پکن بازی‌های المپیک را روی برف «صد در صد مصنوعی» برگزار می‌کند

08/11/1400 06:31 ب.ظ

پکن بازی‌های المپیک را روی برف «صد در صد مصنوعی» برگزار می‌کند جزئیات بیشتر🔽

از زمان المپیک زمستانی روسیه که ۸ سال پیش در سوچی برگزار شد، برف مصنوعی به عنصری ضروری در این رویداد بین‌المللی تبدیل شده است.

روسیه در المپیک ۲۰۱۴ میلادی ۸۰ درصد برف مورد نیاز برای برگزاری بازی‌ها را با برف مصنوعی تامین کرد. چهار سال بعد در المپیک زمستانی «پیونگ چانگ» نیز کره جنوبی میزان استفاده از برف مصنوعی را ۱۰ درصد بیشتر کرد و اکنون چین با رسیدن به رقم صد درد صد، به نقطه عطف جدیدی رسیده است.

اما این کار عوارضی نیز برای محیط زیست در پی دارد. به گفته کارمن دو یونگ، جغرافیدان دانشگاه استراسبورگ، این کار اکوسیستم را در مناطقی که بطور طبیعی برف زیادی نمی‌بارد به هم می زند. همچنین زمانی که برفهای مصنوعی آب شوند، ممکن است خطراتی برای محیط زیست منطقه بوجود آید.

ادامه مطلب:
euronews_pe »

بارش برف و باران در بیشتر استان‌هابارش برف و باران در بیشتر استان‌ها رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن اشاره به بارش برف و باران در بیشتر استان‌ها طی امروز (۷ بهمن‌ماه) از کاهش محسوس دما در نیمه شمالی کشور خبر داد. زیباست. مردم از خطرها اگاهند.

خوشحالی مردم فلسطین از بارش برف در بیت‌المقدسبارش برف پس از مدت‌ها برخی از شهرهای فلسطین از جمله بیت‌المقدس را سفیدپوش کرد. - خبرگزاری آناتولی خوشحالی مردم فلسطین از بارش برف در بیت‌المقدس

نخست وزیر یونان به خاطر کوتاهی در رفع مشکلات ناشی از برف عذرخواهی کرد«مایلم شخصا و صمیمانه از هموطنان‌مان که ساعت‌ها در آتیکی گرفتار شدند، عذرخواهی کنم.» واقعن . پس چرا اینجا طرف ی استان سیل میره طرف میره مسافرت خارج کشور اونم کانادا اسم نخست وزیر چا است؟ هههههه

روسیه در نزدیکی مرز اوکراین رزمایش برگزار می‌کند🛑 روسیه در نزدیکی مرز اوکراین رزمایش برگزار می‌کند وزارت دفاع روسیه با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که شماری از یگان‌های مستقر در منطقه نظامی جنوب این کشور برای انجام رزمایش به روستوف اعزام شده‌اند

نماینده روسیه در اتحادیه اروپا در گفتگو با یورونیوز: مسکو برنامه‌ای برای حمله به اوکراین نداردچیژوف: «امنیت ملی روسیه در خطر است... زمانی ناتو وعده داده بود که به شرق گسترش نیابد. به قول وزیر خارجه وقت امریکا، «نه حتی یک اینج» به سمت شرق.از آن زمان ما با پنج موج گسترش ناتو به سمت شرق مواجه بوده ایم» Globalconversation کافر ها عاقل تر از اونی هستند که خون همدیگه را بریزند این ما مسلمانان هستیم که به خون همديگه تشنه ایم اگر امریکا و ناتو در حمله روسیه به اکران واکنش نشان نداده و گردن پوتین رو درصورت حمله نشکنند!؟درحقیقت چراغ سبز اتحاد جماهیر شوروی را به روسها داده اند.

افزایش شدید موارد خشونت جنسی در فرانسه در سال ۲۰۲۱وزیر کشور فرانسه روز پنچشنبه ۲۷ ژانویه با صدور بیانیه‌ای از افزایش ۳۳ درصدی موارد ثبت شده خشونت جنسی در این کشور در سال ۲۰۲۱ خبر داد. به گفته ژرالد درمنن، بخش قابل توجهی از این افزایش به دلیل ثبت جرایم سال‌های گذشته است.