پیش‌بینی رشد جمعیت در اتحادیه اروپا؛ جمعیت روستایی کم و شهری زیاد می‌شود

  • 📰 euronews_pe
  • ⏱ Reading Time:
  • 46 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 22%
  • Publisher: 59%

ایران سرفصلها اخبار

ایران آخرین اخبار,ایران سرفصلها

تا سال ۲۰۵۰ میلادی، رشد جمعیت در تقریبا سه پنجم مناطق شهری افزایش یافته و به احتمال زیاد در چهار پنجم مناطق روستایی کاهش پیدا کند.

بر پایه این پیش‌بینی، بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۵۰ میلادی کل جمعیت شهری در ۱۵ کشور عضو اتحادیه اروپا افزایش می‌یابد و این افزایش از ۲.۳ درصد در کرواسی تا ۳۵.۴ درصد در مالت متفاوت خواهد بود. به جز مالت، ایرلند و سوئد نیز به ترتیب با ۲۹.۲ و ۲۵.۱ درصد شاهد افزایش جمعیت شهری بالای ۲۰ درصد خواهند بود.در مقابل، پیش‌بینی می‌شود که جمعیت شهری در ۹ کشور عضو اتحادیه اروپا به ترتیب زیر کاهش یابد: بلغارستان ، پرتغال ، مجارستان ، لیتوانی ، ایتالیا ، رومانی ، لهستان ، یونان و لتونی .

پیش‌بینی شده است که در همین مدت، جمعیت کل روستاها فقط در چهار کشور عضو اتحادیه اروپا به ترتیب زیر افزایش یابد: ایرلند ، سوئد ، دانمارک و بلژیک .یورواستات می‌گوید در سوی دیگر این آمار، ۲۰ کشور عضو اتحادیه اروپا تا ۲۰۵۰ کاهش کلی در جمعیت روستایی خود را به ثبت خواهند رساند، کاهشی از ۴۳.۵- درصد در لیتوانی تا ۰.۶- درصد در اتریش.

این نهاد اروپایی همچنین کاهش قابل توجه بیش از ۲۰ درصدی را برای جمعیت روستایی لتونی ، بلغارستان ، رومانی و کرواسی پیش‌بینی می‌کند. در مورد مناطق بینابینی شهری و روستایی پیش‌بینی شده است که جمعیت در ۱۷ کشور عضو اتحادیه اروپا کاهش یافته و در هشت کشور بیشتر شود. بیشترین تغییرات جمعیتی این مناطق در ایرلند و استونی به ترتیب با ۳۰.۶ و ۴۱.۷- درصد خواهد بود.

یورواستات می‌گوید گزارش پیش‌بینی‌های جمعیتی خود را که با آمار ارائه شده توسط دولت‌های عضو اتحادیه در سطح ملی همخوانی دارد، بر مبنای داده‌های این دولت‌ها از ابتدای ژانویه ۲۰۱۹ به این سو تنظیم کرده است.

 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.
این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 /  🏆 8. in İR

ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

هشدار یک استاد دانشگاه تهران: رشد جمعیت ایران از سال ۱۴۲۵ منفی می شودهشدار یک استاد دانشگاه تهران: رشد جمعیت ایران از سال ۱۴۲۵ منفی می‌شود عضو هیات علمی دانشگاه تهران: با کاهش نرخ باروری فرزندآوری در ایران کاهش یافته و در صورت استمرار وضعیت موجود رشد جمعیت کشور از سال ۱۴۲۵ منفی می‌شود. این هشدارای کسشرو جمع کنین ، هشدار خرمدین و امثال او هستند اول این اصلاح طلبهای خائن رو راهی زباله دان تاریخ کنیم بعدا فکری برا جمیعت میکنیم با این بحران های زیست محیطی که در ایران داریم، فرزندآوری جنایت است
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »

تعداد کشته‌شدگان در اعتراضات علیه کودتا در میانمار به 805 نفر رسیدطی یک روز گذشته 3 نفر دیگر در میانمار در اعتراضات علیه کودتا کشته شدند و شمار کشته شدگان به 805 تن افزایش یافت. - خبرگزاری آناتولی
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »

دیدگاه‌ | یادداشت مایک پنس در نشنال ریویو: خشونت‌ها در اسرائیل نتیجه ضعف بایدن استدیدگاه‌ | یادداشت مایک پنس در نشنال ریویو: خشونت‌ها در اسرائیل نتیجه ضعف بایدن است حرومی اون موقعی که ترامپ کمک میخواست که این حرفا رو نمیزدی به مایک پنس بگویید : خودت را به خریّت نزن! این ظلم ها و تجاوزات وقیحانه اسرائیل ناشی از طرح احمقانه رئیس ابله تو دونالد ترامپ تحت عنوان 'معامله قرن'است در حقیقت دولت رئیس ابله تو اسرائیل توسعه طلب را لوس کردید! البته این بچه لوس الان تودهنی سختی خورده و بی آبرو شده است! خاین
منبع: VOA Farsi صدای آمریکا - 🏆 17. / 51 ادامه مطلب »

اعتصاب غذای مژگان کاوسی در اعتراض به ناعدالتی و تبعیض در زندان
منبع: iranwire - 🏆 4. / 63 ادامه مطلب »

گفتگوی بلینکن با همتای اسرائیلی در رابطه با برقراری آتش‌بس در غزهدر ادامه تلاش‌های بین‌المللی و منطقه‌ای برای برقراری آتش‌بس و پایان دادن به خشونت‌ها در سرزمین‌های فلسطینی که وارد یازدهمین روز خود شده، وزارت امور خارجه
منبع: AlArabiya_Fa - 🏆 12. / 51 ادامه مطلب »

در سراسر جهان ۵۵ میلیون نفر در کشورهای خود آواره‌‌اند | DW | 20.05.2021جنگ، ناامنی و خشونت، درگیری‌های قومی یا فجایع طبیعی مثل خشکسالی و قحطی به دربدری و رانده‌شدگی میلیون‌ها انسان در سرزمین‌های زادبوم شان منجر شده است. آمار سال ۲۰۲۰ رکوردی هشداردهنده‌‌ را نشان می‌دهد.
منبع: dw_persian - 🏆 7. / 63 ادامه مطلب »