کرونا در ایران | از وارد کردن تجهیزات واکسن به عنوان «اسباب خانه سفیر» تا ابتلای ۶۰۳ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری

25/09/1400 08:07:00 ب.ظ

🔺کرونا در ایران | از وارد کردن تجهیزات واکسن به عنوان «اسباب خانه سفیر» تا ابتلای ۶۰۳ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری پس از واکنش‌های گسترده به خلف وعده مخبر، رئیس گروه دارویی برکت گفت: «در شرایط نرمال یکی، دو ماه تاخیر تولید واکسن طبیعی است.»

در حالی که شماری از مسئولان بهداشتی ایران از افزایش ابتلای دانش‌آموزان و معلمان به کرونا خبر داده‌اند، مقامات وزارت بهداشت وجود هرگونه ارتباط میان این مسئله با بازگشایی مدارس را انکار می‌کنند. محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهوری ایران، در گردهمایی سفرا و نماینده‌های ایران در کشورهای همسایه، به...

محمد مخبر، معاون اول رئیس جمهوری ایران، در گردهمایی سفرا و نماینده‌های ایران در کشورهای همسایه، به مشکلات «انتقال پول» برای خرید تجهیزات واکسن کرونا و استفاده از سفارت‌های جمهوری اسلامی برای دور زدن تحریم‌ها اشاره کرد و گفت بخشی از تجهیزات تولید واکسن را تحت عنوان «اسباب خانه سفیر» به ایران وارد کرده‌اند.

محمد مخبر، پیش از رسیدن به سمت معاونت ریاست جمهوری رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، بود و در تیرماه، وعده داد که که تا پایان شهریور ۵۰ میلیون دز واکسن برکت تحویل داده شود. اما تا نیمه آذر تنها حدود ۱۰ میلیون دز از این واکسن تحویل داده شده است.

حمیدرضا جمشیدی، دلیل عدم تولید واکسن برکت به میزان وعده داده شده را «مشکلات در واردات تجهیزات» عنوان کرد و بخشی از این مشکلات را به تحریم‌ها علیه ایران ربط داد.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

تحولات ایران؛ سازمان ملل: سرکوب معترضان ایرانی می‌تواند مصداق جنایت علیه بشریت باشد

آخرین اخبار و گزارش‌ها از رویدادهای ایران در روز دوشنبه ۲۰مارس (۲۹ اسفند) را می‌توانید در این صفحه دنبال کنید. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

تصاویری از ویرانی به جای مانده از گردباد در ایالت کنتاکی آمریکاگردباد مهیب که روز جمعه و شنبه ایالت کنتاکی در آمریکا را در نوردید، حداقل ۷۴ کشته بر جای گذاشت که ۱۲ تَن از آنها کودک بودند.

وضع محدودیت‌های تازه در اتحادیه؛ فن در لاین: اومیکرون به سویه غالب در اروپا بدل می‌شودهمزمان با افزایش نگرانی‌ها در خصوص افزایش چشمگیر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در آستانه تعطیلات سال نو میلادی در اروپا، رئیس کمیسیون اروپا روز چهارشنبه اعلام کرد که انتظار می‌رود سویه اومیکرون تا اواسط ژانویه به نوع غالب ویروس کرونا در ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا تبدیل شود.

نگرانی‌ها از ابتلای دانش‌آموزان ایرانی به کرونا؛ «۳۸۴ دانش‌آموز» قزوینی ظرف حدود ۲ ماه بستری شدند▪️معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین می‌گوید از ۱۰ مهر تا ۲۰ آذر، ۳۸۴ دانش‌آموز در این استان با علائم حاد تنفسی در بیمارستان بستری شده‌اند.

گروسی نسبت به اقدام ایران در جلوگیری از فعالیت بازرسان آژانس هشدار داد🔺 رافائل گروسی، رئیس آژانس بین المللی انرژی اتمی، روز سه‌شنبه هشدار داد محدودیت‌هایی که بازرسان این آژانس در ایران با آن مواجه هستند، سبب می‌شود جهان از برنامه هسته‌ای ‌ایران تنها «تصویری بسیار مبهم» داشته باشد. ⬇ بیشتر بخوانید: سَپاه پاسداران تروریست سَخت در تلاش است برای دستیابی ب سَر جنگی مخصوص برای موشک اتمی. رژیم یاغی نامشروع و شیعی بَقای خود را در دستیابی ب سَلاح اتمی میداند دولت بایدن و حزب دموکرات آمریکا ک ب رژیم جمهوری اَسلامی بَها داده اند باید پاسخگو ملت متحد خود یعنی اسرائیل باشند

بیش از ۲ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا در خوزستانکارشناس بهداشت هوای مرکز بهداشت استان خوزستان: *سال گذشته بیش از ۲ هزار مرگ منتسب به آلودگی هوا در خوزستان داشتیم *در سال ۹۹ از نظر شاخص کیفیت هوا هیچ روز خوبی نداشتیم *طوفان‌های گرد و غبار در استان خوزستان، ده‌ها نفر را راهی بیمارستان می‌کند

آخرین خبرها و جزئیات از رسیدگی به پرونده «خانه وحشت» در تهرانآخرین خبرها و جزئیات از رسیدگی به پرونده «خانه وحشت» در تهران رئیس پلیس آگاهی تهران: *این پرونده یک روند پیچیده دارد که در حال طی شدن است *متهم اصلی این پرونده از سوی روانشناسان مورد بررسی قرار گرفته *ما یکسری ظن‌هایی داریم اما هنوز به قطعیت نرسیدیم