کاخ سفید: پرزیدنت بایدن به طور مجازی با همتای چینی خود دیدار می‌کند

23/08/1400 12:16 ق.ظ

متولد تهران در مهرماه ۱۳۵۱، پس از هشت سال تدریس زبان انگلیسی در کانون زبان ایران؛ از سال ۱۳۷۷ خبرنگار ایرنا شد.\r\n از سال ۱۳۸۲ خبرنگار خبرگزاری فرانسه در تهران بود. ماموریت خبری فرانس پرس فرصت سفر به عراق، عربستان سعودی، لبنان، استانبول، مسکو و آلماتی را برای او فراهم کرد.

متولد تهران در مهرماه ۱۳۵۱، پس از هشت سال تدریس زبان انگلیسی در کانون زبان ایران؛ از سال ۱۳۷۷ خبرنگار ایرنا شد.\r\n از سال ۱۳۸۲ خبرنگار خبرگزاری فرانسه در تهران بود. ماموریت خبری فرانس پرس فرصت سفر به عراق، عربستان سعودی، لبنان، استانبول، مسکو و آلماتی را برای او فراهم کرد. چاپ جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، دوشنبه این هفته با شی‌ جین‌ پینگ، همتای چینی خود، به طور مجازی دیدار می‌کند. واشنگتن امیدوار است این دیدار به توقف روند فزاینده تنش بین دو اقتصاد برتر جهان بیانجامد.

کاخ سفید اما اذعان دارد که نتایج عمده‌ای از این گفت‌وگو به دست نخواهد آمد و تلاش می‌کند که با طرف چینی به تفاهمی بر سر شرایط رقابت بین دو کشور دست یابد.

انتظار می‌رود دیدار مجازی روسای جمهوری آمریکا و چین از نظر موضوعاتی که دربر می‌گیرد، در نوع خود گسترده باشد. دو رهبر پیشتر در روز نهم سپتامبر (هجدهم شهریور) با هم تلفنی گفت‌وگو کرده بودند. واشنگتن و پکن در موضوعات متعدد، از خاستگاه همه‌گیری کووید-۱۹ گرفته تا توسعه برنامه تسلیحاتی و حضور در منطقه اقیانوس‌ آرام، اختلاف دیدگاه دارند.

پرزیدنت بایدن بر این باور است که دیدار رهبران کشورها می‌تواند در حل و فصل مسائل بین دولت‌ها بسیار راهگشا باشد. جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید، در این زمینه می‌گوید بزرگترین نتیجه این دیدار مجازی ترسیم اصول و قواعد رقابت بین دو کشور خواهد بود. headtopics.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

دادگاهی در میانمار یک روزنامه نگار آمریکایی را به ۱۱ سال زندان محکوم کردحکم ۱۱ سال زندان برای این روزنامه‌نگار ۳۷ ساله آمریکایی در حالی صادر شده است که آمریکا درخواست آزادی او را داده بود. به 🥚م

قیمت دلار به بالاترین رقم در یک سال گذشته رسید

پناهجوی گرفتار در بلاروس: بدون تصمیم اتحادیه اروپا نیمی از پناهجویان از سرما می‌میرندهر روز شرایط پناهجویان در بلاروس بحرانی‌تر می‌شود. علاوه بر ابعاد دیپلماتیک این بحران، بعد انسانی آن هشدار دهنده است. یورونیوز در ین باره با یک پناهجوی عراقی در مینسک گفتگو کرده، این پناهجو هشدار می‌دهد که وضعیت پناهجویان در بلاروس فاجعه بار است و در صورت عدم اقدام سریع نیمی از آن قربانی می‌شوند. GhadakpourN این ها بازی سیاسته بحث اختلاف با روسیه است وگرنه همین دیروز فقط ۱۰۰۰ مهاجر از فرانسه به بریتانیا رفتند یا روزانه ۵ هزار نفر از افغانستان به ایران مهاجرت می‌کنند،ولی الان برای سه چهار هزار نفر مهاجران گرفتار در سرما ارتش اعزام می‌کنند و جلسه های امنیتی برگزار می‌کنند. GhadakpourN المهدي ظهر في باكستان. لقد ظهر رجل من باكستان اسمه محمّد قاسم بن عبد الكريم ، رأى الله ﷻ أكثر من 300 مرّة في المنام و يعود نسبه إلى الرّسول ﷺ و تتوفّر فيه كلّ صفات المهدي. لمعرفة المزيد: GhadakpourN هولوكاست

آمریکا در واکنش به برگزاری دادگاه مردمی آبان۹۸: از حقوق ایرانیان برای تجمع صلح‌آمیز حمایت می‌کنیموزارت امور خارجه آمریکا روز جمعه ۲۱ آبان در پاسخ به درخواست صدای آمریکا برای اظهار نظر درباره برگزاری دادگاه مردمی در لندن برای بررسی سرکوب اعتراضات آبان ۱۳۹۸ توسط حکومت جمهوری اسلامی ایران، گفت ایالات متحده از حقوق مردم ایران برای تجمع صلح‌آمیز حمایت می‌کند. یک سخنگوی این وزارتخانه در پاسخ به... درود بر صدای آمریکا برای پخش زنده دادگاه مردمی آبان ۹۸ ما دوستانمان را به یاد خواهیم داشت. ما اجازه شما را لازم نداریم ‼️ خاک بر سرتون که از حمایت هم میترسید! 😪 AbanTribunal پمپئو و ترامپ عزیز کجایید؟

کاربران از «اختلال» اینترنت در ایران در آستانه سالگرد اعتراضات آبان ۹۸ خبر می‌دهندحسین رونقی، بلاگر و فعال آزادی بیان در ایران در توییتی نوشت از روز جمعه ۲۱ آبان، اختلال شدیدی بر روی وی‌پی‌ان‌ها و فیلترشکن‌ها وجود دارد که منجر به قطعی اینترنت می‌شود. سرعت اینترنت نیز به‌شدت کم شده است. نه من اختلالی ندارم، ببین 《مرگ بر آمریکا》 منظور اینه که voa دوست داره به مردم یادآوری کنه؛ بزودی سالگرد آبان میباشد ولی فکر کنم کور خوندید، زیرا که مردم دیگه کمتر بازیچه این و اون میشن! همونطور که سال پیش هم موفقیت چندانی کسب نکردین خو دیگه چی

ابراز ناامیدی گروسی از عدم سفر به ایران پیش از نشست شورای حکاممدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در اظهاراتی، عدم ارتباط خود با دولت جدید ایران درخصوص مسائل هسته‌ای را «حیرت‌انگیز» خواند و گفت که انتظار داشته پیش از نشست آتی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به ایران سفر کند. خخخخخ کلاهک هسته‌ای مان را با اقتدار آزمایش می کنیم، با بلند کردن پرچم سپید، التماس دیدار با مردم و مقامات ایران را برای غلط کردن و پشیمانی از کوچک شماری مردم ایران را خواهید داشت انشاالله...🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بهش بگین ما ایرانیا یه ضرب المثل داریم که میگه؛ گدا را تو ده راهش نمیدادند ، سراغ خونه ی کدخدا را میگرفت. فک کرده دولت قبلیه که تا یه بیگانه ببینه دست و پاشا گم کنه.

اشتراک

چاپ

جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، دوشنبه این هفته با شی‌ جین‌ پینگ، همتای چینی خود، به طور مجازی دیدار می‌کند. واشنگتن امیدوار است این دیدار به توقف روند فزاینده تنش بین دو اقتصاد برتر جهان بیانجامد.

کاخ سفید اما اذعان دارد که نتایج عمده‌ای از این گفت‌وگو به دست نخواهد آمد و تلاش می‌کند که با طرف چینی به تفاهمی بر سر شرایط رقابت بین دو کشور دست یابد.

انتظار می‌رود دیدار مجازی روسای جمهوری آمریکا و چین از نظر موضوعاتی که دربر می‌گیرد، در نوع خود گسترده باشد. دو رهبر پیشتر در روز نهم سپتامبر (هجدهم شهریور) با هم تلفنی گفت‌وگو کرده بودند.

واشنگتن و پکن در موضوعات متعدد، از خاستگاه همه‌گیری کووید-۱۹ گرفته تا توسعه برنامه تسلیحاتی و حضور در منطقه اقیانوس‌ آرام، اختلاف دیدگاه دارند.

پرزیدنت بایدن بر این باور است که دیدار رهبران کشورها می‌تواند در حل و فصل مسائل بین دولت‌ها بسیار راهگشا باشد.

جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید، در این زمینه می‌گوید بزرگترین نتیجه این دیدار مجازی ترسیم اصول و قواعد رقابت بین دو کشور خواهد بود.

وی گفت: «این دیدار ده ماه پس از تصمیم پرزیدنت بایدن در به کارگیری اقداماتی که آمریکا بتواند در دراز مدت در رقابت از چین پیشی بگیرد، رخ می دهد. اقدامات ما شامل سرمایه‌گذاری بیشتر در صنایع داخلی و تقویت رقابت پذیری ما بوده است. همچنین اقدامات ما شامل همکاری بیشتر با متحدان‌مان و ارائه رویکردی متحد و هماهنگ در تعامل با چین است. ما به وجود رقابت شدید اذعان داریم و معتقدیم و می‌دانیم که رقابت شدید بین ما وجود دارد. و معتقدیم که این بخشی از روابط بین ما است. و این امر نیازمند به کارگیری روش‌های دپیلماتیک است، و این دیدار در این چارچوب است.»

پیش از دیدار مجازی پرزیدنت بایدن و رئیس جمهوری چین، دو رهبر در اجلاس مجازی سازمان همکاری‌های آسیا-پاسفیک شرکت کردند.

در این اجلاس مجازی رئیس جمهوری ایالات متحده درباره تلاش‌های جاری برای پایان دادن به همه‌گیری کووید-۱۹، پشتیبانی از بهبود اقتصاد جهانی، و تضمین وجود یک منطقه «اقیانوس هند و آرام آزاد و باز» گفت‌و‌گو کرد.

رئیس جمهوری چین نیز خواستار عدم تبدیل مناطق اقیانوس‌ آرام و هند به منطقه جنگ سرد شد.

حفظ حضور و برتری نظامی آمریکا در منطقه اقیانوس‌های آرام و هند از اولویت‌های دولت پرزیدنت بایدن است. فروش زیردریایی با فناوری آمریکایی و سوخت هسته‌ای به استرالیا به بهای ناراحتی شریک و متحد خود فرانسه، از جمله این سیاست‌ها است.

پیشتر وزیر خارجه آمریکا و مشاور امنیت ملی کاخ سفید، با همتایان چینی خود دیدار و گفت‌وگو کرده اند.

ایران یکی از کشورهایی است که دو کشور نسبت به آن دیدگاه تقریبا همسویی دارند. پکن و واشنگتن مخالف دستیابی ایران به تسلیحات هسته‌ای هستند. در حالی که پکن در برجام است، دولت پرزیدنت بایدن تلاش دارد با متقاعد کردن جمهوری اسلامی ایران به پیروی کامل از مفاد توافق هسته‌ای برجام، بار دیگر به آن بپیوندد.

فرهاد پولادی

متولد تهران در مهرماه ۱۳۵۱، پس از هشت سال تدریس زبان انگلیسی در کانون زبان ایران؛ از سال ۱۳۷۷ خبرنگار ایرنا شد.

از سال ۱۳۸۲ خبرنگار خبرگزاری فرانسه در تهران بود. ماموریت خبری فرانس پرس فرصت سفر به عراق، عربستان سعودی، لبنان، استانبول، مسکو و آلماتی را برای او فراهم کرد.