پیش‌بینی OECD از انقباض اقتصاد جهانی به 4.5 درصد کاهش یافت

26/06/1399 04:17:00 ب.ظ

16.09.

2020 برلین/ بهاءالدین گونولتاش/ خبرگزاری آناتولی سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) در تازه‌ترین گزارش «چشم‌انداز اقتصادی موقت» خود پیش‌بینی انقباض اقتصاد جهانی را به‌دلیل ابهامات ناشی از شیوع کرونا به 4.5 درصد کاهش داد. این میزان در ماه ژوئن نیز 6 درصد پیش‌بینی شده بود.

این سازمان پیش‌بینی خود از رشد اقتصاد جهانی را برای سال 2021 از 5.2 درصد به 5 درصد کاهش داد. همچنین پیش‌بینی این نهاد از انقباض اقتصاد آمریکا برای سال جاری از 7.3 درصد به 3.8 درصد کاهش یافته و رشد اقتصادی آمریکا برای سال آینده را نیز 4 درصد پیش‌بینی کرد.

در همین حال این نهاد پیش‌بینی خود از انقباض اقتصاد منطقه یورو را برای سال 2020 از 9.1 درصد به 7.9 درصد کاهش داده و رشد اقتصاد این منطقه برای سال 2021 را نیز 5.1 درصد پیش‌بینی کرد. پیش‌بینی می‌شود اقتصاد انگلستان نسبت به سایر کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی با انقباض بیشتری روبرو شود. این سازمان پیش‌بینی‌ خود از انقباض اقتصاد انگلیس را برای سال جاری از 11.5 درصد به 10.1 درصد کاهش داد. headtopics.

ادامه مطلب:
خبرگزاری آناتولی »

euronews - اخبار بین المللی در مورد کره شمالی

کره شمالی | فهرست کلیه مقاله‌های منتشر شده نوسط یورونیوز در زمینه‌های بین‌االمللی، اقتصاد، سیاست، علم و شیوه زندگی ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

حجم آب موجود دریاچه ارومیه دوباره کاهش یافت- اخبار آذربایجان غربی - اخبار استانها تسنیم - Tasnimحجم آب دریاچه_ارومیه دوباره کاهش یافت مدیر استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه: حجم آبی دریاچه ارومیه نسبت به دیروز و به نسبت به مشابه سال گذشته کاهش یافت

شاهزاده رضا پهلوی: هدف از اعدام نوید افکاری، سرکوب اعتراضات از طریق ایجاد وحشت بودشاهزاده رضا پهلوی، هدف از اعدام نوید افکاری را ساکت کردن اعتراضات عمومی از طریق ایجاد وحشت خواند و از جامعه جهانی خواست به جای تعامل با جمهوری اسلامی در اعتراضات آینده مردم ایران در کنار آنها بایستند.

سونامی سالمندی در انتظار ایرانسونامی سالمندی در انتظار ایران وزارت بهداشت: *افزایش نرخ سالمندی کشور از ۹درصد در ۳۰ سال آینده به ۲۵ درصد می‌رسد *در بلند مدت شاهد سالخوردگی زنانگی خواهیم بود برای اولین بار در جهان در ۳۰ سال آینده تعداد سالمندان از تعداد کودکان و خردسالان بیشتر خواهد بود

دولت ترامپ: سازمان تجارت جهانی برای مهار چین ناتوان استنماینده تجاری آمریکا تأکید کرد که دولت ترامپ به چین اجازه نمی‌دهد تا از طریق سازمان تجارت جهانی از كارگران، كشاورزان و دامداران آمریكایی سوء‌استفاده کند.

شمار بهبودیافتگان از کرونا در ترکیه به 260 هزار و 58 نفر افزایش یافتشمار بهبودیافتگان از کرونا در ترکیه به 260 هزار و 58 نفر افزایش یافت

رئیس بانک مرکزی: اقتصاد ایران در مسیر بازگشت به تعادل بعد از شوک کروناست- اخبار پول | ارز | بانک - اخبار اقتصادی تسنیم - Tasnimرئیس بانک مرکزی نرخ رشد_اقتصادی کشور را اعلام کرد: بدون نفت: منفی شش دهم درصد با نفت: منفی ۲.۸ درصد همتی: اقتصاد ایران در مسیر بازگشت به تعادل بعد از شوک کرونا است