کارشناس داوری دیدار تیم‌های ذوب‌آهن و استقلال

04/07/1398 09:20 ب.ظ

حسین عسگری، کارشناس داوری فوتبال: گل دوم ذوب‌آهن در بازی برابر استقلال در موقعیت آفساید زده شده است.

یک کارشناس داوری فوتبال می‌گوید گل دوم ذوب‌آهن در بازی برابر استقلال در موقعیت آفساید زده شده است. او درباره اخراج آندره‌آ استراماچونی گفت: این اخراج کاملا درست بوده است. چون در قانون آمده که اگر کسی چیزی را شوت یا پرتاب کند باید اخراج شود و اگر داور او را اخراج نمی‌کرد، یک جای کار ایراد داشت.

او درباره اخراج آندره‌آ استراماچونی گفت: این اخراج کاملا درست بوده است. چون در قانون آمده که اگر کسی چیزی را شوت یا پرتاب کند باید اخراج شود و اگر داور او را اخراج نمی‌کرد، یک جای کار ایراد داشت.

ادامه مطلب:
isna_farsi »

ذوب آهن 2 - استقلال 2 / تداوم ناکامی تیم استراماچونی؛ پیروزی ممنوع!هفته پنجم لیگ برتر ذوب آهن 2 - استقلال 2 / تداوم ناکامی تیم استراماچونی؛ پیروزی ممنوع!

لغو تحریم‌ها پیش از مذاکره ایران و آمریکا انتظاری دور از واقعیت استمرکل: لغو تحریم‌ها پیش از مذاکره ایران و آمریکا انتظاری دور از واقعیت است

روسای جمهور ایران و سوئیس با یکدیگر دیدار کردندروسای جمهور ایران و سوئیس در حاشیه هفتاد و چهارمین اجلاس عمومی سازمان ملل با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.

نخست وزیر اسپانیا با رئیس جمهوری ایران دیدار و گفت‌وگو کردنیویورک- ایرنا- نخست وزیر اسپانیا روز سه شنبه با رئیس جمهوری اسلامی ایران دیدار و درباره تقویت همکاری‌ها و موضوعات منطقه‌ای تبادل نظر کرد. تنها چیز مشترک دو‌ کشور پخش بازی های لالیگا هس و بس

دیدار روحانی با نخست وزیر اسپانیا در حاشیه اجلاس سازمان مجمع عمومی سازمان مللرئیس‌جمهور در حاشیه هفتاد و چهارمین اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک با پدرو سانچز نخست وزیر اسپانیا دیدار و گفت‌وگو کرد.

نشست نیویورک؛ از میانجیگری پاکستان تا دعوت آبه از ایران به خرد تاریخیترامپ: «او (عمران خان) مایل است این کار را بکند و ما روابط خیلی خوبی داریم و این احتمال هست که اتفاق بیفتد.» آزادی پروفسور مسعود سلیمانی بعد از گذشت ۱۱ در بازداشت را هم لطفا پیگیر باشید

حسین عسگری کارشناس داوری فوتبال در گفت‌وگو با ایسنا، درباره عملکرد بیژن حیدری داور دیدار تیم‌های ذوب‌آهن و استقلال در هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر گفت: داور بازی مشکلی نداشت. او توانست بازی را خوب اداره کند و کاملا مسلط مدیریت بازی را برعهده داشت و خطاها را توانست خوب تشخیص دهد.

او درباره اخراج آندره‌آ استراماچونی گفت: این اخراج کاملا درست بوده است. چون در قانون آمده که اگر کسی چیزی را شوت یا پرتاب کند باید اخراج شود و اگر داور او را اخراج نمی‌کرد، یک جای کار ایراد داشت.

عسگری درباره گل دوم ذوب‌آهن که مشکوک به آفساید بود اظهار کرد: باید صحنه را دوباره بررسی کرد اما من فکر می‌کنم بازیکن ذوب‌آهن در موقعیت آفساید قرار داشته و گل ذوب‌آهن در موقعیت آفساید زده شده است.