کارگران شرکت آذرآب اراک، طی دو روز متوالی اعتصاب کردند. آنها در محوطه شرکت جمع شدند و پیگیری وضعیت به گفته کارگران، با وجود تعهدات مسئولان مبنی بر لغو سهام بانک کشاورزی در شرکت آذرآب، این سهامدار از عرضه سهام خود در بورس منصرف شده و وضعیت سهامداری شرکت همچنان بلاتکلیف است.
بر اساس این گزارش، کارگران خواستار بازگشت این واحد تولیدی به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و پرداخت دستمزد مردادماه و شهریورماه هستند.
بهروز اکرمی، معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی، از تعیین تکلیف سهامدار آذرآب ظرف یک ماه آینده خبر داد. او همچنین اعلام کرد: «ترکیب هیئت مدیره و مدیرعامل از طرف بانک کشاورزی تعیین شده و با تغییر سهامدار این ترکیب نیز تغییر خواهد کرد».
بر اساس گزارش خبرگزاری ایسنا، طی ماه گذشته نیز کارگران شرکت آذرآب اراک دست به اعتراضاتی زدند که منجر به سفر وزیر صنعت ایران به اراک شد. استاندار استان مرکزی نتیجه این جلسه را تعیین «مدیریت جدید شرکت آذرآب اراک ظرف 48 ساعت آینده و واگذاری سهام بانک کشاورزی از این شرکت طی 10 روز» اعلام کرد اما با گذشت بیش از 10 روز، به گفته کارگران این شرکت، هیچکدام از وعدهها تاکنون محقق نشده است. headtopics.com
در سال 2017 نیز کارگران شرکت آذرآب به دلیل حقوق معوقه دست به اعتراض زدند. در پی این اعتراضات، فرمانده انتظامی استان مرکزی از بازداشت مدیرعامل این کارخانه خبر داد.
بر اساس گزارش خبرگزاری ایلنا، دوشنبه 7 اکتبر 2019، کارگران شرکت آذرآب اراک در اعتراض به «نبود امنیت شغلی، کاهش ظرفیت تولید و عدم تعیین تکلیف وضعیت سهامداری و هیئت مدیره این واحد تولیدی» برای دومین روز متوالی به اعتصاب خود ادامه دادند و دست از کار کشیدند.
به گفته کارگران، با وجود تعهدات مسئولان مبنی بر لغو سهام بانک کشاورزی در شرکت آذرآب، این سهامدار از عرضه سهام خود در بورس منصرف شده و وضعیت سهامداری شرکت همچنان بلاتکلیف است.
بر اساس این گزارش، کارگران خواستار بازگشت این واحد تولیدی به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و پرداخت دستمزد مردادماه و شهریورماه هستند.
بهروز اکرمی، معاون سیاسی امنیتی استاندار مرکزی، از تعیین تکلیف سهامدار آذرآب ظرف یک ماه آینده خبر داد.
او همچنین اعلام کرد: «ترکیب هیئت مدیره و مدیرعامل از طرف بانک کشاورزی تعیین شده و با تغییر سهامدار این ترکیب نیز تغییر خواهد کرد».
بر اساس گزارش خبرگزاری ایسنا، طی ماه گذشته نیز کارگران شرکت آذرآب اراک دست به اعتراضاتی زدند که منجر به سفر وزیر صنعت ایران به اراک شد. استاندار استان مرکزی نتیجه این جلسه را تعیین «مدیریت جدید شرکت آذرآب اراک ظرف 48 ساعت آینده و واگذاری سهام بانک کشاورزی از این شرکت طی 10 روز» اعلام کرد اما با گذشت بیش از 10 روز، به گفته کارگران این شرکت، هیچکدام از وعدهها تاکنون محقق نشده است.
در سال 2017 نیز کارگران شرکت آذرآب به دلیل حقوق معوقه دست به اعتراض زدند. در پی این اعتراضات، فرمانده انتظامی استان مرکزی از بازداشت مدیرعامل این کارخانه خبر داد.
سردار کیومرث عزیزی در این باره گفت: «مدیرعامل آذرآب با دستور مقام قضایی از سوی پلیس استان احضار و هم اکنون در بازداشت است».
از سوی دیگر، امروز تصاویری در فضای مجازی منتشر شده که نشان می دهد این گارگران توسط گارد ویژه محاصره شده اند و با گاز اشک آور به آنها حمله شده است. بر اساس تصاویر و ویدیوهای منتشر شده در فضای مجازی، نیروهای امنیتی و پلیس ضدشورش با گاز اشک آور به کارگران که دست به تجمع زده اند، حمله میکنند. کارگران شعار «زیر بار ستم نمیکنیم زندگی، وای از این وضع» را سر میدادند.
آذرآب یکی از دو کارخانه مهم تولید تجهیزات پالایشگاهی، گاز و انرژی در ایران است که در اوایل دهه 80 میلادی در اراک، مرکز استان مرکزی، راه اندازی شد.