کرم‌های خوراکی در راه سوپرمارکت‌های اروپایی

  • 📰 euronews_pe
  • ⏱ Reading Time:
  • 22 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 12%
  • Publisher: 59%

کمیسیون اروپا روز سه‌شنبه ۱۴ اردیبهشت (۴ مه) مجوز عرضه کرم حشره را به عنوان «غذای جدید» به بازارهای اروپایی صادر کرد.

ایران اخبار, ایران سرفصلها

کمیسیون اروپا روز سه‌شنبه ۱۴ اردیبهشت (۴ مه) مجوز عرضه لارو حشره را به عنوان «غذای جدید» به بازارهای اروپایی صادر کرد.

اقدام تازه پس از آن صورت گرفت که آژانس سلامت غذایی اتحادیه اروپا (EFSA) با استناد به گزارشی علمی که در اواسط ماه ژانویه منتشر شده بود، تغذیه از لارو شپشک آرد، موسوم به «کرم کنجاله»، را بی‌ضرر اعلام کرد. صنعت حشرات خوراکی بخش بسیار کوچکی از بازار غذایی اروپا را تشکیل می‌دهد، با این حال مقامات اتحادیه اروپا می‌گویند پرورش بیشتر حشرات علاوه بر پاسخگویی به مصارف غذایی، می‌تواند فواید محیط زیستی نیز در بر داشته باشد.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.

گوارای وجودتون چپ های کثیف.

برای اروپاییها فرق نداره خون مردم ایران رو بخورن یا حشره یا هر چیز دیگه. فقط میخوان بخورن

ریدم تو مغزتون کثافتهای چپ بخورید نوش جونتون، یه مدت دیگه عن هم میخورید

نوش جونتون

احتمالا با توسل به قدرت رسانه، از فواید ساختگیش خواهند گفت... اینکه فلان درصد فلان ویتامین و پروتئین داره. و آخرش به خورد انسان ها خواهند داد.

حالم بد شد

نمیشه از چینی ها فاصله بگیرین؟

بخورید که شما اروپاییهای احمق لیاقتتون حشره خوردنه...

شما چپ ها تا گند نزنین به زندگی بشر دست بردار نیستین

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

بازگشت تدریجی زندگی عادی به کشورهای اروپایی | DW | 09.05.2021کاهش آمار ابتلا و مرگ و گسترش واکسیناسیون، با رفع محدودیت‌های اجتماعی و مقررات قرنطینه در کشورهای اروپایی همراه شده است. بهبود یافتگان و واکسن‌زده‌ها درآلمان حق دید و بازدید و تردد آزادانه‌تر را خواهند داشت.
منبع: dw_persian - 🏆 7. / 63 ادامه مطلب »

شمار موارد ابتلا به کرونا در هند به مرز 20 میلیون نفر رسیدبا ثبت 368 هزار و 147 مورد جدید ابتلا به کرونا در هند در یک روز گذشته شمار مبتلایان به 19 میلیون و 925 هزار و 604 نفر رسید. - خبرگزاری آناتولی
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »

مجروحین حمله پلیس اسرائیل به مسجدالاقصی به 178 نفر رسیدشمار مجروحان فلسطینی در حملات نظامیان اسرائیل به مسجد الاقصی، دروازه دمشق و محله الشيخ جراح به 178 تن رسید. - خبرگزاری آناتولی اولوم اولسون ایخوانا،سنین دوسدون اوردا دییل بوردا بدبخت
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »

حمله به مسجدالاقصی؛ آمریکا مقامات اسرائیل و فلسطین را به «حفظ آرامش» فراخواندسخنگوی وزارت خارجه آمریکا نسبت به تخلیه خانواده‌های فلسطینی از محله‌های قدس ابراز نگرانی کرده و مقامات اسرائیل و فلسطین را به «حفظ آرامش» فراخواند. - خبرگزاری آناتولی
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »

بایدن به ایران اجازه دستیابی به سلاح هسته‌ای نمی‌دهدیک مقام بلندپایه آمریکایی به روز پنج‌شنبه 6 می 2021 به «العربیه» گفت که جو بایدن، رئیس‌جمهوری ایالات متحده تاکید کرد اجازه نخواهد داد ایران به سلاح اتمی چرا به پاکستان اجازه داد ؟
منبع: AlArabiya_Fa - 🏆 12. / 51 ادامه مطلب »

مقام آمریکایی: بایدن به ایران اجازه دستیابی به سلاح هسته‌ای نخواهد دادیک مقام بلندپایه آمریکایی شامگاه پنجشنبه 6 می 2021 به «العربیه» گفت که جو بایدن، رئیس‌جمهوری ایالات متحده تاکید کرد اجازه نخواهد داد ایران به سلاح اتمی دست خخخخخ شکر زیادی خورده تو باور نکن ما ایرانی ها اگر بخواهیم بسازیم شما و گنده تون آمریکا سگی کی باشید که بخواهید نذارید؟ بحث اینجاست که اسلام دست ما رو بسته جیگر بایدن که هیچ ، حتی اگر همه هم بخوان نمیتونند جلوش رو بگیرند ، اگر بد هست باید برای همه بد باشه ، نه فقط برای ایران ،من کاری به نظام یا دولت ندارم ، اما این حق ایران هست که بهترین و پيشرفته ترین سلاح هارو داشته باشه ، دنیا شده جنگل قوی نباشی ، می‌خورند.
منبع: AlArabiya_Fa - 🏆 12. / 51 ادامه مطلب »