و برخی دیگر در تیراندازی نیروهای انتظامی به خودروی حامل مهاجران غیرقانونی، مذاکراتی میان ایران و افغانستان انجام شد که در جهت جلوگیری از عبور و مرور غیرقانونی بین دو کشور و همچنین تسهیل شرایط مهاجران افغانستانی در ایران بود. همزمان، با حمایت حکومت افغانستان، کمپینی در این کشور راهاندازی شده است که میخواهد نسبت به خطرات راههای غیرقانونی مهاجرت اطلاعرسانی کند.
نمونههای روایتهای مهاجران افغانستانی در شرح سختیهای مسیر و تبعیضهای کشورهای مقصد بارها در رسانهها منتشر شدهاند. «گل محمد» هم یکی از شهروندان افغانستان در استان «هرات» است که چهار بار قاچاقی به ایران سفر کرده است اما حالا بیکار در خیابانهای شهر هرات، در جستوجوی کار پرسه میزند. او که میخواهد برای بار پنجم خود را غیرقانونی به ایران برساند و مشغول به کارگری شود، به «ایرانوایر» میگوید از خطرات این سفر آگاه است اما چارهای جز رفتن به ایران ندارد.
او به سیاستها و تصمیمهای حکومت افغانستان هم نقد دارد که نتوانسته است با معضل گسترده بیکاری در افغانستان مبارزه کند: «حکومت هیچ کاری برای ما نکرده است. من در همین چهار ماه که قرنطینه بود، به خاطر کرونا نتوانستم ۱۰ روز کار کنم. حالا مجبور هستم به ایران بروم. در افغانستان هیچ کاری نیست.» «محمد» یکی دیگر از شهروندان افغانستانی است که در روزهای آینده قرار است به نیمروز برود و قاچاقچی پیدا کند تا او را از طریق پاکستان به ایران ببرند: «من چندین مرتبه از نیمروز به ایران رفتهام. در نیمروز قاچاقبران انسان زیاد و همه با هم آشنا هستند. همین که به ایران برسم، هزینه قاچاقبری که میشناسم را قسطی پرداخت میکنم. باید چندین روز در دشتهای پاکستان پیادهروی کنیم تا به ایران برسیم. راه سختی در پیش دارم.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »
منبع: bbcpersian - 🏆 15. / 51 ادامه مطلب »