پیامد سفر نماینده اوکراین در «یورو ویژن» به کریمه؛ کی‌یف از رقابت‌ آوازخوانی اروپا انصراف داد

27/11/1400 11:35:00 ب.ظ

🔺پیامد سفر نماینده اوکراین در «یورو ویژن» به کریمه؛ کی‌یف از رقابت‌ آوازخوانی اروپا انصراف داد به گزارش سرویس جهانی «بی‌بی‌سی»، شبکه ملی تلویزیون اوکراین نیز در بیانیه‌ای گفت که اوکراین در یورو ویژن امسال که در ایتالیا برگزار می‌شود، شرکت نخواهد کرد.

آلینا پاش، خواننده ۲۸ ساله که به عنوان نماینده اوکراین در «یورو ویژن» برگزیده شده بود، با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در اینستاگرم، کناره‌گیری از این رقابت هنری را اعلام کرد. چاپ آلینا پاش، نماینده اوکراین در «یورو ویژن» از عدم شرکت خود در رقابت آوازخوانی اروپا خبر داد.

این خواننده ۲۸ ساله که اوایل این هفته به عنوان نماینده اوکراین در «یورو ویژن» برگزیده شده بود، با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اینستاگرم، کناره‌گیری از این رقابت هنری را اعلام کرد.

به گزارش سرویس جهانی «بی‌بی‌سی»، شبکه ملی تلویزیون اوکراین نیز در بیانیه‌ای گفت که اوکراین در یورو ویژن امسال که در ایتالیا برگزار می‌شود، شرکت نخواهد کرد. آلینا پاش پس از اشغال کریمه توسط روسیه، در سال ۲۰۱۵ به این‌ شبه جزیره سفر کرده بود.

این در حالی است ک شهروندان اوکراینی و خارجی‌ها فقط از طریق پست‌های بازرسی رسمی زمینی، مجاز به سفر به کریمه هستند، و ورود به این شبه جزیره از طریق روسیه بر خلاف قوانین اوکراین است. آلینا پاش مدرکی از چگونگی سفر خود به کریمه به مقامات اوکراین ارائه داده است که شک و تردیدهایی درباره صحت آن وجود داشت و کمیته برگزاری سرگرم تحقیق درباره ادعای این خواننده بود. headtopics.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »
Loading news...
Failed to load news.

ویدیوها : حمله پهپادی روسیه به کی‌یف؛ ساکنان آپارتمانی تخریب سکونت‌گاه خود را به نظاره نشسته‌اند

ویدیوها : در این ویدئو گوشه‌ای از حملات موشکی و پهپادی روسیه به اوکراین در بامداد سه‌شنبه ۳۰ مه به تصویر کشیده شده است. ادامه مطلب >>

زلنسکی از پیش‌بینی «حمله روسیه به اوکراین در روز چهارشنبه» عقب‌نشینی کرد🔺زلنسکی از پیش‌بینی «حمله روسیه به اوکراین در روز چهارشنبه» عقب‌نشینی کرد ▪️رئیس جمهوری اوکراین، روز دوشنبه ۲۵ بهمن و ساعاتی پس از آن که اعلام کرد شنیده است روسیه روز چهارشنبه همین هفته به اوکراین حمله می‌کند، این حرف خود را پس گرفت. ⬇️ بیشتر بخوانید: TehranDC زلنسکی از حرف‌هایش عقب‌نشینی نکرد چراکه حرفی نزد که باید آن را پس می‌گرفت. سخنگوی‌اش ناچار شد برای رسانه‌هایی که سخنان زلنسکی را تحریف کرده‌اند توضیحات اضافی ارایه دهد. برای کسانی که اوکراینی می‌دانند حرف‌های زلنسکی کاملاً قابل فهم بود. بدبخت بی وجود زلنسکی که به غرب و آمریکا اعتماد کرد و حالا مثال خری شده که در گل گیر کرده نگران نباشید روسیه حمله نخواهد کرد بلوف میزند

بحران اوکراین؛ مأموریت دشوار شولتس در اولین سفر به روسیه | DW | 15.02.2022اولاف شولتس صدراعظم آلمان به روسیه می‌رود. او دیروز در کی‌یف بود. شولتس گفته می‌خواهد برای کاهش تنش در بحران اوکراین با پوتین لابی کند.

روسیه بخشی از نیروهای مستقر در مرز اوکراین را به پادگان‌ها فراخواندهمزمان با بالاگرفتن شائبه حمله روسیه به اوکراین در روز ۱۶ فوریه و در حالیکه تلاش های دیپلماتیک برای جلوگیری از وقوع جنگ امروز با سفر اولاف شولتس، صدراعظم آلمان به مسکو ادامه پیدا می کند. الهی شکر، انشاءالله که جنگ نشه

حمله سایبری به وزارت دفاع و بانک‌های اوکراین در میانه تنش با روسیهاوکراین بدون نام بردن از روسیه گفته است: استفاده کشور متجاوز از تاکتیک‌های کثیف منتفی نیست، زیرا برنامه‌های تجاوزکارانه آن در مقیاس بزرگ موفق نبوده است.

نسخه‌های دیجیتالی شاهکارهای نقاشی جهان در نمایشگاهی در لندن به فروش می‌رسد🔺نسخه‌های دیجیتالی شاهکارهای نقاشی جهان در نمایشگاهی در لندن به فروش می‌رسد ▪️نمایشگاهی در لندن قرار است تصاویر دیجیتالی شاهکارهای موجود در کلکسیون چهار موزه ایتالیایی، از جمله آثار استادان نقاشی رافائل و داوینچی، را به فروش بگذارد. ⬇️ بیشتر بخوانید:

پلوسی در بیت‌المقدس: آمریکا و اسرائیل در مهار برنامه هسته‌ای ایران در کنار هم هستندنانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا که روز چهارشنبه ۱۶ فوریه همراه با هیاتی از کنگره این کشور وارد بیت‌المقدس (اورشلیم) شد، بر حمایت همه‌جانبه واشنگتن از تل‌آویو تأکید کرد. دروغگو ! Lier بود و نبودتون دیگه اهمیتی نداره.ما باید سکان کشتی سرنوشت هامون رو خودمون به دست بگیریم.اینهنه انرژی و هوش هایی که صرف آبادانی غرب شد.سر آخر با آینده ای نامعلوم.این سالهای اخیر با حقایق بسیار تلخی روبرو شدیم.درست استفاده کنیم،آینده شیرینی رو خواهیم ساخت.بعد از شکستن تمام پلها؟؟؟