کمیته روابط خارجی پارلمان بریتانیا طی گزارشی از دولت این کشور خواسته تا سپاه پاسداران ایران را در لیست گروههای تروریستی قرار دهد.
تام توگندهات، رییس این کمیته گفته است: «دولت بریتانیا باید بازداشت خودسرانه اتباع خارجی را آنطور که هست بنامد: گروگانگیری.» در گزارش این کمیته از وزارت امور خارجه بریتانیا خواسته شده تا رویکرد خود را برای مذاکره به منظور آزادی زندانیان دوتابعیتی تغییر دهد و از جمله با فشار بر حسن روحانی رییس جمهوری ایران، پیش شرط رعایت هنجارهای حقوق بشری را برای عادیسازی روابط با ایران در این مذاکرات بگنجاند.
ترکیه و عربستان و امریکا و متحدان کوچک و بزرگش که مستقیم و غیر مستقیم به گسترش داعش کمک کردند تروریست نیستند ولی سلیمانی و سپاه که جانانه با داعش جنگیدند تروریستند، خودتان قضاوت کنید!!! تروريست واقعى كيست ؟؟؟؟ ,عملیات تروریستی جهانی ایران شامل 360 مورد ترور هدفمند در سایر کشورها و حملات گسترده بمب گذاری شده است که صدها نفر را کشته و معلول کرده است.
شتر در خواب بیند پینه دانه .....................دانه مجلس بریتانیا ،المان،،اتحادیه اروپا و تمامی ایران ستیزان صهیونیست که ایران را با خبر ورود هواپیماهای B52 که قابلیت مجهز شدن به بمبهای اتمی را داره طبق خبر دویچه وله 'رسانه ازاد' تهدید میکنید و بر سر قدرت نظامی، موشکی یا هسته یی ایران میخواهید مذاکره کنید . شرمتان باد
شکر خوردند با ملکه و نمایندگانشان شکر اضافی میخورند بدبختای مشنگ انگلستان رو ببین مجلس در پاسخ ارتش سلطنتی انگلیس رو تروریستی اعلام میکنه. دیگه تخم نمیکنن از باب المندب اینور تر بیان! اخه حماقت چقدر 😑 انگلیس روباه_صفت در طول تاریخ علیه ایران دسیسه چیده است و مختص به آخوند و سپاه ایران نیست. تمام خیانتها و کثافت کاری های فرزندان چرچیل در اذهان ما ایرانیان باقیست و از بین نمیرود. آلمان اخیرا به رقابت با انگلیس برخاسته.
کمیته روابط خارجی پارلمان بریتانیا طی گزارشی از دولت این کشور خواسته تا سپاه پاسداران ایران را در لیست گروههای تروریستی قرار دهد. به گزارش روزنامه بریتانیایی گاردین، این کمیته که اعضای هر دو حزب کارگر و محافظهکار در آن عضویت دارند، بازداشت افراد دوتابعیتی ایرانی بریتانیایی در ایران را رسما"گروگانگیری دولتی" توصیف کرده و از دولت خواسته اقدامات بیشتری برای این افراد انجام دهد.
کمیته روابط خارجی پارلمان بریتانیا معتقد است رویکرد کنونی دولت برای آزادی زندانیان دوتابعیتی در ایران موثر نبوده است. در حال حاضر حداقل چهار زندانی دوتابعیتی ایرانی بریتانیایی در ایران هستند که یکی از آنها نازنین زاغری-راتکلیف است.
تام توگندهات، رییس این کمیته گفته است: «دولت بریتانیا باید بازداشت خودسرانه اتباع خارجی را آنطور که هست بنامد: گروگانگیری.»
به گفته رییس این کمیته اتهامات، محاکمات و احکام شهروندان بریتانیایی زندانی در ایران"مضحکه سیستم قضایی" است. او استفاده از"مادران جوان و بازنشستگان" به عنوان اهرمی برای چانهزنی را نوعی"غیرقابل قبول" از سیاستورزی دانسته است.
در گزارش این کمیته از وزارت امور خارجه بریتانیا خواسته شده تا رویکرد خود را برای مذاکره به منظور آزادی زندانیان دوتابعیتی تغییر دهد و از جمله با فشار بر حسن روحانی رییس جمهوری ایران، پیش شرط رعایت هنجارهای حقوق بشری را برای عادیسازی روابط با ایران در این مذاکرات بگنجاند.
کمیته روابط خارجی مجلس بریتانیا همچنین از دولت بوریس جانسون خواسته با استفاده از قوانین تحریمی ماگنیتسکی (تحریم به خاطر نقض حقوق بشر) ناقضان حقوق بشر در ایران را هدف قرار دهد.
نمایندگان بریتانیایی همچنین خواستار قرار دادن سپاه پاسداران در لیست سازمانهای تروریستی به دلیل"حمایت آشکار و پایدار از تروریستها و بازیگران غیر دولتی که برای تضعیف ثبات در منطقه فعال هستند" شدند.در بخش دیگری از گزارش کمیته روابط خارجی پارلمان بریتانیا پیشنهاد شده که"توافق هستهای متلاشیشده" با ایران مجددا مورد مذاکره قرار بگیرد تا تعهدات لازم برای محدود کردن برنامه موشکی ایران به آن افزوده شود.
در این گزارش آمده که ارزیابی این کمیته از توافق اتمی سال ۲۰۱۵ با ایران این است که آنچه از این توافق باقی مانده تنها یک"معامله ناقص و ناکام" است و تصریح شده که: «البته این ارزیابی در تهران مورد استقبال قرار نخواهد گرفت.»نویسندگان این گزارش خواستار اصلاح بند موسوم به «بند غروب» در برجام شدهاند و نیز خواستهاند تا تعهدات الزامآور برای محدود کردن برنامه موشکهای بالستیک ایران و نیز بیشتر شدن قدرت بازرسی آژانس بینالمللی انرژی اتمی در مذاکرات گنجانده شود.
بر اساس بند موسوم به «غروب»، ایران پس از ۱۰ سال (یعنی از سال ۲۰۲۵) میتواند سانتریفیوژهای غنیسازی را افزایش دهد و پس از ۱۵ سال نیز اجازه دارد بر حجم اورانیوم کمتر غنی شده خود بیافزاید.نمایندگان مجلس بریتانیا همچنین خواهان آن شدهاند که دولت بریتانیا رئوس برنامههای درازمدت خود را برای چگونگی بررسی"فعالیتهای بیثباتکننده گسترده" ایران اعلام کند.
این کمیته تاکید کرده که بریتانیا جایگاه خوبی برای مشاوره با ایالات متحده و متحدانش در خلیج فارس به منظور تدوین یک استراتژی مشترک دارد.کمیته روابط خارجی مجلس بریتانیا تصمیم آمریکا برای خروج از برجام و اعمال سیاست فشار حداکثری بر ایران را رد کرده و گفته است: «اختلاف در چگونگی پرداختن به موضوع هستهای، به ویژه بین ایالات متحده و گروه E3 (بریتانیا، فرانسه و آلمان)، منافع بریتانیا را تأمین نکرده است.»
به نظر نویسندگان این گزارش، خروج آمریکا از برجام باعث شده تا ایران برای تعامل با غرب انگیزهای نداشته باشد و به روسیه و چین این فرصت را داده تا برنامههای خود را در خاورمیانه دنبال کنند.
اعضای کمیته روابط خارجی پارلمان بریتانیا بر این نظرند که در نبود یک رهبری مصمم و همکاری همهجانبه، این خطر وجود دارد که ایران بیشتر به سمت روسیه و چین برود تا وضعیت اقتصادیاش را بهتر کند و این چیزی است که برای ایران از نظر سیاسی کمهزینهتر خواهد بود.