کشتی متعلق به فرزندان علی شمخانی در هند «توقیف» شده است

29/11/1400 07:04 ب.ظ

خبرگزاری ایلنا گزارش داده است که کشتی کانتینربر «کابل» متعلق به شرکت کشتیرانی «آدمیرال» در یک بندر دولتی هند توقیف شده است. بر اساس این گزارش، دادگاهی در هند به علت «نقص...

خبرگزاری ایلنا گزارش داده است که کشتی کانتینربر «کابل» متعلق به شرکت کشتیرانی «آدمیرال» در یک بندر دولتی هند توقیف شده است. بر اساس این گزارش، دادگاهی در هند به علت «نقص... نسخه چاپی خبرگزاری ایلنا گزارش داده است که کشتی کانتینربر «کابل» متعلق به شرکت کشتیرانی «آدمیرال» در یک بندر دولتی هند توقیف شده است.

بر اساس این گزارش، دادگاهی در هند به علت «نقص مدارک» از ١٠ روز پیش حکم توقیف کشتی و محموله آن را داده و این کشتی در بندر کاندلا هند توقیف شده‌ است. داده‌های شرکت ردیابی کشتی‌ها و اطلاعات دریانوردی «مَرین ترفیک» نیز نشان می‌دهد کشتی یاد شده هم‌اکنون در این بندر واقع در سواحل غربی هند لنگر انداخته است.

شرکت آدمیرال متعلق به حسن و حسین شمخانی، فرزندان علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران، است. فعالیت‌های اقتصادی فرزندان آقای شمخانی و همچنین برادر و داماد او در سال‌های اخیر با انتقادات گسترده‌ای مواجه شده است.

یکی از مسئولان سازمان بنادر و دریانوردی در همین زمینه به ایلنا گفته است از آنجایی که این کشتی با پرچم ایران در حال تردد نیست، بنابراین سازمان بنادر و دریانوردی امکان ورود به این موضوع را ندارد. او توضیح نداده است که کشتی «کابل» با پرچم چه کشوری در حال تردد بوده، اما داده‌های «مرین ترفیک» نشان می‌دهد که این کشتی ایرانی با پرچم جمهوری لیبریا، از کشورهای آفریقای غربی، در حال تردد بوده است. headtopics.

ادامه مطلب:
RadioFarda_ »

بین پای زنت شمخانی و بین پاهای زن پسرات و بین پاهای زن پدرت و بین پاهای زن هر چی جمهوری اسلامی چی هست. خوب که چی؟ کش اش نده . ناهار بهت دادن اميد وارم همشون با هم توقيف بشن! ای جانم کاش همه شون رو بکشن وملت رو از این خون آشام ها نجات بدن ملت هم بیدارشن ومملکت رو از چنگ این گرگ ها نجات بدهن من_هم_به_قابلمه های _خالی _می پیوندم مرگ _بر_دیکتاتور نه _به_زندانی_سیاسی مرگ_نابودی_ظالم گوهر _عشقیستار_بهشتتی نرگس_محمدی نه_به_جمهوری_اسلامی

به نیت 14 معصوم💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩قربة إلی الله به نیت 14 معصوم💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩قربة إلی الله به نیت 14 معصوم💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩قربة إلی الله فرزند شمخانی کشتی را از کوس فاطمه زهرا اورده یا از کون محمد کوسکش؟؟؟؟ بهتر

روند آزاد سازی سواحل در استان های ساحلی کشور به نحو مناسبی انجام گرفته استوزیر کشور در نشست مشترک با استانداران استان های ساحلی شمال و جنوب کشور: فرایند آزادسازی سواحل کشور به طول ۶۰ متر با روند بسیار مناسبی اجرایی شده و تلاش داریم با محوریت شهرداران سواحل آزاد شده هر چه سریعتر در اختیار مردم برای استفاده قرار گیرد. بازنده وعده‌ها: بورس_۳روزه، اقتصاد، ... نیازمند دستاوردسازی است، حتی به نابودی_مصالح_ساختمانی و ثروت_ملی خامنه ای با این حرفش ثابت کرد دوحالت بیشتر وجود نداره یا خودش سردرسته دزدها هست و با همه مچه یا اصلا تو باغ نیست و از اتاق بغلیش هم خبر نداره... میگم الان شش ماه از تشکیل دولت جدید گذشته یعنی ۵۰۰هزارتا مسکن ساخته شده؟؟

ولو بلغ ما بلغ ولده زناهای بی ناموس. متاسفانه علاوه بر شرکت ادمیرال یک شرکت نفتی هم در سنگاپور دارند که نفت قاچاق و مفت رو اونجا آب میکنند داماد آقای شمخانی بنام آقای امیران یا بچاری بزرگترین قاچاقچی گازوئیل در جنوب کشور هست، ایشون با زد و بند گازوئیل رو لیتری ۳۰۰ ت از شرکت نفت میگیره و لیتری ۸۵۰۰ قاچاق میکند،

کاسبان تحریم ...حروم زاده های کمونیستی چه به روز مملکت آوردند.

جانسون: حمله به مهد کودک در شرق اوکراین به‌منزله آغاز جنگ استدر بحبوحه نگرانی‌های شدید غرب از تهاجم قریب الوقوع روسیه به اوکراین، روستای اوکراینی استانیتسیا لوهانسکا با سلاح‌های سنگین جدایی‌طلبان دونباس (تحت حمایت

جروزالم پست: ایران در حال توسعه یک مرکز زیرزمینی هسته‌ای در نطنز استروزنامه «جروزالم پست»، در گزارشی آورده، ایران در حال توسعه یک مرکز هسته‌ای زیرزمینی جدید در نطنز با هدف انتقال سانتریفیوژهای نسل جدید به آن است که در صورت این حکومت چیزی بیش از لاف زدن نیست همش دروغ است برای حفظ منافع اربابانش ومردمی هزینه داده ومات و مبهوت در برابراین نماد فسادودروغ وتزویرکه چه کلاهی سرشان رفته وچک سفید امضا به اینها داده اند وتوان پس گرفتن این چک رو ندارن چون تنها تنهایند.

شکایت علیه ایران در دیوان بین‌المللی به اتهام «ارتکاب جنایات جنگی» در سوریهشماری از وکلای مدافع حقوق بشر با طرح شکایتی در دیوان کیفری بین‌المللی خواستار رسیدگی به نقش جمهوری اسلامی و نیروهای وابسته‌ آن در جریان جنگ سوریه شدند.به جاکشا نگین ایران بگین جمهوری عسلامی

ادعای کی‌یف به حمله شورشیان جدایی‌طلب به کودکستانی در لوهانسکجدایی‌طلبان پیش‌تر گفته بودند که نیروهای دولت مرکزی اوکراین مناطق تحت تسلط آن‌ها را چندین بار هدف حله خمپار‌ه‌ای قرار داده‌‌اند، اما کی‌یف با رد این ادعا می‌گوید این شورشیان هوادار روسیه هستند که از آتش توپخانه خود استفاده می‌کنند. به ادعای کی‌یف، شورشیان یک کودکستان را هدف قرار داده‌اند.

در آستانه بهار محدودیت‌های کرونا در آلمان در سه گام رفع می‌شوند | DW | 16.02.2022بهار می‌آید و اغلب محدودیت‌های کرونا می‌روند. سران دولت‌های فدرال و ایالتی آلمان رفع محدودیت‌های کرونا در چند مرحله را به تصویب رساندند که از هفته آینده آغاز می‌شود.