کرملین: آمریکا، انگلیس و ناتو اطلاعاتی را به اوکراین مخابره می‌کنند

15/02/1401 04:35:00 ب.ظ

سخنگوی کرملین گفت ارتش روسیه آگاه است که آمریکا، انگلیس و ناتو به طور مداوم اطلاعاتی را به اوکراین مخابره می‌کنند. - خبرگزاری آناتولی

سخنگوی کرملین گفت ارتش روسیه آگاه است که آمریکا، انگلیس و ناتو به طور مداوم اطلاعاتی را به اوکراین مخابره می‌کنند. - خبرگزاری آناتولی 05.05.

2022 مسکو/خبرگزاری آناتولی دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین طی سخنانی در بین خبرنگاران در مسکو درباره اخبار منتشر شده در مطبوعات کشورهای غربی مبنی بر انتقال اطلاعات به اوکراین در مورد مناطقی که ارتش روسیه در آن مستقر است گفت: ارتش روسیه آگاه است که ایالات متحده، انگلیس و ناتو به طور مداوم اطلاعاتی را به اوکراین مخابره می‌کنند.

پسکوف با بیان اینکه اطلاعات مورد بحث یک واقعیت است، گفت: آنها در حال انتقال اطلاعات و سایر عناصر به ارتش اوکراین هستند. این امر کاملا واضح است. وی با بیان اینکه آمریکا، انگلیس و ناتو به اوکراین تسلیحات ارسال کرده‌اند، گفت: همه آنها به تکمیل سریع عملیات ویژه کمک نکردند.اما این اقدامات نمی‌توانند از دستیابی به اهداف عملیات ویژه نظامی جلوگیری کنند.

پسکوف با ارزیابی ادعاهای طرف اوکراینی مبنی بر ورود سربازان روسی به کارخانه متالورژی آزوفستال در ماریوپول و حمله به آن، گفت: شما شاهد دستور عدم حمله رئیس جمهور و فرمانده کل ارتش (ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه) بودید. هیچ دستور دیگری نیز صادر نشده است. headtopics.com

ادامه مطلب:
خبرگزاری آناتولی »

هراس از آینده‌پریشی | بدرالسادات مفیدی

«نگرانم! فرداى ایران چه خواهد شد؟»؛ این جمله‌اى است که این روزها از زبان بسیارى از اطرافیان خود به تکرار مى‌شنویم. درحالى‌که روز به روز چالش‌هاى اقتصادى، اجتماعى و... گسترش بیشترى یافته و متأثر از این وضع، نوعى سردرگمى فضاى عمومى کشور را فرا‌گرفته، نگرانى نسبت به آینده و سرنوشت ایران نیز رو به تزاید است. مشکلات روزافزونى همچون تورم افسارگسیخته، گرانى کالاها، سیر صعودى قیمت ارز، سکه، طلا، گوشت، مرغ، پیاز و... هم‌اکنون وضعى ایجاد کرده که بدون تردید مى‌توان مدعى شد روزانه هزاران خانواده به زیر خط فقر کشیده مى‌شوند. از سوى دیگر، نبود هیچ چشم‌انداز روشنى براى رفع این مشکلات یا لااقل اصلاح امور از سوی دولت و ادامه اعمال سیاست‌هاى سخت‌گیرانه در قبال آزادى‌هاى فردى و...، هر روز داستانى درست کرده که انگار چیزى به نام آینده وجود ندارد. خبرهاى نگران‌کننده نوعى آینده‌پریشى را براى خانواده‌ها به ارمغان آورده و امواج مهاجرت را گسترش داده است. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

یک نماینده مجلس قالیباف را به جعل نامه مجلس به رهبری متهم کردنماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی، روز چهارشنبه ۱۴ اردیبهشت «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس را به جعل نامه نمایندگان به رهبری متهم کرد. «بیژن نوباوه» با انتشار توئیتی همچنین خواستار «انتخابی جدید در هیئت رئیسه» و «خونی تازه» در مجلس شد. سیسمونی_گیت نوباوه باید!بپزیری که تو کارت سوخت هستی.

آخرین دفاع وکلای حمید نوری: دادگاه صلاحیت رسیدگی به پرونده را نداردوکلای حمید_نوری اعلام کردند که از نظر آن‌ها دادگاه سوئدی صلاحیت رسیدگی به پرونده وقایعی که ۳۴ سال قبل در ایران رخ داده را ندارد. نظری که بلافاصله توسط قاضی دادگاه رد شد. اخبار_ایران جوك بود؟

وزیر خارجه سوئد تصمیم جمهوری اسلامی ایران به اعدام احمدرضا جلالی را محکوم کردآن لینده می‌گوید سوئد همراه با اتحادیه اروپا حکم اعدام را محکوم کرده و خواستار آزادی آقای جلالی هستیم.

یک تغییر کوچک در دی‌ان‌ای، انسان را بیشتر مستعد ابتلا به سرطان کردیک تغییر کوچک در دی‌ان‌ای، انسان را بیشتر مستعد ابتلا به سرطان کرد افرادی که دارای انواع خاصی از ژن BRCA۲ هستند- به صورتی که فعالیت‌های ترمیمی آن کمتر است - در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به سرطان، به ویژه سرطان پستان و تخمدان قرار دارند.

چرا روسیه حمله به شبکه راه‌آهن اوکراین را تشدید کرده است؟در ابتدا روسیه درصدد بود تا با استفاده از همین شبکه راه‌آهن نیروهای خود را به سراسر اوکراین منتقل کند. با این حال ارزیابی‌های کارشناسان نشان می‌دهد که سیاست کنونی مسکو هم بیشتر آسیب زدن به خطوط ریلی اوکراین باشد تا تخریب کامل این ناوگان حمل و نقل.

دولت آمریکا کمک به اوکراین برای هدف گرفتن ژنرال‌های روسی را تکذیب کرددولت جو بایدن می‌گوید گزارش روزنامه نیویورک تایمز مبنی بر کمک این دولت به اوکراین برای از پا درآوردن ژنرال‌های روسی در جنگ «غیرمسئولانه» و غلط است.