چرا بلیت هواپیما گران شد؟

22/07/1399 07:37 ب.ظ

ویروس کرونا، صنعت حمل‌ونقل هوایی را در تمام جهان در هم کوبید | زیر و بم ماجرا را که مهدی نوروز درباره غائله بلیت_هواپیما تهیه کرده، ببینید.

ویروس کرونا، صنعت حمل‌ونقل هوایی را در تمام جهان در هم کوبید. هرچند گزارش‌های میدانی نشان از این دارد که بسیاری از پروازها با ظرفیت کامل انجام می‌شوند، اما انجمن شرکت‌های هواپیمایی معتقد است که به همین دلیل، نرخ بلیت باید افزایش یابد.

هرچند گزارش‌های میدانی نشان از این دارد که بسیاری از پروازها با ظرفیت کامل انجام می‌شوند، اما انجمن شرکت‌های هواپیمایی معتقد است که به همین دلیل، نرخ بلیت باید افزایش یابد.

ادامه مطلب:
IRNA_1313 »

چرا نسل اول انقلاب دچار دگردیسی در عقاید و کردار شد؟محمدرضا تاجیک با اشاره به فضا و شرایط نسل اول انقلاب گفت: این فضا باعث شد که نسل انقلابی، نسل افراط و تفریط هم باشد؛ یعنی چون بر اساس مانیفست مشخص عمل نمی‌کرد، یک مانیفست مشخص از قبل نوشته شده نبود، از قبل مشخص نبود که اگر حکومت و قدرت به دست‌مان افتاد، در ساحت‌های مختلف چه برنامه‌ای داریم و باید چگونه برخورد کنیم. چون نسل انقلاب با انسانها ذهنی و بیخرد بودند بخاطر همین هم ذوب هویت دروغین من منیت مندرآوردی علوم بی منطق و تشگیلات شئونیزم فارسی شرکای اشرار سلمانهای فرقه فارسیسم تبهکار و غاصب و اشغالگر ایران شده اند.

نرخ بیکاری در ترکیه در ماه جولای 13.4 درصد اعلام شدنرخ بیکاری در ترکیه در ماه جولای با 0.5 درصد کاهش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به 13.4 درصد رسید

میزان بالای ابتلا و مرگ‌ ناشی از کرونا در کشور/ شروع پیک جدید در ۱۵ استانمیزان بالای ابتلا و مرگ‌ ناشی از کرونا در کشور بنابر اعلام کمیته اپیدمیولوژی بیماری کرونا، در تحلیل روند این بیماری در هفته منتهی به ۱۸ مهر، مشخص شد که هر چند موارد ابتلا و مرگ‌ومیر ناشی از کرونا بالاست، اما روند ثبات با تغییرات مختصر صعودی مشاهده می‌شود

در ماجرای کرونا و کمک‌های معیشتی به مردم، نیروهای مسلح در میدان هستندفرمانده کل قوا در مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه‌های افسری: بدون امنیت همه‌ ارزش‌های مهم کشور دچار اختلال خواهند شد در ماجرای کرونا و کمک‌های معیشتی به مردم، نیروهای مسلح حقیقتا در میدان هستند ارائه خدمت به ملت از بزرگترین کارهای نیروهای مسلح است خب همه دیکتاتورها همین را میگویند

ابزار آموزش مجازی در بازار نیست/ فقط ۸۰ هزار تبلت در سال تولید می‌شودمشاور وزیر آموزش و پرورش و مسئول شبکه شاد گفت: ابزار آموزش مجازی در بازار وجود ندارد، چرا که فقط حدود ۸۰ هزار تبلت در سال تولید می‌شود.

توضیحات سرکنسولگری ایران در دبی درمورد دو صیاد ایرانی جان باخته در آب‌های اماراتسرکنسولگری ایران در دبی با بیان این که این روزها اخباری به نقل از برخی افراد در سایت‌های خبری در خصوص دو صیاد جان‌باخته ایرانی منتشر شده است که دقیق نیست ، گفت: دولت امارات به خانواده هرکدام از مقتولین سیصد هزار درهم نقدی پرداخت کرده است . بقیش رفت تو جیب اغاتون تازه ترین اخبار ایران و جهان 👇👇