پوتین: غرب 'امپراتوری دروغ' است

09/12/1400 05:59:00 ب.ظ

پوتین: غرب 'امپراتوری دروغ' است رئیس‌جمهوری روسیه روز دوشنبه در نشست دولت ضمن گفت‌وگو درخصوص تحریم‌های اعمال شده کشورهای غربی علیه روسیه، غرب را 'امپراتوری دروغ' خواند

رئیس‌جمهوری روسیه در نشست دولت غرب را «امپراتوری دروغ» خواند. پوتین در این نشست گفت: من امروز از شما دعوت کرده‌ام تا درخصوص شرایط اقتصادی، مالی و روند تحریم‌های اعمالی توسط جامعه غرب - امپراتوری دروغ - علیه کشورمان گفت‌وگو کنیم.

از زمانی که تهاجم روسیه به اوکراین از ۲۴ فوریه آغاز شد، روسیه از بسیاری از رویدادهای مهم کنار گذاشته شد؛ برای مثال فینال لیگ قهرمانان فوتبال که قرار بود در ماه مه در «سن پترزبورگ» برگزار شود به پاریس منتقل شد. همچنین اتحادیه پخش برنامه‌های اروپا روسیه را از شرکت در مسابقه آواز یوروویژن که قرار است در ماه مه برگزار شود منع کرد.

کشورهای غربی نیز در پی حمله روسیه به اوکراین اعلام کردند که تحریم‌های شدیدی را علیه روسیه اعمال خواهند کرد. وی‌تی‌بی بانک روسیه به عنوان دومین بانک بزرگ این کشور، نرخ وام مسکن را با چهار درصد افزایش به ۱۵.۳ درصد رساند.

این بانک در بیانیه‌ای اعلام کرد: به دلیل افزایش شدید نرخ بهره در بازار، به طور موقت عملیات تامین مالی مجدد را به حالت تعلیق در آورده است.

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایسنا »
Loading news...
Failed to load news.

دستمال خوب دارم . بدم خدمتتون . الحق که آخوندهای وطن فروش حاکم بر ایران نوکر تو هستند!!! وقتی ارباب دروغگو باشد از نوکرها چه انتظاری هست؟؟؟!!! سرویس دروغ پراکنی ایسنا خوشحال از نظر چکمه روسی درباره امپراتوری غرب... با نظر به دروغ بودن امپراتوری غرب ،تو چه گهی میخوری تو رسانه غربی، جای فعالیت در توییتر بهتره در ضمینه روزنامه دیواری فعالیت کنی 😏

امپراتوری دروغ میخاد بیاد ایران ...

درخواست غرب برای نشست فوری شورای امنیت درباره اوکرایندرخواست غرب برای نشست فوری شورای امنیت درباره اوکراین نروژ، ایالات متحده و تعدادی دیگر از کشورها خواستار برگزاری نشست فوری شورای امنیت سازمان ملل در مورد وضعیت انسانی در اوکراین برای روز دوشنبه شدند

صدراعظم آلمان: پوتین در پی‌ تشکیل امپراطوری روسیه استصدراعظم آلمان: پوتین در پی‌ تشکیل امپراطوری روسیه است

عقب‌نشینی رئیسی از حمایت از حمله روسیه؛ 'مخالف سلطه‌گری هستیم' | DW | 27.02.2022رئیس‌جمهور ایران کە در اولین روز هجوم روسیه به خاک اوکراین در تماس تلفنی با پوتین تلویحا از اقدام این کشور حمایت کرده بود اینک می‌گوید، جمهوری اسلامی مخالف 'سلطه‌گری' است. ظاهراً بیضه آقا و نوچه جفت شده است لوطی در حال مرگ است. آره پوفیوز، سلطه گری، فقط سلطه گری آخوندا، نه؟ 🤨 این نیز بگذرد…بزودی‼️

آیا 'پوتین' با حمله به اوکراین به دنبال احیای شوروی سابق است؟یک کارشناس ارشد مسائل بین الملل،با بیان این که غرب امیدوار است که با طیفی از تحریم های اقتصادی، دیپلماتیک و بسیج افکار عمومی هزینه حمله به اوکراین را برای کرملین بالا ببرد، تصریح کرد: دورنمای تبدیل شدن اوکراین به باتلاقی برای سربازان روسی به اضافه اثر تحریم‌ها ممکن است روسیه را تشویق به یک راه حل مرضی‌الطرفین کند.

جانسون: همه چیز مطابق خواسته پوتین پیش نمی‌رود/ مردم اوکراین 'قهرمانانه' می‌جنگندبوریس جانسون قبل از اظهار نظر در این خصوص که 'همه چیز به خواست ولادیمیر پوتین پیش نمی‌رود و خیلی با خواسته او فاصله دارد'، از 'شجاعت' ولودیمیر زلنسکی و مردمش تحسین کرد.

ترامپ: رهبران ما خنگ هستند و پوتین باهوشدونالد ترامپ، رئیس‌ جمهوری پیشین ایالات متحده در جمع هوادارانش تاکید کرد که «رهبران ما خنگ هستند و پوتین باهوش. روسیه در حال نابودی اوکراین است و ایران در آستانه دسترسی به بمب اتم.»