همچنین در خصوص «واکسن انستیتو پاستور» که با انتقال دانش فنی از کوبا قرار بود ساخته شود، فاز سوم آزمایشهای بالینی انسانی آن تاکنون آغاز نشده است.
براساس آمار روزانه که از سوی «سیما سادات لاری»، سخنگوی وزارت بهداشت اعلام میشود، روز شنبه ۹ اسفند، هفت هزار و ۹۷۵ مورد از تستهای گرفته شده در سراسر کشور مثبت بودهاند. این میزان روز یکشنبه از مرز هشت هزار نفر گذشت و در روز دوشنبه با افزایش ناگهانی، به هشت هزار و ۵۱۰ مورد تست مثبت رسید. این روند تا روز پنجشنبه با هشت هزار و ۴۰۴ بیمار جدید ادامه یافت.
همین روند در شمار فوتیهای روزانه نیز طی هفتهای که گذشت، وجود داشت. در حالی که شمار فوتیهای ناشی از کرونا طی روزهای شنبه و یکشنبه به ترتیب ۸۱ و ۹۳ مورد بود، روز دوشنبه این میزان بار دیگر سه رقمی شد و به ۱۰۸ مورد فوتی با ابتلای قطعی به ویروس کرونا رسید. این آمار تنها موارد فوتی با تشخیص قطعی ابتلا به ویروس کرونا است و از سایر موارد فوتی، اطلاعاتی از سوی وزارت بهداشت منتشر نمیشود.
همچنین طی روزهای سهشنبه، چهارشنبه و پنجشنبه نیز شمار فوتیها به ترتیب ۸۶، ۸۶ و۷۸ نفر ثبت شده است.
بود که قصد دارند فاز دو و سه «واکسن برکت» را ادغام کنند. این واکسن در حال حاضر مراحل فاز اول را سپری میکند.
همچنین در خصوص «واکسن انستیتو پاستور» که با انتقال دانش فنی از کوبا قرار بود ساخته شود، فاز سوم آزمایشهای بالینی انسانی آن تاکنون آغاز نشده است.براساس آمار روزانه که از سوی «سیما سادات لاری»، سخنگوی وزارت بهداشت اعلام میشود، روز شنبه ۹ اسفند، هفت هزار و ۹۷۵ مورد از تستهای گرفته شده در سراسر کشور مثبت بودهاند. این میزان روز یکشنبه از مرز هشت هزار نفر گذشت و در روز دوشنبه با افزایش ناگهانی، به هشت هزار و ۵۱۰ مورد تست مثبت رسید. این روند تا روز پنجشنبه با هشت هزار و ۴۰۴ بیمار جدید ادامه یافت.
همین روند در شمار فوتیهای روزانه نیز طی هفتهای که گذشت، وجود داشت. در حالی که شمار فوتیهای ناشی از کرونا طی روزهای شنبه و یکشنبه به ترتیب ۸۱ و ۹۳ مورد بود، روز دوشنبه این میزان بار دیگر سه رقمی شد و به ۱۰۸ مورد فوتی با ابتلای قطعی به ویروس کرونا رسید. این آمار تنها موارد فوتی با تشخیص قطعی ابتلا به ویروس کرونا است و از سایر موارد فوتی، اطلاعاتی از سوی وزارت بهداشت منتشر نمیشود.
همچنین طی روزهای سهشنبه، چهارشنبه و پنجشنبه نیز شمار فوتیها به ترتیب ۸۶، ۸۶ و۷۸ نفر ثبت شده است.
کل فوتیهای ایران بر اثر ابتلای قطعی به ویروس کرونا از ابتدای شیوع ویروس، به ۶۰ هزار و ۴۳۱ مورد رسیده است.
گفته میشود افزایش ناگهانی فوتیها طی هفته اخیر ارتباط مستقیمی به شمار فوتیها در استان خوزستان دارد. این استان طی این هفته گاهی یک چهارم و حتی تا یک سوم فوتیهای روزانه کشوری را به خود اختصاص داده است.تا ظهر روز پنجشنبه ۱۴ اسفند، سه هزار و ۷۶۰ نفر از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.خوزستان بیش از هر استان دیگری طی دو هفته اخیر با ویروس جهش یافته کرونا دست و پنجه نرم کرده است. حدود ۳۰ درصد فوتیهای روزانه کرونا در سراسر ایران در این استان به ثبت میرسد و شمار بیماران متصل به دستگاه برای تنفس به صورت روزانه در حال افزایش است. با این حال، همچنان تصمیمی در خصوص قرنطینه این استان گرفته نشده و تنها اقدام، درخواست وزیر بهداشت از مردم سایر استانها بوده است: «به خوزستان سفر نکنید.»قاسم سلیمانی دشتکی
»، استاندار خوزستان نیز گفته است: «تعطیلی دو هفتهای برای مرزهای خوزستان داریم اما تعطیلی دو هفتهای برای خود خوزستان نداریم.»
به گفته استاندار خوزستان، روزانه حدود دو هزار تست کرونای انجام شده مثبت میشوند که حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر از این تعداد حتما باید بستری شوند.
براساس آخرین آمارها تا روز پنجشنبه ۱۴ اسفند۱۳۹۹، یک هزار و ۵۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای خوزستان بستری شده که از این تعداد، حدود ۳۶۶ بیمار در بخشهای مراقبت ویژه قرار دارند و حدود ۶۰ بیمار نیز اینتوبه و بدحال هستند.
همچنین در خصوص مراجعه دیرهنگام به بیمارستان در خوزستان، «»، رییس دانشگاه علوم پزشکی «جندی شاپور» اهواز میگوید بررسی موارد فوتی طی بازه زمانی ۲۰ بهمن تا ۱۲ اسفند نشان میدهد یک سوم موارد فوتی کرونا در کمتر از ۲۴ ساعت پس از بستری رخ دادهاند و ۷۰ درصد از فوتیها نیز به محض ورود به اورژانس، اینتوبه یا فوت شدهاند.
طی یک هفته گذشته، حداقل ۱۲۳ نفر از پرسنل کادر درمان سراسر استان خوزستان به کرونا مبتلا شده و پنج نفر از آنها بستری هستند.
ممنوعیت پرواز از/به ۳۲ کشور، محدودیت پرواز برای یک استان
از گوشه و کنار ایران به صورت روزانه خبر شناسایی موارد مبتلا به ویروس جهش یافته منتشر میشود. این موارد در شهرهایی چون قزوین، مشهد و تهران بدون در نظر گرفتن شهرهای استان خوزستان، بیش از سایر نقاط کشور.
مسافران از کشور عراق به عنوان عامل اصلی شیوع ویروس جهش یافته در خوزستان عنوان شدهاند و در سایر نقاط کشور، اغلب مسافرتهای هوایی در این همهگیری دخالت داشتهاند. برای همینه است
تمامی مسافران هوایی خوزستان باید قبل از پرواز، تست کرونای منفی به همراه داشته باشند تا بلیت برای آنها صادر شود.
در خصوص پروازهای خارجی نیز سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد پرواز از مبدا و مقصد ۳۲ کشور به ایران ممنوع است. این کشورها شامل انگلستان، آفریقایجنوبی، آنگولا، آرژانتین، بولیوی، بوتسوآنا، برزیل، بوروندی، کیپورد، شیلی، کلمبیا، جمهوری دموکراتیک کنگو، اکوادور، اسواتینی، گینه فرانسوی، لسوتو، گویان، مالاوی، موریتانی، موزامبیک، نامیبیا، پاناما، پاراگوئه، پرو، روآندا، سیشل، سورینام، تانزانیا، اروگوئه، ونزوئلا، زامبیا و زیمبابوه میشود.