کشورهای اروپایی چگونه بحران ویروس کرونا را مدیریت کرده‌اند؟

  • 📰 euronews_pe
  • ⏱ Reading Time:
  • 76 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 34%
  • Publisher: 59%

دانشگاه آکسفورد با انتشار نتایج تحقیقی به مقایسه عملکرد بخشی از مهم‌ترین کشورهای اروپایی در مدیریت بحران کرونا پرداخته و تدابیر اتخاذ شده توسط این کشورها برای اعمال محدودیت‌ها را به یکدیگر مقایسه کرده است.

ایران سرفصلها اخبار

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

در حالی که ویروس کرونا همچنان شمار زیادی از شهروندان کشورهای آمریکای لاتین و شمال آمریکا را به کام مرگ می‌برد و در ایران نیز مدتی است شاهد بالارفتن تعداد بیماران کووید و سه رقمی شدن شمار قربانیان این بیماری هستیم، نشانه‌هایی از موج دوم شیوع کرونا مسئولان اروپایی به شدت نگران کرده است.

این تحقیق با تکیه بر ۸ شاخص عمده نحوه مدیریت بحران کرونا و اعمال محدودیت‌ها در کشورهای اروپایی را ارزیابی کرده و برای این ارزیابی نمره‌ای بین صفر تا ۱۰۰ در نظر گرفته است. نمره ۱۰۰ نشان‌دهنده بالاترین میزان و سطح محدودیت‌ها است.فرانسه در زمان اعلام قرنطینه عمومی در روز ۱۷ مارس نمره ۸۷.۹۶ را گرفت که نشان داد یکی از کشورهایی است که بیشترین محدودیت را اعمال کرده است. در آن دوره اسپانیا نمره ۷۱.۷۶ گرفت، ایتالیا ۸۵.۱۹ شد و به آلمان نیز نمره ۴۲.۱۳ تعلق گرفت.

این شرایط سبب شده تا مسئولان فرانسوی زدن ماسک در محله‌های پر ازدحام چند شهر را اجباری کنند. مناطقی که زدن ماسک در آنجا اجباری است روز به روز گسترده‌تر می‌شود، به نحوی که حالا پس از پاریس، مارسی و بوردو، شهرهای نیس و تولوز هم به این فهرست افزوده شده است.Michel Euler/Copyright 2020 The Associated Press. All rights reserved.در آلمان شاخص‌ها دوباره حرکت رو به بالا را نشان می‌دهد.

آلمان سیاست بلندپروازانه غربالگری خود را در طول تابستان به جدیت بیشتری دنبال کرد: براساس داده‌های جمع آوری شده، تعداد آزمایش‌ها در ازای هر هزار نفر از ۲۴.۸۶ مورد در نوزدهم آوریل به ۱۲۱.۷۱ مورد در شانزدهم اوت افزایش یافت. شهروندان آلمانی که از مناطق پرخطر به کشور باز می‌گردند باید آزمایش کرونا بدهند و مدتی را در قرنطینه سپری کنند.در بلژیک اوضاع چگونه است؟ وضعیت اپیدمی بر اساس آمارهایی دوگانه در این کشور تشریح می‌شود. موسسه مرکزی بهداشت و درمان بلژیک در گزارشی از کاهش ۱۵ درصدی نرخ موارد جدید ابتلا طی هفته گذشته خبر داده و تصریح کرده که بین دوره زمانی ۱۷ تا ۲۳ اوت شمار روزانه ابتلا به ویروس از ۶۱۷.۶ نفر در هفته ماقبل به ۵۲۷.۷ کاهش یافته است.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 /  🏆 8. in İR
 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

ویدیو؛ آغاز عزاداری‌های محرم در کربلا برغم همه‌گیری ویروس کرونامسئولان دولتی و روحانیون برجسته در ایران و عراق با توجه به شرایط ویژه بهداشتی امسال عزاداران را به ماندن در خانه، عزاداری در جمع محدود خانواده و انجام زیارت مرقد امام حسین به صورت مجازی توصیه کرده‌اند.
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »

شمار قربانیان ویروس کرونا در جهان از مرز ۸۰۰ هزار نفر گذشتقاره آمریکا همچنان بزرگترین کانون همه‌گیری ویروس کرونا است به نحوی که بیش از نیمی از موارد ابتلای جهانی به ویروس در این قاره به ثبت رسیده است.
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »

تاکنون 10 متخصص بیهوشی در ایران شهید شده‌اندشیوع ویروس کرونا در جهان باعث شد تمام پزشکان و کادر درمان در صف اول مبارزه با کرونا بایستند. متخصصان بیهوشی به دلیل ماهیت فعالیت‌شان در بخش مراقبت‌های ویژه بیش از سایر گروه‌ها در معرض خطرند. نقش متخصصان بیهوشی در درمان کووید-19 در این گفت‌وگو مورد بررسی قرار گرفته است.
منبع: EtemadOnline - 🏆 9. / 59 ادامه مطلب »

شمار قربانیان ویروس کرونا در آمریکا به 179 هزار و 248 نفر افزایش یافتشمار قربانیان ویروس کرونا در آمریکا به 179 هزار و 248 نفر افزایش یافت
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »

شمار بهبودیافتگان از ویروس کرونا در ترکیه به 235 هزار و 569 نفر رسیدشمار بهبودیافتگان از ویروس کرونا در ترکیه به 235 هزار و 569 نفر رسید در طول 24 ساعت گذشته 1203 تن دیگر در ترکیه به ویروس کرونا مبتلا شده و مجموع مبتلایان به 255 هزار و 723 نفر رسید. شمار قربانیان کرونا نیز با مرگ 22 نفر دیگر در این بازه زمانی به 6080 نفر رسید
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »

دو چیز که می‌تواند کووید-۱۹ را شکست دهد - BBC News فارسیآب و صابون در کنار قرنطینه،‌ پوشیدن ماسک و فاصله‌گیری اجتماعی، نقشی مهم در مبارزه علیه بیماری کووید-۱۹ ایفا می‌کنند، هر چند این نقش به راحتی می‌تواند فراموش می‌شود.
منبع: bbcpersian - 🏆 15. / 51 ادامه مطلب »