کاهش «۵۰ درصدی» فروش آجیل در ایران در مقایسه با سال گذشته

27/12/1400 12:15:00 ب.ظ

رئیس اتحادیه فروشندگان آجیل و خشکبار از کاهش ۵۰ درصدی فروش خشکبار در مقایسه با سال گذشته خبر داد.

رئیس اتحادیه فروشندگان آجیل و خشکبار از کاهش ۵۰ درصدی فروش خشکبار در مقایسه با سال گذشته خبر داد. به گفته آقای احمدی، تولید خشکبار در کشور در سال ۱۴۰۰، ۶۰ درصد کاهش یافته و اگر تقاضا برای خرید...

به گفته آقای احمدی، تولید خشکبار در کشور در سال ۱۴۰۰، ۶۰ درصد کاهش یافته و اگر تقاضا برای خرید خشکبار مانند سال گذشته بود، کمبود شدید خشکبار در بازار به‌ وجود می‌آمد. رئیس اتحادیه فروشندگان آجیل و خشکبار روز ۱۴ اسفند گفته بود که در سال گذشته «خریداران با ۵۰۰‌ هزار‌ تومان نیاز خود را تهیه می‌کردند، اما در سال‌ جاری هر خریدار برای خرید آجیل حداقل باید یک‌ میلیون‌ تومان هزینه کند و این میزان پول به معنی خرید در حجم قابل‌توجه هم نیست‌».

آقای احمدی همچنین گفته بود که با توجه به روند نزولی خرید آجیل میزان سود فروشندگان خشکبار نسبت به سال‌های گذشته یک‌پنجم شده است.

ادامه مطلب:
RadioFarda‌|‌راديو فردا »

ما متهمیم! | سینا رحیم‌پور

دیوار روزنامه‌نگاری خیلی کوتاه است؛ این مسئله روزنامه‌نگاری کشورهای در‌حال‌توسعه و به قولی پیرامونی است. در این کشورها، روزنامه‌نگار همواره متهم است مگر اینکه خلافش ثابت شود. کسانی که روزنامه‌نگاری را چه قبل و چه بعد از انقلاب تجربه کرده‌اند، به کوتاهی این دیوار باور دارند و تجربه زیسته‌شان می‌گوید که در بحران‌های سیاسی و اجتماعی، این روزنامه‌نگاران هستند که بیش از همه آسیب می‌بینند و هزینه می‌پردازند. زمینه‌های تاریخی این مواجهه هم به دوره مشروطه بازمی‌گردد. داستان ما از مشروطه و روزنامه‌نگارانی مانند شیخ ‌احمد روحی و میرزا ‌آقاخان کرمانی تا به امروز همین بوده است. ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

مدفون شدن دست‌کم ۱۵ خانه در خاک در پی ریزش دامنه کوه در پروپس از این حادثه ساکنان تلاش کردند تا با تخریب دیوارهای چندین خانه، افراد گرفتار شده را نجات دهند.

کاهش محسوس دما در اغلب مناطق کشور طی ۲ روز آتیکاهش محسوس دما در اغلب مناطق کشور طی ۲ روز آتی رئیس مرکز ملی پیش‌بینی وضع هوا از کاهش محسوس دما در اغلب مناطق کشور طی دو روز آینده خبر داد.

فراخوان 6 کشور برای برگزاری نشست شورای امنیت در مورد «جنایت جنگی» روسیه در اوکراینآمریکا و شش کشور اروپایی خواستار برگزاری نشست شورای امنیت سازمان ملل در مورد «جنایت جنگی» روسیه در اوکراین شدند. - خبرگزاری آناتولی

بلیت ۵۰۰ هزار تومانی در جایگاه VIP/ شروع تشویق و کری‌خوانی در آزادی+ فیلم و عکسبلیت ۵۴۵ هزار تومانی در جایگاه VIP در داربی پایتخت در جایگاه ویژه تعدادی تماشاگر حضور پیدا کرده‌اند که طبق اطلاعات به دست آمده بلیت این جایگاه با مالیات بر ارزش افزوده، مبلغی حدود ۵۴۵ هزار تومان شده است.

اردوغان در 24 مارس در اجلاس سران ناتو شرکت می کندرئیس جمهور ترکیه اعلام کرد که در تاریخ 24 مارس در اجلاس سران ناتو در بروکسل شرکت و در این نشست بحران روسیه و اوکراین را مورد ارزیابی قرار خواهند داد. - خبرگزاری آناتولی

رسانه‌های اسرائیلی: در حمله پهپادی به مقری در کرمانشاه «صدها پهپاد» ایران نابود شدرسانه‌های اسرائیلی می‌گویند در حمله پهپادی دی‌ماه گذشته که به یکی از تأسیسات نظامی حساس ایران در استان کرمانشاه انجام شده، «صدها پهپاد ایران نابود شده است.» پدر سگا کل زیرزمین کرمانشاه رو کردن موشک و پهپاد ولی حاضر نیستن یه لوله آب برای مردم تعمیر کنن. دروغ_را_آنقدر_بزرگ_بنویس_تا_موجب_خنده_شود👺👺👺🤣 این از اقتدار سپاه است! فقط به هواپیمای مسافری موشک میزنید؟ از پهباد هاتون حفاظت کنید یا از کشور های دیگر نگهبان استخدام کنید.