پیشرفت چشمگیر داروسازی آمریکایی - آلمانی در تولید واکسن کرونا | DW | 09.11.2020

19/08/1399 05:56 ب.ظ

بنیاد فایزر از پیشرفتی بزرگ در تولید واکسن کرونا خبر می‌دهد. این شرکت داروسازی می‌گوید که در همکاری با بنیاد آلمانی بایونتک دارویی تولید کرده که بیش از ۹۰ درصد در پیشگیری از بیماری کووید۱۹ مؤثر است.

بنیاد فایزر از پیشرفتی بزرگ در تولید واکسن کرونا خبر می‌دهد. این شرکت داروسازی می‌گوید که در همکاری با بنیاد آلمانی بایونتک دارویی تولید کرده که بیش از ۹۰ درصد در پیشگیری از بیماری کووید۱۹ مؤثر است. دو شرکت داروسازی اعلام کردند که به دنبال موفقیت مرحله سوم از آزمون‌های گسترده، اکنون برای ارائه داروی خود جهت دریافت جواز تولید انبوه در آمریکا آماده هستند.

به گفته آنها واکسن بالقوه‌ای که تهیه شده در دو نوبت و پس از گذشت ۲۸ روز از تزریق، می‌تواند تا بیش از ۹۰ درصد در بدن انسان در برابر ویروس کرونا ایمنی ایجاد کند. این نتیجه با بررسی ۹۴ مورد آزمون بالینی به دست آمده است.

دو شرکت داروسازی برای ساخت این واکسن، آزمایش‌های گسترده‌ای در شش کشور جهان روی بیش از چهل هزار نفر از تیره‌ها و سن‌ها و بشره‌های گوناگون انجام داده‌اند. به کانال دویچه وله فارسی در تلگرام بپیوندید رقابت فشرده

بیش از هشت ماه پس از گسترش پاندمی کرونا، دو شرکت آمریکایی و آلمانی از"روزی بزرگ" و"دستاوردی مهم" در پیکار با پاندمی سخن گفته‌اند. دو شرکت قصد دارند در سال جاری تا ۵۰ میلیون بسته دارو به بازار عرضه کنند و سال آینده تا یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون بسته. headtopics.com

نمیخواین بچسبونین به بایدن؟

*واکسن

ChineseVirus or Covid_19 has killed no one in the past two weeks in China which has over 1.300 billion population. Not just that...

ادامه مطلب:
dw_persian »

شرکت داروسازی آمریکایی فایزر دوشنبه (نهم نوامبر) اعلام کرد که در همکاری با بنیاد آلمانی بایونتک به پیشرفت چشمگیری در تولید واکسن ویروس کرونا دست یافته است.

دو شرکت داروسازی اعلام کردند که به دنبال موفقیت مرحله سوم از آزمون‌های گسترده، اکنون برای ارائه داروی خود جهت دریافت جواز تولید انبوه در آمریکا آماده هستند.

به گفته آنها واکسن بالقوه‌ای که تهیه شده در دو نوبت و پس از گذشت ۲۸ روز از تزریق، می‌تواند تا بیش از ۹۰ درصد در بدن انسان در برابر ویروس کرونا ایمنی ایجاد کند. این نتیجه با بررسی ۹۴ مورد آزمون بالینی به دست آمده است.

دو شرکت داروسازی برای ساخت این واکسن، آزمایش‌های گسترده‌ای در شش کشور جهان روی بیش از چهل هزار نفر از تیره‌ها و سن‌ها و بشره‌های گوناگون انجام داده‌اند.

به کانال دویچه وله فارسی در تلگرام بپیوندید

رقابت فشرده

بیش از هشت ماه پس از گسترش پاندمی کرونا، دو شرکت آمریکایی و آلمانی از"روزی بزرگ" و"دستاوردی مهم" در پیکار با پاندمی سخن گفته‌اند.

دو شرکت قصد دارند در سال جاری تا ۵۰ میلیون بسته دارو به بازار عرضه کنند و سال آینده تا یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون بسته.

این خبر باعث شد که در بورس بهای اوراق هر دو شرکت به مقدار قابل‌توجهی بالا رود.

ینس اشپان، وزیر بهداشت آلمان، تأیید کرده است که واکسن تولید شده، مزایای آشکاری نشان می‌دهد؛ او ابراز امیدواری کرده است که هرچه زودتر برای این دارو جواز تولید انبوه صادر شود.

از زمان گسترش پاندمی کووید۱۹ تلاش‌های گسترده‌ای برای دستیابی به واکسن کرونا با رقابتی فشرده میان شرکت‌های دارویی جریان داشته است.