کشتی تفریحی گمینی؛ سفیر جدید ترکیه در گردشگری لوکس

26/06/1399 02:29:00 ب.ظ

16.09.

2020 ازمیر/ یوسف شاهباز/ خبرگزاری آناتولی کشتی تفریحی مجلل «گمینی» با طراحی و کانسپت فرهنگ ترکیه، منطقه دریای مدیترانه را به یکی از محبوب‌ترین نقاط گردشگری لوکس تبدیل خواهد کرد. این کشتی تفریحی که از سوی شرکت تُرک میرای کروزز (Miray Cruises ) خریداری شده، یکی از معتبرترین برندهای گردشگری در جهان به شمار می‌رود.

کشتی تفریحی گمینی با شروع فصل گردشگری سال 2021 در بنادر کوش آداسی، ازمیر و استانبول لنگر انداخته و کلیه امکانات یک سفر تفریحی مجلل را برای گردشگران فراهم می‌کند. کشتی تفریحی گمینی دارای 164 متر طول و 400 کابین است و مرکز اقامتی آن در حد هتل پنج ستاره است.

احمد یازیجی، مدیرعامل شرکت میرای کروزز در این رابطه به خبرنگار آناتولی گفت: در منطقه دریای مدیترانه اغلب شرکت‌های یونانی و ایتالیایی فعال هستند اما با گمینی، ترکیه نیز وارد عرصه گردشگری لوکس در این منطقه خواهد شد. headtopics.com

ادامه مطلب:
خبرگزاری آناتولی »

چین با چه شرایطی نفت ایران را می خرد؟

معاون عربی و آفریقایی وزارت خارجه دولت اصلاحات گفت: چندی پیش «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین بنا بر دعوت پادشاهی سعودی راهی ریاض شد تا در دو نشست یکی میان چین و سران کشورهای عربی و دیگری با حضور رئیس جمهور چین و سران کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس شرکت داشته باشد. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

احضار سفیر آلمان در تهران به دلیل توییت اعتراضی علیه اعدام نوید افکاریوزارت خارجه ایران اعلام کرد که در پی توییت‌های اخیر سفارت آلمان در تهران، سفیر آن کشور در تهران روز دوشنبه توسط مدیرکل اروپای وزارت امور خارجه احضار شد.

بهای ترور ناجوانمردانه سردار سلیمانی، بسیار بیشتر از یک سفیر نگون‌بخت آمریکایی استسفیر ایران در باکو: *بهای ترور ناجوانمردانه سردار سلیمانی، بسیار بیشتر از یک سفیر نگون‌بخت آمریکایی است *جای آن سفیر بودم، از همه راه‌های ممکن استفاده می‌کردم تا بفهمم چرا دولت تروریستی آمریکا این‌گونه عجیب اما ناشیانه به فکر حذف تو افتاد؟!

سفیر ایران در کابل: تهران از تلاش‌ها برای تامین صلح پایدار در افغانستان حمایت می‌کندسفیر ایران در کابل در دیدار با رئیس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان گفت که تهران از مذاکرات صلح برای تامین ثبات پایدار در این کشور حمایت می‌کند. - خبرگزاری آناتولی

جوزپ بورل: روابط اتحادیه اروپا و ترکیه به «مقطع سرنوشت سازی» رسیده استرهبران اتحادیه اروپا هفته آینده قرار است در جریان نشست سران در بروکسل مهم‌ترین موضوعات روز به ویژه مسئله بحران جاری در شرق مدیترانه و نیز روابط با ترکیه را بررسی کنند.

ترکیه 400 تن گندم به لبنان ارسال کردترکیه در راستای کمک‌های بشردوستانه به لبنان در پی انفجار مهیب در بندر بیروت 400 تن گندم به این کشور ارسال کرد. - خبرگزاری آناتولی

هالفتی؛ بهشت پنهان در جنوب شرق ترکیه آماده استقبال از گردشگرانشهرستان هالفتی واقع در جنوب شرق ترکیه با اماکن تاریخی و طبیعت بی‌همتایش در انتظار میزبانی از گردشگران داخلی و خارجی است. - خبرگزاری آناتولی