گزارشی اعلام کرده بود، که از زمان انتقال گلرخ ایرایی به زندان قرچک ورامین در تاریخ ۱۸ آبان ۹۸، راه‌های ارتباطی او با همسرش آرش صادقی،‌ زندانی سیاسی در ایران، به دستور دادستان تهران و سازمان اطلاعات سپاه قطع شده بود. در آن زمان به آقای صادقی گفته شده بود که «شما مستحق داشتن تماس تلفنی و ملاقات نیستید.»

نهادهای حقوق بشری می‌‌گویند جمهوری اسلامی به طور عادلانه به اتهامات رسیدگی نمی‌کند و بعضا افرادی بی‌گناه محاکمه و حتی اعدام شده‌‌اند.

وزارت خارجه آمریکا نیز بارها و در موارد مختلف برخوردهای خشونت آمیز و سرکوب گسترده معترضان، و نیز نقض مکرر و مداوم حقوق شهروندان ایران توسط رژیم حاکم بر آن کشور را محکوم کرده است.