ارمنستان و آذربایجان پیش از این با میانجیگری روسیه دو بار بر سر برقراری آتش بس به توافق رسیدند که دقایقی بیش برقرار نماند. علیاف: خط مرزی با ایران آزاد شد در همین روز الهام علیاف گفت نیروهای ارتش آذربایجان خط مرزی این کشور با ایران را «به طور کامل» از ارمنستان پس گرفتهاند.
به گزارش خبرگزاری آناتولی، رئیس جمهور آذربایجان همچنین از آزادسازی ۲۰ روستا و یک منطقه دیگر از اشغال ارمنستان خبر داده است.
ارمنستان نیز پیشتر ادعای «پیروزی» در جنگ قرع باغ را مطرح کرده و گفته بود مناطقی را که ارتش آذربایجان تصرف کرده از آنها بازپس گرفته است.
بیشتر این کشته ها غیرنظامیان آذربایجانی و قره باغی بودند که روسیه هم در این خونریزی و قساوت شریک است .
آیا پهپادهای ترکیه معادله جنگ در قرهباغ را تغییر میدهند؟استفاده آذربایجان از پهپادهای ساخت ترکیه در جنگ با ارمنستان بر سر منطقه ناگورنو- قرهباغ، توجه کارشناسان نظامی را به خود جلب کرده است yes معادله جنگ تغییر یافته چه بخواهید چه نخواهید .تاکنون ۴ شهرستان آزاد شده و جنگ در مرزهای عرمنستان با برتری آذربایجان ادامه دارد.بزودی خبرهای بسیار خوبی از آزادی دیگر شهرها خواهیم شنید. وظیفه ما به عنوان یک انسان در هر صورت دفاع از صلح، آرامش و مظلوم است.
ویدئو؛ موسیقی سنتی آذربایجان در پناهگاه ترتر در بحبوحه جنگ قرهباغهرچند برخی شهرها نیز هدف گرفته شدهاند اما ظاهرا زندگی عادی شهروندان در هر دو پایتخت باکو و ایروان و شهرهای دور از خطوط اصلی جنگ از جریان نایستاده است.
کالین: برقراری صلح و ثبات در قرهباغ منوط به آزادی این منطقه از اشغال ارمنسان استسخنگوی ریاست جمهوری ترکیه از اظهارات نخستوزیر ارمنسان انتقاد کرده و گفت که صلح و ثبات در قفقاز جنوبی تنها در پی آزادی قرهباغ از اشعال ارمنستان برقرار خواهد شد. - خبرگزاری آناتولی
رویکرد تهران در قبال قرهباغ باعث افزایش هویتطلبی شهروندان تُرک ایران شده استزنده و پاینده باد ایران عزیزتر از جانم(چو ایران نباشد تن من مباد) اینم جواب یه شهروند ترک ایران به ... خوری ترکیه و خبرگزاری آناتولی یاشاسین_ایران
کاریکاتور/ پرواز مرغ از سفره مردم | قیمت مرغ به 25 هزار تومان رسید- گرافیک و کاریکاتور کاریکاتور تسنیم - Tasnimچند وقتی است بازار مرغ در نوسانات قیمتی قرار گرفته و روند صعودی دارد. مردم این روزها در حالی از قیمتها گلایه دارند که امروز قیمت مرغ به 25 هزار تومان رسیده است. دغدغهای که این روزها مردم دارند افزایش قیمت مرغ در بازار است مرغی که در ابتدای سال با قیمت 9 هزار تومان در سطح بازار استان عرضه میشد و کم کم به مرور زمان سرعت گرفت تا امروز خود را به کیلویی 25 هزار تومان رسانده است. والا سفره خودشم پرواز کرده انشاءالله، پرواز روحانی را جشن بگیریم،
یارانه ۱۲۰ هزار تومانی در راه استیارانه ۱۲۰ هزار تومانی در راه است بعد از اما و اگرهای بسیار در رابطه با طرح تامین کالاهای اساسی توافق برای پرداخت مبلغ بین ۶۰ تا ۱۲۰ هزار تومانی برای هر یک از مشمولان صورت گرفته است. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ مردم هر چه می کشند از یا رانه است این یعنی بزودی ملت با گرانی و تورم چند برابری جر خواهند خورد