چه خطری زنان ایرانی را تهدید می‌کند؟

31/01/1401 06:45:00 ق.ظ

چه خطری زنان ایرانی را تهدید می‌کند؟ در سال ۱۴۰۵ حدود ۸۰ درصد زنان ایرانی دچار کم‌تحرکی می‌شوند؛ اتفاقی که سلامت خانواده‌های ایرانی را به طور جدی تهدید می‌کند و این غفلت جز بازی با آتش نیست!

در سال ۱۴۰۵ حدود ۸۰ درصد زنان ایرانی دچار کم‌تحرکی می‌شوند؛ اتفاقی که سلامت خانواده‌های ایرانی را به طور جدی تهدید می‌کند و این غفلت جز بازی با آتش نیست! مدت‌ طولانی است که آمار ارائه شده از سوی مقامات رسمی کشور، زنگ خطر در حوزه سلامت و ورزش همگانی را به صدا درآورده است اما نکته قابل تامل و عجیب اینکه گویا قرار نیست هیچ اقدام جدی در رابطه با کاهش کم تحرکی و توسعه فعالیت بدنی ایرانیان در دستورکار...

مدت‌ طولانی است که آمار ارائه شده از سوی مقامات رسمی کشور، زنگ خطر در حوزه سلامت و ورزش همگانی را به صدا درآورده است اما نکته قابل تامل و عجیب اینکه گویا قرار نیست هیچ اقدام جدی در رابطه با کاهش کم تحرکی و توسعه فعالیت بدنی ایرانیان در دستورکار قرار گیرد و مسیر ترسناکی پیش‌روی سلامت ایرانیان است.

افشین ملایی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه، مطابق گزارش سازمان آمار، طی سال‌های ۱۳۹۶ الی ۱۳۹۹، یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از شهروندان به تعداد افرادی که ورزش نمی‌کنند افزوده شد، خاطرنشان کرد: ۵۱ درصد از مردمی که در سال ۱۳۹۶ ورزش می‌کردند به ۴۶ درصد در سال ۱۳۹۹ کاهش پیدا کرد!

بازتاب کم‌تحرکی، تلفات افسار گسیخته بیماری های غیرواگیردار است و علت این است که مردم ایران به دلایل مختلف از ورزش دور شده‌اند. سوال مهم‌ اینکه چرا چنین اتفاقی رخ داده است؟ چرا عمده منابع ورزش ایران، صرف ورزش قهرمانی شده است و در شرایطی که کم تحرکی و بیماری‌های ناشی از آن باعث مرگ‌ومیر می‌شود، ‌اعتبارات لازم به ورزش همگانی اختصاص نمی‌یابد؟ headtopics.

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایسنا »
Loading news...
Failed to load news.

سلمان رشدی: نویسنده با قدرت کلماتش می‌تواند بیش از دشمنانش دوام بیاورد

سلمان رشدی، نویسنده بریتانیایی هندی‌الاصل می‌گوید: «نویسندگان می‌توانند از دشمنانشان، بیشتر دوام بیاورند.» ادامه مطلب >>

زنان قیم نمی‌خواهند؛ واکنش‌ها به پیشنهاد «کمک برای اعتراف» یک سینماگرعبدالرضا کاهانی در یادداشتی که چه کاری درست است و چه کاری غلط نه در جایگاه یک همراه، که از موضع قدرت زنان آزاردیده را مخاطب قرار داده و آن‌ها را تهدید کرده است که روایت‌های آن‌ها را با نام قربانی و آزاردیده افشا می‌کند. اطلاع_رسانی DehkordiMaryam

استفانی فراپار برای داوری مسابقات قهرمانی فوتبال زنان اروپا برگزیده شدخانم فراپار ۳۸ ساله، اولین زنی است که مسابقات رسمی فوتبال مردان در لیگ دسته دوم فوتبال فرانسه همچنین در لیگ دسته یک مردان داوری کرده است.

اعتراض قهرمان ایرانی کاراته المپیک به جلوگیری از رقابت با حریفان اسرائیلی | DW | 19.04.2022سجاد گنج‌زاده، برنده مدال طلای کاراته المپیک توکیو برای ایران، مقامات حکومت جمهوری اسلامی را به خاطر عدم اعزام او به مسابقات به علت احتمال رویارویی با ورزشکاران اسرائیلی، مورد انتقاد شدید قرار داد. غلط کرد! اینا تو ظاهر با اسرائیل مخالفند، ولی در عمل همه جوره به نفع اسرائیل کار میکنند

اعتراض کاراته‌کای ایرانی به رویکرد عدم مسابقه با ورزشکاران اسرائيلی؛ «نمی‌توانیم تحمل کنیم»رادیو فردا یکی از بخش‌های رادیو اروپای آزاد/ رادیو آزادی است که در تلاش است اخبار و گزارش‌های دقيق و عينی و بی‌طرفانه را با هدف گردش آزاد اطلاعات در چارچوب اصول روزنامه‌نگاری حرفه‌ای به مخاطبان فارسی‌زبان ارائه کند. خبرتون, نرید عضو تیم ملی بشید که از صفر تا صد, زیر نظر رژیمه!!!

نگاهی به ویژگی‌های مهم پهپاد جدید و بمب‌افکن ایرانی/ فرزند بزرگ خانواده «ابابیل» آماده اجرای عملیات‌های دوربرد می‌شود +عکسنگاهی به ویژگی‌های مهم پهپاد جدید و بمب‌افکن ایرانی/ فرزند بزرگ خانواده «ابابیل» آماده اجرای عملیات‌های دوربرد می‌شود پهپاد شناسایی و تهاجمی جدید به نام ابابیل ۵،در حقیقت یک ترکیب از دو خانواده معروف از پرنده های بدون سرنشین ساخت صنایع دفاعی کشورمان است.

زنان قیم نمی‌خواهند؛ واکنش‌ها به پیشنهاد «کمک برای اعتراف» یک سینماگرعبدالرضا کاهانی در یادداشتی که چه کاری درست است و چه کاری غلط نه در جایگاه یک همراه، که از موضع قدرت زنان آزاردیده را مخاطب قرار داده و آن‌ها را تهدید کرده است که روایت‌های آن‌ها را با نام قربانی و آزاردیده افشا می‌کند. اطلاع_رسانی DehkordiMaryam